Saç Şekillendiriciler Ginalli milano marka maşa ve saç düzleştirici kullanan varmı??

ne zamandan beri araştırıyorum nasıl?diye ama kimseden bi geri dönüşüm alamadım bir maşayada ihtiyacımk var. yardım istiyorum

ne zamandan beri araştırıyorum nasıl?diye ama kimseden bi geri dönüşüm alamadım bir maşayada ihtiyacımk var. yardım istiyorum

geçen hafta kipada bana denettiler ürünü çok hoşuma gitti ama araştıryım dedim almadım varmı kullanan?

kızlar ben aldım hem maşasını hemde düzleştiricisini tek kelimeyle mükemmel. paraya yazıkmı ediyorum diyordum ama değermiş ikisinide 100er tl ye aldım bu arada...

kızlar ben aldım hem maşasını hemde düzleştiricisini tek kelimeyle mükemmel. paraya yazıkmı ediyorum diyordum ama değermiş ikisinide 100er tl ye aldım bu arada...

bende bugün denedim bu ürünü avmde 230 tl dedi düzleştiriciye ordaki çalışan saçıma uyguladı süper düz oldu diebiliriz ve tek seferde nerede aldın 100 tlye:S

bende bugün denedim bu ürünü avmde 230 tl dedi düzleştiriciye ordaki çalışan saçıma uyguladı süper düz oldu diebiliriz ve tek seferde nerede aldın 100 tlye:S
kipada tanıtım yapıyolardı oradan aldım.çok pahalıymış orada neden bu kadar fiyat farkı var anlamadım??

kipada tanıtım yapıyolardı oradan aldım.çok pahalıymış orada neden bu kadar fiyat farkı var anlamadım??

merhabalar bende o üründen almak istiyorum ama Avm'de fiyatı 230 TL civarında

hala kipada indirim varmı acaba; birde hangi kipadan aldınız öğrenebilirmiyim, çok teşekkürler.

ben bayadır araştırıorum istanbulda ama sadece bi avmde var oda standda fiyatıda 230 tl ve sadece düzleştiricinin maşasıda ayrı fiyatta daha uygununa hala rastlamadım :S

ben izmir çiğli kipadan almıştım canım bulsam ikinciyi alırım valla:) yedek için

kızlar ben bugün avmde denedim cevahirde 250 tl dediler.. baya etkili bişeye benziordu.. daha önce başka maşa denemedim ama bu baya iyiydi anında bukle yapıyor ve bukle bozulmuyor ki saçım ince telli... düzleştiriciyi denemedim... netten baktım İtalyan markası 189 dolar.. arkadaş nası 100 tlye almış anlayamadım.. yani fiyatı biraz daha uygun olsa direk alacaktım... hala da alabilirim ama daha uygun bulabilir mym diye araştırıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…