Kardeşten öte can dostum gülşah iki buçuk ay önce erkek arkadaşından ayrıldı.Daha doğrusu erkek arkadaşı bi tartışma sonrası onu terketti. Gülşah defalarca özür dilemesine rağmen geri dönmedi. Gülşah çok zor günler geçirdi İlk aşkıydı ve onu çok seviyordu. Aslında erkek arkadaşı içinde gülşah ilkti ve gülşah ı çok seviyor bence ama çok gururlu ve inatçı biri. Ayrıca kendine güveni olmayan biri. Neysee çok uzattım sanırımmm.. Dediğim gibi gülşah çok zor günler geçirdi onu toparladık derken erkek arkadaşı gülşahı tekrar face eklemiş.gülşahın umut etmesine yol açacak şeyler paylaşıp duruyo vee gülşah yine kötüye gitti tabi sürekli ağlıyor.Barışmak için adım atar sandık ama iki hafta geçti ses seda yok
( Arkadaşm bu yıl kpss ye hazırlanmalı ailesinin maddi durumu çok kötü bu sınavı kazanmaktan başka çaresi yok ama erkek arkadaşı böyle yaparak onun çalışmasını engelliyo ve resmen geleceğine set kuruyor. Ben erkek arkadaşına mesaj atıp ne yapmaya çalıştığını sorsam mı diyorum. Gülşahın durumunu anlatsam bu yaptığının gülşahın geleceğini etkileyceğini söylesem mi.çok kararsızım lütfen yardımcı olur musunuz.
Not:yazıyı okuyunca biraz ergence oldugunun bende farkındayım ama durum tam olarak böyle. Gülşah zayıf bi karakter ölmeyi bile düşünüyor onun için bişeyler yapmak istiyorum

Not:yazıyı okuyunca biraz ergence oldugunun bende farkındayım ama durum tam olarak böyle. Gülşah zayıf bi karakter ölmeyi bile düşünüyor onun için bişeyler yapmak istiyorum