• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Girdapta gibiyim çıkamıyorum :(

Sizce erkek arkadaşı barışmak istiyo mu. Sonuçta tekrar facr ekledi.arkadaşımı çağrıştırcak şeyler paylaşıyor. Seviyo mu dersiniz. Ama seviyorsada üç ay olmak üzere böyle saçma şeylerle uğraşmak yerine neden barışmak için adım atmıyorki. Offf arabuluculuk mu yapsam işe yarar mı :KK43:

barışmak istiyor mu istemiyor mu konuş sor istiyorsa aktifleşsin. karşı taraftan bir şey beklemesin.
istemiyorsa da çıksın kızın hayatından bu şekilde uyar. ama barıştırmak için çok üstüne düşme.

Kardeşten öte can dostum gülşah iki buçuk ay önce erkek arkadaşından ayrıldı.Daha doğrusu erkek arkadaşı bi tartışma sonrası onu terketti. Gülşah defalarca özür dilemesine rağmen geri dönmedi. Gülşah çok zor günler geçirdi İlk aşkıydı ve onu çok seviyordu. Aslında erkek arkadaşı içinde gülşah ilkti ve gülşah ı çok seviyor bence ama çok gururlu ve inatçı biri. Ayrıca kendine güveni olmayan biri. Neysee çok uzattım sanırımmm.. Dediğim gibi gülşah çok zor günler geçirdi onu toparladık derken erkek arkadaşı gülşahı tekrar face eklemiş.gülşahın umut etmesine yol açacak şeyler paylaşıp duruyo vee gülşah yine kötüye gitti tabi sürekli ağlıyor.Barışmak için adım atar sandık ama iki hafta geçti ses seda yok :KK43:( Arkadaşm bu yıl kpss ye hazırlanmalı ailesinin maddi durumu çok kötü bu sınavı kazanmaktan başka çaresi yok ama erkek arkadaşı böyle yaparak onun çalışmasını engelliyo ve resmen geleceğine set kuruyor. Ben erkek arkadaşına mesaj atıp ne yapmaya çalıştığını sorsam mı diyorum. Gülşahın durumunu anlatsam bu yaptığının gülşahın geleceğini etkileyceğini söylesem mi.çok kararsızım lütfen yardımcı olur musunuz.

Not:yazıyı okuyunca biraz ergence oldugunun bende farkındayım ama durum tam olarak böyle. Gülşah zayıf bi karakter ölmeyi bile düşünüyor onun için bişeyler yapmak istiyorum :KK43:
Kardeşten öte can dostum gülşah iki buçuk ay önce erkek arkadaşından ayrıldı.Daha doğrusu erkek arkadaşı bi tartışma sonrası onu terketti. Gülşah defalarca özür dilemesine rağmen geri dönmedi. Gülşah çok zor günler geçirdi İlk aşkıydı ve onu çok seviyordu. Aslında erkek arkadaşı içinde gülşah ilkti ve gülşah ı çok seviyor bence ama çok gururlu ve inatçı biri. Ayrıca kendine güveni olmayan biri. Neysee çok uzattım sanırımmm.. Dediğim gibi gülşah çok zor günler geçirdi onu toparladık derken erkek arkadaşı gülşahı tekrar face eklemiş.gülşahın umut etmesine yol açacak şeyler paylaşıp duruyo vee gülşah yine kötüye gitti tabi sürekli ağlıyor.Barışmak için adım atar sandık ama iki hafta geçti ses seda yok :KK43:( Arkadaşm bu yıl kpss ye hazırlanmalı ailesinin maddi durumu çok kötü bu sınavı kazanmaktan başka çaresi yok ama erkek arkadaşı böyle yaparak onun çalışmasını engelliyo ve resmen geleceğine set kuruyor. Ben erkek arkadaşına mesaj atıp ne yapmaya çalıştığını sorsam mı diyorum. Gülşahın durumunu anlatsam bu yaptığının gülşahın geleceğini etkileyceğini söylesem mi.çok kararsızım lütfen yardımcı olur musunuz.

Not:yazıyı okuyunca biraz ergence oldugunun bende farkındayım ama durum tam olarak böyle. Gülşah zayıf bi karakter ölmeyi bile düşünüyor onun için bişeyler yapmak istiyorum :KK43:
selam arkadaşını Allah için çok seviyorsun maşallah akıllı kızsın ona Allah peygamberimizden 5 iman hakikati anlat insanın yaratılışı dua romantizim tehlikesi

Bence ona o çocuğu silmesini engellemesini söyleyin böylelikle çocuğun geri dönme ihtimalinin artacağını söyleyin. Kaçan kovalanır hesabı. Bunun taktik olduğunu da ekleyin. O da engellesin sınavına baksın. Ya da bakmasın bir sürü insan kpssye giriyor. Biraz daha aklı havada olmayan insanlar memur olsun.

Araya 3. Kişi olarak girme. Bırak derdi varsa yakında çıkar kokusu. Hem bi taraflarını mı kaldıracan bişey sanmasın kendini sonra. Çok güzelbi halt etmiş seven bir bayanı ümitlendirerek.

Sen çok düșünceli iyi bir arkadaşsın belliki ama bence karıșmak ile ona iyilik değil kötülük yapmış olursun, bırakın herșey kendiliğinden çözülsün gelișsin.
Onu bașka șeyler ile meșgul etmeye bak

bunun seviyo ya da zayif karakterlilikle ilgisi yok. Çocuk bence ya yanlışlıkla yollamis teklifi ya da başkası yollamis haberi bile yok.

Arkadaşım evde kalma korkusu yaşıyo demişsin. İnan onun için hayırlı insan çıkınca karşısına herşey unutur ilk aşkı diye doğru aşkı olacak diye bi kaide yok sonuçta. 25 yaşında aklını başına alsın kimse için hayatını mahvetmedin hayali neyse ona baksın sonra çok pişman olur. Gerçekten seven insan gurur yapmaz inan bana.
Ve bence sende karışma sadece arkadaşının yanında ol her fırsatta uyar onu belki yarın dediklerin aklını başına getirir.

25 yasinda biri kendi hayatina ve iliskisine yon veremiyorsa hic karismayin derim.

Hayırlısı :D

Arkadaşım barışası olan insan feysten eklenemez. Gelir karşısına konuşur, telefon eder. Belliki, yedekte dursun hesabı var. Gülşah arkadaşına da söyle, yaşı olmuş bilmem kaç, güçlü dursun biraz. Aşk acısı herkese ağır gelir ama, erkeğin her istediğinde gelen, her istediğinde terkettiği kadınların gözde hiçbir değeri yoktur. İnternet hesaplarını kapatıp veya onu silip yoluna baksın.. İş hayatına girince aşka olan bakış bile değişiyor..

Back
X