- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Ve ben cok ciddiyim bu sekilde bir evlilige daha ne kdar katlnirim bilmiyorum.
Vallahi sinirden gülüyorum ...
aynısı bendede var
Lağusa gibi uyuyor her fırsatta
Konuştunuz mu bu durumu eşinizle, sinir bozucu bir durum gerçekten ama çözülebilecek bir sorun, eşiniz uykusundan feragat ederse :) sizin bu konuyu bu kadar ciddiye aldığınızın farkında mı mesela, erkekler acik açık konuşmadan anlayamıyorum işin ciddiyetini çoğu zamanVe ben cok ciddiyim bu sekilde bir evlilige daha ne kdar katlnirim bilmiyorum.
Sadece cocuk baktigimiz, calisip fatura ve kredi odeeigimiz, ev temizledigimiz bir evliligimiz var. Gunluk islerimin hepsine elinden geldigi kadar yardimci. Ama sadece aomut seyler. Yani yapacak bisi varmi, varsa yapiyo yoksa devrilip uyuyo. Demiyo ki karimla bir film izleyelim ozledim iki oynasayim iki sohbet edeyim
Kelin merhemi olsa hesabı oldu konunuz aynıyız adamlar tembel.Sorun sadece sevismek degil aslinda o bile yok diye eklemek istedim sadece. Birlikte basbasa hic bir paylasimimiz yok. Ya insan haftada 1 gun bile olsa karisiyla bir film izleyeyim bi sohbet edeyim bi keyif khvesi iceyim demez mi? Bunlar da yok. Yapilacaj bir is varsa yapar sonra yatar.
Evlendigimizden beri maddi sikintilar yasiyoruz, su ara en tavan yaptigi donem, maaslrin neredeyse tamami odemelere gidiyor kendimize ayiracak 100 lira bile kalmiyor. Ama bu yuzden boyle oldugunu dusunmuyorum ben, melankoli onun ruhunda var dogustan bence. Zaten cok sorunlu bir bekar hayati olmus travmalar vs.Sana terapist olarak diyebileceğim tek şey şu;
Adam bedenen değil de, ruhen yorulmuş. Aklına takılan bir durum, rahat bırakmayan bir düşünce var. Anlatamadığı, belki de anlatsam beni yanlış anlarlar dediği bir konu. Kısacası eşin melankolik depresyon, yani zevk alınan çoğu/tüm aktivitelerden zevk alamama, yaşanan iyi olaylar karşısında tepkisizlik, psikomotor davranışlarda farklılaşma, şiddetli suçluluk duygusu, uykusuzluk, sabah yaşanan depresyonda artış. Ha kilo alımı verimi normal ise melankolik depresyon, artış veya veriş olursa, başka çeşidi olur.
Herseyin o kdar cok farkinda ki... defalarca defalrca konustum, hep konusuyorum. Ozur dilerim deyip 1-2 saat en cok 1-2 gun cabalayip sonra eski haline donuyor. Zorla yapilan isten hayir gelmiyor yani.Konuştunuz mu bu durumu eşinizle, sinir bozucu bir durum gerçekten ama çözülebilecek bir sorun, eşiniz uykusundan feragat ederse :) sizin bu konuyu bu kadar ciddiye aldığınızın farkında mı mesela, erkekler acik açık konuşmadan anlayamıyorum işin ciddiyetini çoğu zaman
Ben sosyallesmemekten sikayetci degilim ki. Sosyallesmede cok sikintimiz yok, dun aksam arkadaslarimizla 1-1 saat disari ciktik mesela. Gulduk eglendik geldik eve, benim derdim basbasa birseyler yapmak icin ugrasmamasi.Ben sürekli uyuduğu için haftasonuna yalnız sosyalleşmeye başladım ...
Aracım var kimi zaman çocuğumu aileme bırakarak kimi zaman çocuğumla bekarlık arladaşlarım kuzenlerim yada komşularımla ..
Birkaç tepki gösterdiğinde kusura bakma ama bütün hayatımı senin uykuna göre düzenleyip senden ilgi alaka dilenerek geçirmemi bekleyemezsin ...sana tatlı rüyalar
deyip çıkmıştım evden
Kıskançlığın gözünü seveyim
birkeresinde pijamalarıyla koşarak ön koltuğa oturmuştu ve Ogün bizimle pijamalarıyla
gezmişti avm sinema
Hadi haftaiçini falan anlıyorumda pazar günü bile kahvaltıdan hemen sonra salona geçip uyumak nedir .kahvaltıyı hazırlayan toplayan ben yatağı toplayan ben ...yiyip kalkıp nasıl yorulup tekrar uyuyorsun be adam ...
Benim ayrı bir sosyal yaşam kurmamı hazmedemeyip kendine çeki düzen vermişti
Evlendigimizden beri maddi sikintilar yasiyoruz, su ara en tavan yaptigi donem, maaslrin neredeyse tamami odemelere gidiyor kendimize ayiracak 100 lira bile kalmiyor. Ama bu yuzden boyle oldugunu dusunmuyorum ben, melankoli onun ruhunda var dogustan bence. Zaten cok sorunlu bir bekar hayati olmus travmalar vs.
Cok uzatip konuyu baska yerlere cekmek istemiuorum, Ama bu tablo yillardir devam ediyor olabilir mi?
Genel manada söylüyorum sanırım erkekler artık daha fazla evlilik öncesi cinsellik deneyiminde bulundukları için evlenince de çok hevesli olmuyorlar. Benim eşimin flörtü olmamıştı nerdeyse her gün istiyo hamile olmama rağmen ama uyku kısmında aynı. Hayatı hayvan gibi yaşıyor. Ye iç çiftleş. Bir aydır iki kere bile kere dışarı çıktık yemek yedik o kadar. Arada bir de markete giderek sosyalleşiyoruz.Cok üzgünüm sizin eşinizi elestirmek adına söylemiyorum bunu ama burada okuduğuma göre artık erkekler cok değişmiş. Evlenince cinsel hayat daha da renklenmesi gerekirken. Yani eskiden büyüklerden öle duyardık. Kadınlar bıkardı hatta =) Şimdi durum tam tersi, bir yerlerde Bi sıkıntı var genel olarak ama ne anlayamadım.
Esimin ilk kiz arkadasi benim. Ve benden once cinsel birliktelik yasamadi hic biliyorum. Onun genel olarak hayata karsi bir bikmisligi varGenel manada söylüyorum sanırım erkekler artık daha fazla evlilik öncesi cinsellik deneyiminde bulundukları için evlenince de çok hevesli olmuyorlar. Benim eşimin flörtü olmamıştı nerdeyse her gün istiyo hamile olmama rağmen ama uyku kısmında aynı. Hayatı hayvan gibi yaşıyor. Ye iç çiftleş. Bir aydır iki kere bile kere dışarı çıktık yemek yedik o kadar. Arada bir de markete giderek sosyalleşiyoruz.
Her evlilikte farklı bi sıkıntı oluyo abla; senin evliliğindeki budur, bi başkasının değişik bi şeydir, ötekininki bambaşka derken öyle gidiyo. O tek sorundan da an geliyo herkes boşanmayı düşünüyodur ama evlilik idare etmektir diyip ilişkinin iyi yanlarını düşünüp sorunu idare ediyoruz. Sende haklısın tabiki isteklerin var ve bunları karşılayamayan biriyle hayat sürmek yaşayabileceklerini yaşayamadan boşa geçmiş zaman demek. Anlayışlı bir çiftseniz birbirinizi anlayıp sorunlarınızı halledebileceğinizi düşünüyorum. Bebişe öpücüklerbiktim bu adamin uykularindan!
İsten gelip yemek yer yemez koltukta sizmalarindan, kari koca basbasa vakit gecirebilecegimiz hic bir an yasamamiza izin vermeyen, uykusuna kiyamadigi icin 1 ay sevismeye bile gerek duymayan (!) kocamdan cok biktim!
Boyle evlilik olur mu?
Uuuuuu kuzucum naber :)Her evlilikte farklı bi sıkıntı oluyo abla; senin evliliğindeki budur, bi başkasının değişik bi şeydir, ötekininki bambaşka derken öyle gidiyo. O tek sorundan da an geliyo herkes boşanmayı düşünüyodur ama evlilik idare etmektir diyip ilişkinin iyi yanlarını düşünüp sorunu idare ediyoruz. Sende haklısın tabiki isteklerin var ve bunları karşılayamayan biriyle hayat sürmek yaşayabileceklerini yaşayamadan boşa geçmiş zaman demek. Anlayışlı bir çiftseniz birbirinizi anlayıp sorunlarınızı halledebileceğinizi düşünüyorum. Bebişe öpücükler
İyidir ablacım senden naber? Hayatı paylaştığın kişiyle birbirine benziyosun evet, onun enerjisi düşükse sende zamanla enerjisi düşük biri haline geliyosun. Çift terapisi iyi gelebilir belki, fırsat yaratıp deneyin çözebilirsiniz.Uuuuuu kuzucum naber :)
Hayattan bikmis hicbisey yapmak idtrmeyen yasamaktan keyif almayan bir adam var karsimda. Bu artik benim de enerjimi bitirmeye basladi. Ben cocuguma saglikli davranamaz oldum. Yani onun kendine gelmesi benim icin de bebegim icin de sart!
Esimin kusursuz oldugunu degilde, bana cok duskun oldugunu, cok yardimci ve anlayisli oldugunu soyledim herzaman, ve arkasindayim. Hala oyledir, sorun onun hayatindaki bezmislik, tukenmislik aslinda. (Sebebi ben degilim yanlis anlasilmasin) hayattaki hicbirseyden tat almayip her buldugu boslukta uyumasi, hicbiseye vakit ayirmamasi....Bir zamanlar bu forumda eşinizi abartılı bir şekilde,kusursuzmuş gibi öve öve bitiremediğinizi hatırlıyorum, nereden nereye.. boşanmayı düşünüyorum vs demişsiniz. üzüldüm sizin adınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?