kızlar uzun zamandır doğal bir şampuan arıyorum saç tipim kuru kabarık dalgalı kıvırcık arası buklelerim belirgin değil şimdiye kadar büssürü şampuan denedim hiçbirinden fayda görmedim şampuanlardaki silikon zaten saçın nemlenmesini önliyormuş bu yüzden silikonsuz bir şampuan arayışındaydım giovanniyi öğrendim melis limes ve birkaç blogger kullanıp memnun kalmış ve yurtdışında çok bilindik bir marka gratislerde satılıyormuş türkiyede varmı kullanan yorumlarınızı bekliyorum :)
smooth as silk deep moisture shampoo bunu denemek istiyorum derinlemesine nemlendirici diyor pürüzsüz yapıyor ve kabarıklığı engelliyormuş kuru ve yıpranmış saçlara özel parlak da yapıyormuş bu türü tam bana göre açıklaması haha
silikon,sülfat,paraben içermiyor altın buğdaylısıda olabilir aslında içinde en az kimyasal içeren oymuş parfüm bile yok fakat normal yağlı saçlar için karar veremedim
smooth as silk deep moisture shampoo bunu denemek istiyorum derinlemesine nemlendirici diyor pürüzsüz yapıyor ve kabarıklığı engelliyormuş kuru ve yıpranmış saçlara özel parlak da yapıyormuş bu türü tam bana göre açıklaması haha