Gidiyorum Bütün Aşklar Yüreğimde

konunu bugün gördüm.Tüm yazdıklarını okumadan yorum yapmak istemedim ama bitiremedim henüz.Başta eşinin seni sevmediğini söylemesi bana sadece kendinden soğutmak için söylenmiş gibi gelmişti ama orta sayfalara geldikçe bu düşüncem değişti senin adına sevinmeye bile başladım böyle bir adamla daha fazla evli kalmadığın için.Allah gönlünde ne varsa onu versin sana inşallah.Gönül isterki herkes en güzeli yaşasın ama olmuyor işte kalbim seninle eminim yarın çok güzel bir güne başlayacaksın kalbin biraz buruk olacak bir süre evet ama geçecek emin ol.Rabbim sana tüm güzellikleri yaşatsın inşallah.:54:

Son düzenleme:
özel derse gittim, koşa koşa nete girdim ne yaptı, nasıl o yolu nasıl bitirir diye..
Ne olur dinsin artk yüregindeki yangın, tüm acılarda geride kalacak..Bitecek şu hafta bitti ya seni kimbilir ne kdr güzel günler bekliyor...!!
Harikasınız kk hele bi toparlansın yerleşşin, bi baslık acalım en uygun tarihte buluşalım 7. cadde de muhteşem bir kafe var ankarada herkes görmeli oraya gidelim herşey inat gülelim burdaki paylaşımlar o kdr güzelki bunu tamamlamamak olmaz :kkk:

hala yoldayim hislerim karma karisik bir damla gozyasi akitmadm ama simdi biraksaniz etrafimdaki herseyi parcalarim deli gibi yonumu bilmeden yorulana kadar kosabilirim boyleyim iste servise taksiyle gittik serviste yanyanaydik hic konusmadik arabayi beklerken cay sandvic aldi yedik derken zaman geldi bagajimi koydu soguk bir gulegule sarilmasi ve bindm arabaya aglamami bekledi cogu zaman aglamadm ona inat

işte gidiyorum
birşey demeden
arkami dönmeden
şikayet etmeden...
birşey almadan
birşey vermeden
yol ayrimi gormeden gidiyorumm...
ne kuskunluk var ne pismanlik kalbimde

yuruyorum sanki senin yaninda

sesin uzaklasiyor herbir adimda

yol ayrimi gormeden gidiyorum...

:59::59:
ınanamıyorum ya sadece bumu soğuk bi güle gülemi gercekten
yasanan onca seyden sonra bu kadarmı yani
ağlama tabi sen neden ağlıyacaksınki ağlaması gereken o ve ınanıyorumkı çok gecmeden
anlayacak ağlayacak ama gerı dönüşü olmayacak..sen hep mutlu olacaksn inşallah

hala yoldayim hislerim karma karisik bir damla gozyasi akitmadm ama simdi biraksaniz etrafimdaki herseyi parcalarim deli gibi yonumu bilmeden yorulana kadar kosabilirim boyleyim iste servise taksiyle gittik serviste yanyanaydik hic konusmadik arabayi beklerken cay sandvic aldi yedik derken zaman geldi bagajimi koydu soguk bir gulegule sarilmasi ve bindm arabaya aglamami bekledi cogu zaman aglamadm ona inat

işte gidiyorum
birşey demeden
arkami dönmeden
şikayet etmeden...
birşey almadan
birşey vermeden
yol ayrimi gormeden gidiyorumm...
ne kuskunluk var ne pismanlik kalbimde

yuruyorum sanki senin yaninda

sesin uzaklasiyor herbir adimda

yol ayrimi gormeden gidiyorum...

Cnm Arkadaşım, Ankara biraz yağmurlu+biraz soğuk.Ama biz sıcacık bir şekilde sana hoşgeldin diyoruz,sevgiyle kucaklıyoruz.Onun yanında Ağlamamakla çok ii yapmışsın:65:Şampiyon sensin

içinden geliyorsa tutma kendini sakın ağla ağlayabildiğin kadar...hatta içinden gelmiyorsada zorla kendini ağla.. açılırsın belki.. sakın içine atma canım... :50:

Canımmmm ağla zırla naparsan yap ama dik dur!
Ben herşeyi birebir sizle yaşadım ve sende gördün..
Bak yapman gereken sadece 1 karar ver cayma..
o kararın sabit olsun üstüne git
kanma-inanma-sakin ol-sabırlı ol-dik dur..

Her geçicek..
dinicek o sızı..
için yanıcak yemeden içmeden kesilceksin..
Geceleri ağlıcaksın..
gözün dalıcak bolca..
uykuların kaçıcak..
ama geçicek inan bana hepsi biticek hepsi geçici sadece atlat o anları yıkılma
Kitap oku aklına başka bişeye ver annenle dertleş içinde yaşama annene sarıl anlat...

Yaz gelicek ve güneş doğucak bunu düşün.. ısınacaksın..
off dencek öyle şeyler varda.. hadi mübarek günün azizliğine verelimmm yak kibriti izle sönüşünü be güzelimmm hayatta böle işte yavaş yavaş sona geliyoruzzz
bak söndü... ve soğudu..

:69:Günaydııııın canlarım benim :69: çok güzel süpriz yaptınız :))) şaşırdım konuya girince
bende hepinizi çok seviyorum yataktan suratı buruşuk çıkıpta kocaman bir sırıtma ifadesine sahibim şuanda :66:
hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sizleri çoooook seviyorum :38::39:

dün gece yatağa yattığımda uyuyamam sanıyordum.. uyudum hemde öyle 10 dk da falan daldım okadar uzun sürmedi.. böyle olmaya alışmışım demekki son gecede olmak bile dokunmadı.. son saatlerime geldim :)
onuda atlatırsam ohhh değmeyin keyfime..
otobüste net varsa telden bağlanıp yazıcam size:86::86:
bu evden ölmüşümde mezara gidiyormuşum gibi değil yeni bir doğuşa gidiyormuşum gibi gideceğim
hepinizin desteğine moraline çookk teşekkür ederim :71::71:
TATLIM,Adamin tum yaptiklari yaninami kalacak anami isterim seni istemem,sevmedim.Hersey bu kadar basit degil.Bir genc kizin gencligini, hayallerini, yasama sevincini, yasam baglarini eritmek...
TOLSTOY der ki:Kotuler kendilerine tahammul edildikce, azarlar.Bu adamin herseyine katlandin simdi iki cift sozuyle gidemezsin.Insansin sen esya degilsin ki biktim hadi seni eskiciye veriyyorum ki insan esyasini bile veremez.Erkeklere BEDEL odetmek gerek.HA canim ne guzel bay bay Sni sevmiyorum.Hayir canim Drama cekmiyoruz Yasamin ta kendisini yasiyoruz.Bu Adamlara kadinlar BEDEL odetmeliler.OH canim simdi ver elini baska bir Hatun...Olmamali SURUNDURMELISIN ADAMI GOZU BIR DAHA KADINLARLA UGRASMAYA HATTA SENINLE HESAPLASMAYA KORKMALI...Guzelim Erkek milleti romantik degildir.Adamin karisi vefat etmis.Cenazesini omzunda tasiyippp mezara defnetmis .Evlenmemis adam cevredekiler yalvar yakar bak uzunca yillar bekarsin Seni evlendirelim demisler.Adam yok yok.Ne vefali bir adam karisina ne de sadikmis demisler.iltifatlar iltifatlar Tekrardan hadi everelim seni begendigin birisi var mi? dediklerinde can alici cevaba hazirlan:Hani bizim hanimin tabutunu tasirken gectigimiz yoldaki evin balkonundan bakan bir kadin vardi ya iste onu bana alin.demis.Adamin vefasina bak balkonlari gozlemis Bia ayriligimizin bile siir gibi olmasini isteriz ama bu odun ruhlu adamlar gazelden anlamazlar.Ancak anladiklari dil acimasiz olacaksin,surundureceksin,gencliginin bedelini odeteceksin ki bir daha agzi yansinda Seni sevmedim by by diyemesin.Agzindan cikanin hesabini bilsin.

Puncshe,canım konunu sonuna kadar okudum Allah yardımcın olsun. Bu adamın ve annesinin esaretinden kurtulduğun için sevin bence. Keşke şöyle yapsaydım, böyle yapmasaydım diye hiç düşünme, karamsarlığa kapılma. Sen elinden gelenin fazlasını yapmana rağmen eşin seni istememiş, seni istemeyende senden ve kalbinden uzak olsun hiç üzülme bile. Kötü anılarınızı düşündüğün zaman zaten üzüntün yerini kızgınlığa bırakır sen de öyle yap. Allah yardımcın olsun.

oturup agliyorum guzellik ve bu dostlugun karsisinda
cok ama cok duygulandim
bir kiz annesi olacagimi ogrendim bugun
anlatilmaz duygular
kadinin gucunu ve emegini inkar etsin bu dunya
kadin gucludur ve unutma sen guclusun punshche
hem en guzeli nedir biliyormusun sen bunun farkindasin!
ailenin yanina donuyorsun ya
onlarin sicak kollarinda yenide dogup
daha guclu bir kadin olarak hayata atilacaksin
ne desem az arkadaslar en guzelini ifade etmisler bile

Canım çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi. Kız annesi olmak çok güzel çok özel bir duygu Allah tüm isteyenlere nasip etsin.

PUNCH naptın merak ediyorum seni
ailenle aran nasıl neler yaptınız neler konuştunuz
sen nasılsın
bizi merakta bırakma olur mu

Punchshe;
Hakkında hayırlısı olsun..Bazen büyük üzüntüler hemen akabinde güzellikler getirirmiş.Hayatının geri kalanında en taze en güzel günler seninle olsun umarım.:71:

Punchshe umarım daha iyisindir
Seni merak ediyoruz sanırım daha net bağlanmadı
Herşey daha güzel olacak inşallah cnm

aslında en zor olan kısmı atlattın. o otogarın veda havası, hüznü, içindeki boşluk ardından o otobüste tek başına kalmak... ağlamak istersin boğazına düğümlenir...bir kaç damla gözyaşı dökülür gözünden birileri fark etmesin diye saklarsın... dışarıya bakarsın cam kenarındaysan bu şehre son bakışım dersin off bu yolu ve yolculuğu çok iyi bilirim maalesef. :50: bir kaç ay önce aynısını yaşadım. şimdi eskiye göre daha iyiyim ve umursamazım. biraz daha rahatım. sende öyle olacaksın. ailenden başkasına çok fazla detaylara inmene gerek yok. yıpranırsın.! burada paylaş, konuş derdini sevincini anlat. çok güzel arkadaşlıkların var burada ne mutlu. seninle aynı şeyleri yaşayan ve üstesinden gelen insanlar var burada. biraz toparlan ondan sonra çalışmayı düşün. erken karar verme. çünkü işe adapte olamazsın ilk başlarda. Allah'a sığın bolca dua et. için ferahlar. bende şu ara dinlenme, ruhumu arındırma aşamasındayım. kendimi hazır hissettiğimde iş arıcam. sende öyle yap.
Allah yar ve yardımcın olsun. yeni hayatında başarılar dilerim. :71:

punch, iyi misin diye sormak istemiyorum, eminim ki iyisin, güçlüsün.
ankaraya hoşgeldin canım, haberlerini bekliyoruz.

26 şubat cumartes 2011 01:35 ( 25 şubatın özeti)
Merhaba kızlar size yazamadığım dönemin günlüğünü tutmaya karar verdim..
Bunun sebebi birkaç gün sonra acım geçtiğinde bugünle aynı şeyleri hissetmeyeceğim ve bugün ne hissettiğimi unutacağımı düşünerek yazmaya karar verdim…
Arabadan indim çantalarımı çıakardım, annem ve babam gelmişler onlar benden daha üzgün ve yorgunlar yüzlerinden belli onları öyle görünce koyvermek yerine dahda güçlü olmaya karar verdim. Arabaya bindik hiç konuşmadan eve geldik annem yiyecek birşeyler hazırlamış yol boyunca birkez bile açlık hissetmemiştim ama güçlü görünmeye çalışmak epeyce acıktırmıştı beni.. hemen sofraya oturdum ohh bir güzel doyurdum karnımı, sonra az tv başında çay içerek oturduk sonra ben odama geçtim çekmecelerde kardeşimin ıvır zıvır eşyalarını atarak içimdeki öfkeyi bastırmaya çalıştım sessiz çığlıklar attım içimde..
Sonra babam duş almaya gitti.. annem bana ee ne oldu neden bitti diye sordu..
Bende annesiyle beraber oturmaya karar verdi sözünden vazgeçti bende annesiyle oturmak istemedim bitti dedim.. bukadar kolay mı oldu hiçbişey konuşmadınız mı dedi bende işin içine abiler karışınca iş iyice karıştı anne dedim nasıl yani dedi.. anne lütfen konuşupta herşeyi yeniden aklıma getirip sinirlenmek istemiyorum dedim daha sonra konuşuruz lütfen bak şimdi sakinim iyiyim merak etme bişeyim yok dedim.. annem mutfağa gitti tvde bişeyler bulup izlemeye başladım..
Annem yatmadan önce yanıma geldi sarıldı, istersen bu gece benimle yat tek başına yatma dedi. Baban tek yatar dedi yok dedim anne iyiyim ben. Merak etme
Tek kalma aklım sende kalır dedi bende beni rahat bırakması için senle yatmam ben sevmiyorum seninle yatmayı sürekli kıpırdama etme diye kızıyosun dedim..
Ozaman tamam dedi bişey olursa ihtiyacın olursa gel dedi tamam dedim.
Annem yatmaya gitti 5 dk sonra; xxxx beyefendi aradı nasılsın iyimisin ulaştınmı eve dedi,
İyiyim dedim ama bana en kötü gelen şey onun sesi oldu. Kendimi okadar çok sıkmıştım ki ağlamamak için artık boğazımda birşeyler bırak konuşmayı nefes almayı bile engelliyordu.. hani bademcikler şişer yutkunamazsınız ya benda acıdan yutkunamıyordum. Şuanda ev üstüme üstüme geliyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum ben bunu mu hakettim diye.. bütün hayallerimi söndürdüğü için XXXten nefret ediyorum, kendimi okadar çaresiz hissediyorum ki anlatamam..
Demiştim size biliyorum en zoru o evden ayrıldığım gün ve evime geldğim gün olacak diye.
Böyle bir acı daha önce yaşamamıştım.
Sevdiğim kişinin yaşadığını biliyorum onunla yaşayabildiğimi biliyorum ama onun beni sevmediğini ve bunun bittiğini biliyorum. Böyle bir acı şekli daha önce görmedim hissetmedim.
Hani sevgilinizden ayrılırsınız içiniz acır ama böyle acımaz çünkü akşam eve gittiğinizde zaten ailenizle olmaya alışıksınızdır sadece sevgili olarak ayrıldığınızdan eliniz telefona gider aramışmı msj atmış mı diye..
Ben hep kapıya bakıyorum sanki kapıdan girecek gibi..
Ev üstüme üstüme geliyor bu geceyi atlatmam gerekli :43:

27 şuat Pazar 2011 02:33 (26 şubatın özeti)
Dün gece çok zor geçti, saatlerce uyuyamadım 2 kez ağlama nöbeti geçirdim ve bu zor gecenin ardından gündüz oldu sonunda.. gün içindeki saatlerde bir türlü akmak bilmedi bir an önce günler bitsin geçsin istiyorum çünkü zaman ne kadar çabuk geçerse okadar çabuk iyileşirim belki.. ve zaman hızla ilerlerken xxxxx in büyük ablası aradı hani dedim ya herkes ona deli muamelesi yapıyor ama ailenin en akıllısı o diye :( bana sonuna kadar hak verdiğini evliliğimizde ki birinci sorumlunun kardeşi olduğunu söyledi benimde payım vardır dedim ama dedim yapamadım dedim ben sakin evde büyümüşüm kalabalığa alışamadım dedim ayrı ev tutalım dedim yanaşmadı dedim bende bu şekilde yapamadım dedim haklısın dedi ben bile bazen çok misafir geliyor bunalıyorum dedi e tabi büyük orda diye herkes oraya gelir dedi kesinlikle haklısın dedi ben kaç yaşıma geldim ben hala bile kalabalık yapamıyorum sen daha kaç yaşındasın öyle yetişmemişsen nasıl alışıcaksın ki dedi..
Belki kpss kazanır atanırdın ozaman mecburen giderdiniz bence tek çözümünüz buydu dedi, bende kpss de 79-80 aldım 5-6 puan daha fazla alsam atanırdım dedim benim çalışma odam bile yok kalabalık içinde çalışılmıyor zaten dedim hem işe gidip hem çalışamıyorum dedim yatak odasında yatak üzerinde çalıştığımla ancak bunu yapabildim dedim.. kursa gitmem gerekirdi kursa gidemedim maddi manevi her yönden yıprandık dedim..

Atansam ne olucaktı dedim gelse bile çalışacakmıydı dedim gittiğimiz yer kimbilir neresi olacaktı koca istanbulda iş beğenmeyen adam ağrıda karsa vanda iş mi beğenirdi dedim oralara atanabilirdim dedim beni izmir e antalyaya atayacak halleri yok ya dedim şark görevi olcak o olcak bu olcak dedim hadi atandık gittik iş bulamıycak yine benim paraya bakcaz nasılsa dedim 3 kuruş kazandığımız borca gidecek eşya alcaz ona gidecek dedim. Sürünecektik yani dedim..

İş bulsa çalışsa bütün sorunlarınız çözülürdü dedi ayrı evede çıkardınız dedi. İş bulsa çalışsa bütün sorunlarımız çözülmezdi belki %50 çözülürdü ama ayrı eve çıkmak istemezdi dedim böylesi onun için daha rahat çünkü dedim darda kalmaz sıkışmaz dedim siz onu hiç başının çaresine bakmak için zorda bırakmamışsınız o bunu biliyor ve kullanıyor dedim kimse arkamızda olmadı dedim.. Annemlede konuştum ben dedi niye istemiyosun anne ayrı eve çıkmalarını dedi istiyorum alsın gitsin artık demiş ( ayrıldığımızı biliyor ya nasılsa) oturamazmıydın tek başına korkarmısın demiş ben hamileyken tek başımaydım kocam nerde çalışıyordu başıma bişey gelirdi insan yalnız ölecekse anne sen istediğin kadar kalabalık içinde ol yine yalnız ölürsün dedim diyo haklısın demiş.. ama şimdiye kadar ayrılmamızı istemeyişinide oğlum o benim nasıl atıyım diye açıklıyormuş..

Bende öyle uzağa gidelim istemedim ki zaten dedim kimseyi yalnız falan bırakmayacaktık zaten kimse yalnız kalmasın diye hergün ziyaretine geliyorlar dedim biz evdeyken bile dedim altlı üstlü karşılıklı otursaydık dedim oğluda isterse orda yatardık isterse uğrar gelirdi kendisi bilirdi bende ders çalışmak istediğimde kafamı dinlemek istediğimde evime çekilirdim.. burda bi çalışma odam bile yoktu çalışma odam olurdu dedim..

Ben gerçekten üzüldüm dedi her ne kadar biririmize yakın olmasakta sonuçta ailemizin içine girmiştin sevmiştik seni dedi bende sizi sevdim çok zaman geçiremesekte eşimin kardeşiydiniz dedim hakkınızı helal edin dedim bir daha görüşemeyebiliriz dedim.. yine ararım ben seni sende bi derdin olursa aramak istersen çekinme dedi kapattık..

bu telefonla kızgınlıklarım öfkelerim aklıma geldi bi gazla çantalarımı boşaltıp yerleştirdim. Zaman birden ilerlemiş bişeylerle uğraşınca zaman daha hızlı geçiyormuş….

Neyse tam ayakkabılarımı falan diziyordum babam geldi eve o çiğköfte yaptı ( ben seviyorum diye muhtemelen) bende mutfağı toplayıp bulaşıkları yıkadım sonra annem geldi yemek yedik tv izledik vee annem yumurtaları döktü malesefki annemin ilk günkü sarılmaları ve suskunluğu bozuldu benim hayatımın mahfoluşunu umursamadan bana yeni bir hayat kurdu ben yorgunmuyum üzgünmüyüm umursamadan.. çalıştığı yerde işe girmek istermiymişim çalışacakmıymışım yahu bismillah eve yeni geldim daha 1 gün geçti evet bende çalışmak istiyorum kafamı dağıtmak için bu lazım ama azcık acımı üzüntümü yaşamaya kendimi toplamama zaman verebilir değilmi ama yok ben sağlam duruyorum ya yanlarında ağlamıyorum hiçbirşey olmamış gibi konuşmadan duruyorum ya ozaman bana hiçbirşey olmamış demektir.. e nede olsa annem benim orada yaşayamayacağımı tahmin etti bildi kazandı ve ben evime döndüm ya galip geldi onun sevinci büyük..

evet arkamdalar yalan yok hatta en çok babam arkamda ama annemin bu duyduğu hazzı hissettiğimde öfkem iki kat arttı bunu bana yaşatan eşime çünkü ben ona öyle çok güvendim ki aileme karşı göğsümü gerdim ve sensin dedim bundan sonra sensin.. ama öyle bir yarı yolda kaldım ki o güvendiğim adamla.. şimdi annem de mutlu olabilir kına yakabilir..

ben öğretmenim ama annemin bana uygun gördüğü meslek tezgahtarlık hayır o mesleği küçük görmüyorum yanlış anlayacaksınız biliyorum ama benim bir mesleğim var kısa sürede yoluna koyacağımıda biliyor ya derdi benim kararlı olup olmadığımı test etmek yada beni gaza getirmek yada gerçekten annem kafayı benle bozdu ve benim orda çalışmamı istyor gözünün önünde.. benden önce babam tepki verdi sen zaten hemen kimseye sormadan konuşmuşsundur dedi
Yokk konuşmamış çünkü benim tepkimden korkar yok bu sefer konuşmadım dedi ben söyleyimde ne yapmak isterse onu yapsın dedi.. bende mesleğim var başvuru yapıcam heryere dedim.. e şimdi bu mevsimde işe girebilirmisin dedi ben başvurumu yapıyımda dedim ne zaman olursa ozaman girerim dedim..

Neyse öye böyle derken saat 10:30 u buldu. Annemler yattılar.. işte içimdeki acılar ozaman nüksetti.. gündüzler geçiyor da geceler çook zormuş meğerse.. oturdum ağladım ağladım sonra içimde bir yer cızladı sesini duyma ihtiyacı hissettim.. meğerse aynı evdeyken konuşmasan bile varlığına alışıyormuşsun ama uzakta olunca çoook zormuş...

Bu arada görmeye dayanamadığım, bana evliliğimi, sevdiğimi hatırlatan şeyler listesi oluşturmaya başladım; çiftkişilik yatak annemlerin odasına giremiyorum bile bir kişiyle 2 buçuk yıl yatağınızı paylaşıp bir nefesle uyumaya alıştıktan sonra tek başına yatmaya alışmak kolay olsada çift kişilik yatak görmeye alışmak zor.. bana anılarımı hatırlatıyor..

Birde birbirine sarılan ve başını boynuna yaslayan çiftler gördümü dayanamıyorum çünkü bende eşimden kısaydım tam başım onun boynuna denk gelirdi onun boynuna yaslardım sarıldığımda.. o anları hatırladım..

Kızlar sizlerle acilen görüşmem ve biraz kafamı dağıtmam lazım yoksa bu geceler dayanılmaz olacak..
Hani grip olursunuz da geceleri gündüzlerden daha ağırlaşır ya hastalık aynen onun gibi gün ışığı sanki acılarımı azaltıyor bana düzeleceksin diyor ama geceler korkulu rüyam oldu geceler gelmesin istiyorum bir an önce internet alırım ve sizinle acılarımı azaltırım inşallah..
Her gece günlük tutacağım hem acılarım azalmadan ne hissettiğimi yazabilmek için hemde geceleri yaşadığım zor anlarımda yapacak bir işim olması için
Hepinizi çok özledim

Back
X