Gidiyorum

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
44
bu akşam gidiyorum (( ama kızımla dönücem inşallah :)))

döndüğümde birçok arkadaşım doğurmuş olacak ; hepsini şimdiden tebrik ediyorum..1 hafta doğumdan önce 1 hafta doğumdan sonra olmak üzere aranızda olamayacağım ve çok üzgünüm..yarın yapılacak muayene ve nst sonucuna göre günüm belli olacak ..ama en geç 8 kasım cumartesi

şimdiye dek çok şey paylaştık birlikte ;
ağladık güldük , üzüldük birlikte sevindik..çok klasik cümleler kurmak istemiyorum ama dökülüyor işte tutamıyorum..şimdiye dek bu konuştuklarımızı başkasına anlatsam ya artık sıkılır dinlemez ya da görgüsüz filan derdi..ama bizler birbirimizi sabırla dinledik, çözümler ürettik , hasta olduk beraber aştık.bebeklerimizin ilk tekmelerini paylaştık ; bunlar çok güzel duygulardı benim için..

evet şimdi gidiyorum ,hepinizi çoooookkk seviyorum ve kocaman öpüyorum sizi ve bebişlerinizi..umarım döndüğümde bu sayfa doğum hikayeleri ile dolar ve bizde aranıza katılırız..

HOŞÇAKALIN ; DUALARINIZI BEKLİYORUM...:asigim::asigim:

canım sağlıkla kucakla işallah bebeğini,umarım herşey çok rahat olur.Allah kolaylık versin:))benim içinde dua et lütfen:))

ccanım hayırlısıyla dğur kolay bi doğum olur umarım neden 1 hafta önce gidiyorsun onu anlamadım

hayırlı doğumlar eylülcüm.inşallah kızın aldığın güzel cicileri iyi günlerde giyer.eğer 8 kasımsa ben de aynı gün doğum yapcam.bütün anne adaylarına hayırlı doğumlar.sevgiler

canım çok güzel yazmışsın gerçekten doğru burada paylaştıklarımızı etrafımızdaki kişilerle asla paylaşamazdık sıkıcı birer insan olur çıkardık ama biz burda bırak sıkılmayı keyif aldık umarım bebeklerimizin gelişimlerinide buradan paylaşacağız.

Bende çarşamba günü 8.30'da doğum yapacağım hizmet hastanesinde benim için de dua et olur mu? Çünkü biz doğuma gidene kadar burada kimse kalmayacak anlaşılan birbirimizi unutmayalım. Dualarımızla birbirimize çok destek olduk benim oğlumun ense kalınlığında bile ben buradaki arkadaşlarımın dualarının etkisinin olduğuna inanıyorum allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah

dualarım seninle ve bütün doğum yapacak olan arkadaşlarımla

Eylülcüm güle güle git güle güle gel canım benimm Şeniz
Aynı gün olucak gibi gözüküo bebişlerimiz canım insallah
saglıcakla alırız bebişlerimizi kucagımıza :1hug: :asigim:
Çabuk dönn senağlamasenağlama

ccanım hayırlısıyla dğur kolay bi doğum olur umarım neden 1 hafta önce gidiyorsun onu anlamadım

canım annemde kalıcam bir hafta hastanem anneme yakın ..malum doğumdan önce 2 günde bir nst var ..gidip gelmem zor olur diye ..

Allah yardımcın olsun. inşallah sorunsuz bir şekilde kavusursun bebişine. şimdiden tebrikler...

eylülcüm güle güle git bebişin kucağında dön inşallah, allah kolay doğum nasip etsin:) iyi haberlerini bekliyoruz

Eylül, canım... Umarım çok güzel ve kolay bir doğum tecrübesi yaşar ve o tipsiz, çirkin bıcırığı bir an önce kucağına alırsın...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

güle güle git,güle güle gel canım,inş.en rahat ve kolay bir şekilde bebişini kucağına alırsın.bebişinle seni doğum hikayenle bekliyoruz.dualarımız seninle

ayy canım benim bi vedalaşamadık bile canım benim inşallah hayırlısıyla doğum yapar gelirsin
dualarımız seninle ve kızınla sende bizi unutma dua et bizede

cnm benim güle güle git güle güle gel hayırlısıyla inşallah.yazdıklarını okyunca çok duygulandım bu lousalık hamilelikten daha kötü...bebeğinin fotoğraflarını ve doğum hikayeni bekliyoruz cnm.

canım inşallah sağlıklı bi şekilde yavrunu kucağına alırsın.:ecrin_bebek: allah yardımcın olsun inşallah kolayca olur doğumun :Saruboceq:

canım benim aynen söylediğin gibi birbirimizi dinledik sabırla bu yüzden herkes hakkını helal etsin bende yarın kısmetse sabah 8 de giriyorum doğuma dualarını eksik etme canım benim bende ameliyata girerken hepinize dua edicem kib...

inşallah çok kolay,sağlıklı bir doğum olur..
allah kızını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

güle güle git güle güle gel hayırlısıyla inşallah.
emin ol ki herkes o kadar içten dua ediyor ki
inşallah çok kolay bir doğum olur ve bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın cnm.

canım arkadaşım
güle güle git güle güle geri dön kızınla birlikte
inşallah sorunsuz kolay bir doğum olur ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
döndüğünde birbirimize en güzel doğum hikayelerini yazarız inşallah
dualarım seninle canım sende dualarında bizi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…