ne zamandan beri araştırıyorum nasıl?diye ama kimseden bi geri dönüşüm alamadım bir maşayada ihtiyacımk var. yardım istiyorum
kızlar ben aldım hem maşasını hemde düzleştiricisini tek kelimeyle mükemmel. paraya yazıkmı ediyorum diyordum ama değermiş ikisinide 100er tl ye aldım bu arada...
kipada tanıtım yapıyolardı oradan aldım.çok pahalıymış orada neden bu kadar fiyat farkı var anlamadım??bende bugün denedim bu ürünü avmde 230 tl dedi düzleştiriciye ordaki çalışan saçıma uyguladı süper düz oldu diebiliriz ve tek seferde nerede aldın 100 tlye:S
kipada tanıtım yapıyolardı oradan aldım.çok pahalıymış orada neden bu kadar fiyat farkı var anlamadım??
merhabalar ben de bu markayı çok araştırıyorum ama 7 ye yakın model gördüm sizin aldığınız hangi model şimdiden teşekkürlerben izmir çiğli kipadan almıştım canım bulsam ikinciyi alırım valla:) yedek için
Arkadaslar ben 2hafta once aldim tek seferde duzlestryor cevahir avmden ama bana 249tlye verdiler anlmadim heryer 230 diyr izmirdeki yerini aradim 230 dediler onlardasiz ne dersiniz philipsi düşünebilirmiyiz tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?