Şampuan ve Saç Kremleri Giovanni Kullananlar ????

Yuyuyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
249
30
43
Konya
kızlar uzun zamandır doğal bir şampuan arıyorum saç tipim kuru kabarık dalgalı kıvırcık arası buklelerim belirgin değil şimdiye kadar büssürü şampuan denedim hiçbirinden fayda görmedim şampuanlardaki silikon zaten saçın nemlenmesini önliyormuş bu yüzden silikonsuz bir şampuan arayışındaydım giovanniyi öğrendim melis limes ve birkaç blogger kullanıp memnun kalmış ve yurtdışında çok bilindik bir marka gratislerde satılıyormuş türkiyede varmı kullanan yorumlarınızı bekliyorum :)
smooth as silk deep moisture shampoo bunu denemek istiyorum derinlemesine nemlendirici diyor pürüzsüz yapıyor ve kabarıklığı engelliyormuş kuru ve yıpranmış saçlara özel parlak da yapıyormuş bu türü tam bana göre açıklaması haha :D silikon,sülfat,paraben içermiyor altın buğdaylısıda olabilir aslında içinde en az kimyasal içeren oymuş parfüm bile yok fakat normal yağlı saçlar için karar veremedim

kızlar uzun zamandır doğal bir şampuan arıyorum saç tipim kuru kabarık dalgalı kıvırcık arası buklelerim belirgin değil şimdiye kadar büssürü şampuan denedim hiçbirinden fayda görmedim şampuanlardaki silikon zaten saçın nemlenmesini önliyormuş bu yüzden silikonsuz bir şampuan arayışındaydım giovanniyi öğrendim melis limes ve birkaç blogger kullanıp memnun kalmış ve yurtdışında çok bilindik bir marka gratislerde satılıyormuş türkiyede varmı kullanan yorumlarınızı bekliyorum :)
smooth as silk deep moisture shampoo bunu denemek istiyorum derinlemesine nemlendirici diyor pürüzsüz yapıyor ve kabarıklığı engelliyormuş kuru ve yıpranmış saçlara özel parlak da yapıyormuş bu türü tam bana göre açıklaması haha :D silikon,sülfat,paraben içermiyor altın buğdaylısıda olabilir aslında içinde en az kimyasal içeren oymuş parfüm bile yok fakat normal yağlı saçlar için karar veremedim

Kullandım ben giovanni. Ama bence kuru saçlara uygun değil sertleştirmişti :KK69:

yeşil seriyi dene, ben serumunu uçlara kullanıyorum sadece. çok memnunum. şampuanını da arkadaşım kullandı beğenmişti baya...

Smooth as silk kullanıyorum. İçeriği çok guzel. Saçları ilk başta yumusatmiyor ama kurudukca farkı goruyorsunuz. Ben çok memnunum. Ayni zamanda saçlarımı yıkadıktan sonra giovanni votapro fusion spreyi sıkıyorum. Sonra da loreal extraordinary yağ ile giovanni durulanmayan avakado zeytinyağlı saç kremini karıştırıp sürüyorum. Parlak ve güzel oluyor

tam benim konum. Giovanni ile ilgili görüşlerim şöyle:
Bu markanın eco chic serisinden 3 farklı şampuan denedim:
#wellness shampoo with chinese botanicals (yeşil şişe) : bu şampuanın hiç bir olayı yok. Sadece içinde sls yok ama performansı da oldukça zayıf. Saç derisinde hafif bir ferahlık hissi bırakıyor.
#golden wheat deep cleanse: denediklerim arasında en beğendiğim. gerçekten temizlik hissi veriyor ve saç derisinde de ufaktan bir kan dolaşımını hızlandırdığını gözlemledim. Ancak uzun süre kullanıldığında saçta sertlik yaratıyor.
#smooth as silk deep moisture: bu serinin kuru saçlar için ideal şampuanı. performans vasat. temizlik hissi çok kısa süre içinde bitiyor.
Fiyat performans olarak bu şampuan markasını zayıf buluyorum. En son aldığımda 19tlydi. Çok uzun süre gitmiyor. Ayrıca mesela bunların içinden birini beğendin gratiste tekrar aynısını almak istiyorsun ama olmuyor. Bu nedenle bende bu seriden 3 farklı şampuan denemiş oldum.
Bunun yerine inadı bırakıp çok uzun süre ayıla bayıla kullandığım nashi argan serisine geri dönüyorum. En azından 500ml olanı 4 ay gidiyor. Hesapladığımda para olarak aynı. En azından aynı parayı vererek 10 kat daha fazla performans sağlarım diye düşünüyorum.

ben giovanni şampuan kullanıyorum. saçlarım ince telli ve yağlı onu kullandığımda saçlarım hacimli oluyor ve yağlanmıyor. ama Akarada Gratislerde bulamıyorum. En çok hangisinde çeşiti oluyor bilen varsa yazar mısınız?????

saç maskesini kullandım saçlarımı kazık gibi yapmıştı nette çok övüyorlar ama fiyaskoydu benim için saç diplerim yağlıdır bide :KK12:peeling gibi maskeydi görünce çok şaşırmıştım :KK48:

Zaten sanırım giovanni yağlı saç yapısı olanlar için uygun benim gibi aşırı kuru saç yapısı olanlar için değil.. :KK12:

Back
X