Gidiyorum Bütün Aşklar Yüreğimde

evet haklısınız bu tamamen baht işi kardeşim valla bahtımız yokmuş bizim yoksa ilk evlilik ikinci onuncu farkedermi bahtın olsa ilk seferde de olur :)
o kız adınada sevindim 2. evliliğinde mutluluğu yakalaması herşeyden daha güzel olmuştur ona.. bazıları ilkinde mutsuz 2. sinde de mutsuz oluyor o daha kötü vallahi :((
bu arada ben size net maceramı analtıyımda azcık kıkırdayın :) diğer topicte anlatmıştım ama burayada yazıyım
şimdi bugün çarşıya gittim ttnet e girim sordum evde tlfon yok dedim adam ozaman hatsız bağlantı yaparız dedi limitsiz üff ( baya pahalı) ozaman dedik tlf bağlatıyım oda 2 hafta sürer dedi :)
neyse eve geldim zaten daha burya nüfusumu aldırmadım nüfus aldırcam tlf bağlatcam net alıcam :)) bi ton iş sinirlendim eve gelince dedim ben bu günleri hep evde tek başıma mı geçircem hadi gündüz gezerim falanda geceler ben kafayı yerim dedim.. en azından insanın uykusu gelene kadar oyalancak birşey olmalı..
neysee aklıma fikir geldi benim apartmanda aynı kattaki bütün komşuları internetiniz varmı diye gezdim :)
2 tanesinde yoktu..
bizim yönetici teyzenin oğlu yeni gelmiş oda yeni net bağlatmış ( düşeşşş ) :)
dedim ki hemen kablosuz mu ??
evet kablosuz dedi çocuk dedim benim acil internete ihtiyacım var ama dedim 2 gaftaya bağlatamıyorum :))iişim de vardı acil sizin kablosuzun şifresini versenizde kullansam
tabi şok oldular böyle patavatsız bir komşu görmemişlerdir herhalde
:))
neyse dedim 2 hafta bağlanana kadar ne kadarsa sizin internet yarısını ödeyim :))
soyguncu olmadığımı anlayınca teyze beni geçen gelişimden de hatırlayınca
aaa olurmu kızım hiç öyle dedi hemen şifreyi verdiler ama bulamıyorum onları interneti neyse
1-2 denedik görmüyor benim pc
teyze dediki kızım işin acilse gel içerde hllet işini teyzecim 2 hafta lazım :) hergün sizi rahatsız etmeyim dedim teyze olsun falan dedi.. oğlu dedi ben yeni aldım modemi kilit vardı kaldırdım şimdi görür dedi neyse şifreyi aldım
benim pc gördü neti ama nerden bi bilin bakalım :1::86:
sadece giriş kapısının önünden bağlanabiliyorum :86::86: şimdi kapının önüne koydum pc yi sonrada attım sandalyemi minderimi aldım çayımı meyvemi yanıma
girenden çıkandan haraç kesiyom :1:
annem arada başıma geliyor kıkırdıyor :1:
anlıycağınız koridor güzeli oldum:86:

Punchshe, duamdasın.

Soylemek ıstedıgım cok sey var,
olmuyor, ıfade edemıyorum.

Rabbım yardımcın olsun.

evet haklısınız bu tamamen baht işi kardeşim valla bahtımız yokmuş bizim yoksa ilk evlilik ikinci onuncu farkedermi bahtın olsa ilk seferde de olur :)
o kız adınada sevindim 2. evliliğinde mutluluğu yakalaması herşeyden daha güzel olmuştur ona.. bazıları ilkinde mutsuz 2. sinde de mutsuz oluyor o daha kötü vallahi :((
bu arada ben size net maceramı analtıyımda azcık kıkırdayın :) diğer topicte anlatmıştım ama burayada yazıyım
şimdi bugün çarşıya gittim ttnet e girim sordum evde tlfon yok dedim adam ozaman hatsız bağlantı yaparız dedi limitsiz üff ( baya pahalı) ozaman dedik tlf bağlatıyım oda 2 hafta sürer dedi :)
neyse eve geldim zaten daha burya nüfusumu aldırmadım nüfus aldırcam tlf bağlatcam net alıcam :)) bi ton iş sinirlendim eve gelince dedim ben bu günleri hep evde tek başıma mı geçircem hadi gündüz gezerim falanda geceler ben kafayı yerim dedim.. en azından insanın uykusu gelene kadar oyalancak birşey olmalı..
neysee aklıma fikir geldi benim apartmanda aynı kattaki bütün komşuları internetiniz varmı diye gezdim :)
2 tanesinde yoktu..
bizim yönetici teyzenin oğlu yeni gelmiş oda yeni net bağlatmış ( düşeşşş ) :)
dedim ki hemen kablosuz mu ??
evet kablosuz dedi çocuk dedim benim acil internete ihtiyacım var ama dedim 2 gaftaya bağlatamıyorum :))iişim de vardı acil sizin kablosuzun şifresini versenizde kullansam
tabi şok oldular böyle patavatsız bir komşu görmemişlerdir herhalde
:))
neyse dedim 2 hafta bağlanana kadar ne kadarsa sizin internet yarısını ödeyim :))
soyguncu olmadığımı anlayınca teyze beni geçen gelişimden de hatırlayınca
aaa olurmu kızım hiç öyle dedi hemen şifreyi verdiler ama bulamıyorum onları interneti neyse
1-2 denedik görmüyor benim pc
teyze dediki kızım işin acilse gel içerde hllet işini teyzecim 2 hafta lazım :) hergün sizi rahatsız etmeyim dedim teyze olsun falan dedi.. oğlu dedi ben yeni aldım modemi kilit vardı kaldırdım şimdi görür dedi neyse şifreyi aldım
benim pc gördü neti ama nerden bi bilin bakalım :1::86:
sadece giriş kapısının önünden bağlanabiliyorum :86::86: şimdi kapının önüne koydum pc yi sonrada attım sandalyemi minderimi aldım çayımı meyvemi yanıma
girenden çıkandan haraç kesiyom :1:
annem arada başıma geliyor kıkırdıyor :1:
anlıycağınız koridor güzeli oldum:86:

Harikasın,işte eğlence budur:1:

canım internetten daha iyi kötü gün dostu olmuyor insana.oyun falan da oyna,iyi vakit geçirtiyor.şu anda annenin tavırları dışında seni rahatsız edecek bir şey görünmüyor.benim annemin hallerine o kadar benziyor ki.:36:ben de ankardayım.fazla da gezecek bir yer yok ki burada.avmlerini ezberlersin artık.bu arada sakaryada kafa dağıtmaya güzel barlar var.yanına bir arkadaş ayarlayıp arada takılabilirsin.1-2 biraya tüm gece eğlenirsin :1:

Ben tüm gece eğlenirimde annem eve beni alırmı orasını bilmem :))
ya ben ankarada olan arkadaşlarla görüşmek isterim açıkçası :) byza ile görüşücez sanırım :))
gündüz içsek ayıp olurmu yaa :86: bu arada ankarada yaşıyordum daha öncesinden her yeri biliyorumda maksat bahane olsun gezcem işte yeni açılan heryeri :86:
bu arada eğer sizlerle tanışabilirsem bir gün evimizede buyur ederiz sizleri annemle :86: ozaman :) evde size pastalar börekler yaparım :)

elefara canııım çok sağolasın :) sende beni düündüğün için çoooook teşekkür ederim:38: sıcacık arkadaşlarsınız siz:71:
ya denedim de herkes uyanık çıktı :86: herkes şifreyi değiştiriyor ya :86:

canım internetten daha iyi kötü gün dostu olmuyor insana.oyun falan da oyna,iyi vakit geçirtiyor.şu anda annenin tavırları dışında seni rahatsız edecek bir şey görünmüyor.benim annemin hallerine o kadar benziyor ki.:36:ben de ankardayım.fazla da gezecek bir yer yok ki burada.avmlerini ezberlersin artık.bu arada sakaryada kafa dağıtmaya güzel barlar var.yanına bir arkadaş ayarlayıp arada takılabilirsin.1-2 biraya tüm gece eğlenirsin :1:

bahçeli 7. cadde ve tunalı daha uygun bence daha rahat bayan bayana. sakarya olaylı olabiliyor ama ankarada da eğlencek ortamlar var canım.:1:
canın sıkılınca çık kızılaya konur sokak karanfil sokak,dost kitabevini gez güzel kitaplar al kendine:71:
lemanda güzel bi yemek ye:68:

:1: hhehehe :) üniversitedeyken yaptığım ve yapmaktan sıkıldığım şeyler nerdeyse hergün kızılaya gidiyorduk heryeri biliyorduk artık tabi aradan zaman geçti ne oldu bilemem :)

byza cım 10 dk ya takıldım :)) aslında haklısın önce benim kafamı dağıtmam lazım

bizim de üniversitede en çok sıkıldığımız şeydi aslında ama aradan yıllar geçip uzun süre gitmeyince özlüyor insan.

ne bileyim mesela mezun olduğun okulun kampüsüne gidebilrsin iyi gelebilir. bi bakarsın ki mastera falan başvuruyorsun:1:

geceler uzun ve zordur canım...

okey seviyorsan online okey sitelerine takıl. kafa dağıtmak için güzel...

uzun soluklu diziler izle.. lost vb. gibi....

tırnak süsüleme oje çılgınlığına katıl. kafa yorarsın hem.

resim yap.

film izle...

ne yaparsan yap... ama mutlaka birşeyler yap.

bizler hep buralardayız.

şimdi bir geçiş dönemindesin. inşallah başarıyla atlatacaksın:71:

Hayata dönüş operasyonu başarı ile başladı. Ve 37 yaşına geldiğim halde hala anlayamadığım nedense annelerin ben sana demiştm, böyle olacağı belli idi gibi sözleri. Benim annem faza yapamadı, çalışıyordum tayin istedim ve bambaşka bir şehirde sıfırdan bir hayat kurdum. Ama annem sağolsun arada sırada yetişiyor. Mesela bayramlarda ex damadı ile takılıyorlar, ex damadı hasta oluncaa gidip bakıyor. Ki bu arada ben buraya taşınalı on ay oldu annem hiç gelmedi. Sorun değil, ben kimseye güvenip yola çıkmadım. Üzülüyorum, neden annem bana böyle davranıyor anlamıyorum ama bunları düşünmenin bana bir faydası yok. Mesela buradayeni hobiler edindim tenis oynamaya başladım, pazartesi pilatese başlıyorum. Mtorsiklet zaten kullanıyordum da kendime ait yokdu, bir motorsiklet aldım, ehliyet aldım. Ve en önemlisi de yalnız değildim. Zor anlarımda, depresif nöbetlerimde, ağlama krizlerimde buradaki kızlar yanımda idi, kendimi hiç yalız hissetmedim. Hatta bazıları ile görüşüyoruz, çok güzel bir his bu. Bu arada ankarada değilim ama kaçmak istediğin her an kapım açık. Hızlı trenle 2,5 saat. Bekliyorum seni Zümrüd Anka kuşum. Küllerinden doğuyorsun.

bahçeli de hobby cafe var muhteşem bi yer, biz gittigmizde grup yorum cıkmıştı..
sonra bi arkadasım ile gidecektik oraya, her hayalim gibi yarım kaldı..
ben pro üyeyim ya istedgim kadar msj atabiliooruumm :66:

26 şubat cumartes 2011 01:35 ( 25 şubatın özeti)
Annem yatmadan önce yanıma geldi sarıldı, istersen bu gece benimle yat tek başına yatma dedi. Baban tek yatar dedi yok dedim anne iyiyim ben. Merak etme
Ozaman tamam dedi bişey olursa ihtiyacın olursa gel dedi tamam dedim.
Annem yatmaya gitti 5 dk sonra; xxxx beyefendi aradı nasılsın iyimisin ulaştınmı eve dedi,
İyiyim dedim ama bana en kötü gelen şey onun sesi oldu. Kendimi okadar çok sıkmıştım ki ağlamamak için artık boğazımda birşeyler bırak konuşmayı nefes almayı bile engelliyordu.. hani bademcikler şişer yutkunamazsınız ya benda acıdan yutkunamıyordum. Şuanda ev üstüme üstüme geliyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum ben bunu mu hakettim diye.. bütün hayallerimi söndürdüğü için XXXten nefret ediyorum, kendimi okadar çaresiz hissediyorum ki anlatamam..
Hani sevgilinizden ayrılırsınız içiniz acır ama böyle acımaz çünkü akşam eve gittiğinizde zaten ailenizle olmaya alışıksınızdır sadece sevgili olarak ayrıldığınızdan eliniz telefona gider aramışmı msj atmış mı diye..
Ben hep kapıya bakıyorum sanki kapıdan girecek gibi..
Ev üstüme üstüme geliyor bu geceyi atlatmam gerekli :43:

Punchshe canım yemin ediyorum ağlattın beni
Yaşadıkların çok zor zamanla yaraların sarılacak evet ama yerinde olsaydım ben dayanamazdım
İşte senin benden ve bi çok bayandan farkın bu
Daima güçlü,daima dimdik ayaktasın Allahım içindeki acıyı kısa zamanda mutluluğa bıraksın inşallah
İnsanın sevdiği,taptığı kocasının kendisini sevmediğini öğrenip bi de üstüne üstlük ısrarla boşanmak istemesini düşünmek bile kalbimi acıtıyor.Onsuz bir hayat düşünemezken böyle bişeyi senin yaşıyor olman beni çok üzüyor canım benim
Annen de senin o gece yalnız kalmanı istemeyerek sana destek olduğunu ilk önden bil istemiş.
Geçecek belki Punchshe ama zamanda geçecek

27 şuat Pazar 2011 02:33 (26 şubatın özeti)
annem yumurtaları döktü malesefki annemin ilk günkü sarılmaları ve suskunluğu bozuldu benim hayatımın mahfoluşunu umursamadan bana yeni bir hayat kurdu ben yorgunmuyum üzgünmüyüm umursamadan.. çalıştığı yerde işe girmek istermiymişim çalışacakmıymışım yahu bismillah eve yeni geldim daha 1 gün geçti evet bende çalışmak istiyorum kafamı dağıtmak için bu lazım ama azcık acımı üzüntümü yaşamaya kendimi toplamama zaman verebilir değilmi ama yok ben sağlam duruyorum ya yanlarında ağlamıyorum hiçbirşey olmamış gibi konuşmadan duruyorum ya ozaman bana hiçbirşey olmamış demektir.. e nede olsa annem benim orada yaşayamayacağımı tahmin etti bildi kazandı ve ben evime döndüm ya galip geldi onun sevinci büyük. şimdi annem de mutlu olabilir kına yakabilir

Cnm şuan eşine olan öfkenle bir de ailenin evinde olmanın verdiği bi psikolojiyle kim ne dese yanlış anlayacaksın.Ben annenin kötü bi niyetle sana bunları söylediğini düşünmüyorum.
Kafanı dağıtman ve yalnızlığını bi şekilde kamufle etmen için bu işi öne sürmüş olmalı
Ama tabi zamanlaması kötü,demekki o da nasıl davranması gerektiğini kestiremiyor şuan
Bi aile her ne kadar eş adayını istemese de , çocuklarının yuvasının yıkılmasını da istemez
Ben şuan annenin sen boşanıyorsun diye galip gelme çığlıkları attığına inanmıyorum ve kına da yakmaz
Senin bi yerine bişey olsa annenin kalbi acır,biricik yavrularının üzüldüğünü anlamıyor mu anlıyor tabiki de...Sen nasıl umursamaz davranıyorsan o da bu olayı umursamadığını göstermeye çalışıyor belki kendince.İşte maalesef biraz daha zaman tanıması gerekirdi sana
Bende senin çalışman taraftarıyım hemen değil belki ama sen başvurularını yap zaten öğretmen olduğun için hemen çıkmaz.KK üyeleriyle de görüş dediğin gibi hepimiz birbirimizin destekçisiyiz
Ama maalesef ben Nevşehir de yim bende sizle görüşmek isterdim :50:

evet geceler uzun ve zor oluyor internet var ya bir şekilde atlatırım film izlerim oyun oynarım bişeyler yaparım :))
edanazcım saolasın :) başım sıkışınca gideceğim bi kapımın olması güzel hissettirdi :))
evet benimde hayata dönüş operasyonum evet annemlerin yanınd annemler sarmaladı ama uzun soluklu onlarla yapamam çünkü biliyorum insan kendi düzeni olmasına alışınca yine istiyor iş başvuruları yapacağım yüksek lisans master vs hepsine başvurucam :)) şehir dışındaki okullarada başvurucam ki bahanem olsun lojman da veriyorlar zaten..
bende il fırsatta bir ehliyet kursuna kaydolup kendime araba alacağım şöyle canım sıkıldığında atlayıp istediğim yere sürmek için..
rotamı sadece ben belirlemek istiyorum kimse değil..
edanaz cım :) hızlı trenle 2 buçuk saat demişsin neresi orası ??

bu arada bende yakında pro üye olabilirim :) bu msj sınırlılığı canımı sıkıyor :))

Punchshe,
Öncelikle yorum yazmasam da gün gün okudum.
İçimden helal olsun,bir kadın ancak bu kadar onurlu olur dedim.
Hayran kaldım sana..
Bana kızma ama bütün yaşananların ardından kime acıyorum biliyor musun ?
Eşine..
Aradan zaman geçecek eşini bu ayrılık olgunlaştıracak,herşeyin farkına varacak ve çok acı.
Tükenecek.. Ne anası ne abisi ne bilgisayar yazıcısı derdine çare olacak.
Kendini yetersiz,eksik,karısına bile sahip çıkamamış berbat bir erkek olarak hissedecek..
Bu savaşın kaybedeni her şekilde o olacak.

Hayata dönüş operasyonu başarı ile başladı. Ve 37 yaşına geldiğim halde hala anlayamadığım nedense annelerin ben sana demiştm, böyle olacağı belli idi gibi sözleri. Benim annem faza yapamadı, çalışıyordum tayin istedim ve bambaşka bir şehirde sıfırdan bir hayat kurdum. Ama annem sağolsun arada sırada yetişiyor. Mesela bayramlarda ex damadı ile takılıyorlar, ex damadı hasta oluncaa gidip bakıyor. Ki bu arada ben buraya taşınalı on ay oldu annem hiç gelmedi.

Nasıl yani annen ex damadıyla mı görüşüyor hala ?
Bi de hastayken gidip bakıyor öle mi :53: :53:

Çok çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun sabır versin,annen belki kafası dağılır diye düşünmüş olabilir mutlaka üzülüyordur sana belli etmemeye çalışıyordur..

evet geceler uzun ve zor oluyor internet var ya bir şekilde atlatırım film izlerim oyun oynarım bişeyler yaparım :))
edanazcım saolasın :) başım sıkışınca gideceğim bi kapımın olması güzel hissettirdi :))
evet benimde hayata dönüş operasyonum evet annemlerin yanınd annemler sarmaladı ama uzun soluklu onlarla yapamam çünkü biliyorum insan kendi düzeni olmasına alışınca yine istiyor iş başvuruları yapacağım yüksek lisans master vs hepsine başvurucam :)) şehir dışındaki okullarada başvurucam ki bahanem olsun lojman da veriyorlar zaten..
bende il fırsatta bir ehliyet kursuna kaydolup kendime araba alacağım şöyle canım sıkıldığında atlayıp istediğim yere sürmek için..
rotamı sadece ben belirlemek istiyorum kimse değil..
edanaz cım :) hızlı trenle 2 buçuk saat demişsin neresi orası ??
bu arada bende yakında pro üye olabilirim :) bu msj sınırlılığı canımı sıkıyor :))

Bilecik'deyim ben, küçük şirin bir il. Yarlarımı sarmam da dinlenmemde çok iyi geldi bana.

Nasıl yani annen ex damadıyla mı görüşüyor hala ?
Bi de hastayken gidip bakıyor öle mi :53: :53:

Benimkilerde böyle ne yapayım. Herkes mutlu olduğu yerde olsun ama benden uzak olsunlar. En azından aynı şehirde değilim. Yoksa annem ve ex eşim sayesinde neler yaşardım tahmin bile edemiyorum. Kaçan kurtulur dedim ve kaçdım.:61:

Bilecik'deyim ben, küçük şirin bir il. Yarlarımı sarmam da dinlenmemde çok iyi geldi bana.

hmmm günübirlik gezilebilir biryer gibi geldi bana :86:
2,5 gidiş 2,5 geliş :) 5 saat 5 saatte gezsem bir gün geçer gider valla yattı kafama listeye ekledim yapılcaklar listesi :))

Back
X