Benim de düşüncem gitmenden yana
Seviyorsa zaten bu şekilde de olsa bekler kabullenir
Bakarsın 1 sene sonra yatay geçiş yaparsın yaşadığın yere
Ah be canım madem üni okuma gibi bi hayalin var ne diye evlilik hayalleri kurdurdun çocuğa
Hayırlısı neyse o olsun, kısmet
Merhaba, yaşım 24. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. 4 yıldır sevgiliyiz, yaz sonu sözlenecektik. Şu zamana kadar 1 kere bile kavga edip ayrılmadık. 1 hafta birbirimizden uzak olmadık. İkimizde dgs sınavına girdik ve ben büyük ihtimalle şehir dışını kazanıyorum ama o kazanamıyor. Ortaokuldan beri hayalim olan bölümü kazanıyorum sonunda. Yıllardır da bunun için çabaladığımı biliyor. Ama şimdi beni anlamıyor. "Sen gidersen ne yaparım, 5 yıl okusan 5 yıl ayrılık. Sanki okuyunca iş bulabilecek misin, okuyunca sadece hayatımız biraz daha lüksleşir, senden ayrı kalamam, gitme evlenelim vs vs" gibi şeyler söylüyor. Yüzü hiç gülmüyor, morali çok bozuk. Şimdi gitsem 29 yaşında döneceğim, çok mu geç? Kafam çok karışık bir yandan diyorum ki bu senin hayatın git hayalin olan bölümü oku; bir yandan da ben onsuz yaşayamam, derslerime bile adapte olamam ve uzak olmanın yarattığı soğukluk olur arada. Ayrılmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?