- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
İlginç şeyler aklımda kalıyoay evet o benim
eltim eşimle evlenmek isterken kardeşiyle evlendi
o yüzden olmaz olmaz demiyorum şu hayatta.
Etiketledim seni kusura bakma ama sakıncası olsa anlatmazdın diye düşündüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlginç şeyler aklımda kalıyoay evet o benim
eltim eşimle evlenmek isterken kardeşiyle evlendi
o yüzden olmaz olmaz demiyorum şu hayatta.
Ben eşimden hiç birşey gizlemem. Kendi farkeder yada başkasından duyarsa daha kötü. Ama elinizde sizin suçsuz olacağinıza dair birşeyler olsun. Sonra ihale size kalmasın dikkat edinArkadaşlar benim derdim çok büyük.hiç bir suçum olmamasına rağmen bunları yazmaktan utanıyorum ama birileriyle paylaşmam lazım artık. 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim eşimle üniversitede tanıştık birbirimizi çok seviyorduk. Ben doğuluyum o ise karadenizli ailem uzağa kız vermeyiz diye direttiler ama en sonunda ısrarlarıma dayanamayıp kabullendiler. Herşey rüya gibiydi çok mutluyduk. Taki eşim askere gidene kadar. Eşim askerdeyken kayınvalidem evde yalnız kalmamı istemedi onlarda kalmam için ısrar etti eşimde annesinde kalmamı istiyodu.kıramadım kabul ettim. Benim için kabus dolu günler başladı. Eşimin abisi bekar ve anne ile babasıyla yaşıyo. Bana çok iyi davranırdı aramız çok iyiydi abi derdim ona meğer o bana karşı farklı hisler besliyormuş. Başlarda inanmak istemedim kuruntu yaptığımı düşündüm hatta kendime kızdım nasıl böyle bişey düşünebildim diye. Araya mesafe koydum sorduğu sorulara kısa cevaplar verdim diyaloğa girmemeye çalıştım ama olmadı o sürekli sevgilisiymişim gibi davranıyordu.anneme durumu anlattım yanıma geldi eşim dönene kadar yanımda kaldı. Eşim döndü artık herşey yoluna girer diye düşündüm ama kaynım hergün iş yerime çiçekler göndermeye başladı seni seviyorum sensiz olamam filan demeye başladı. Sürekli reddettim kardeşine bunu nasil yaparsın dedim eşimi çok seviyorum dedim ama çare olmadı. Kayınvalideme anlattım durumu böyle devam ederse eşime söliycem dedim yemin ettirdi söylememem için. Kardeşler birbirine düşmesin oğlum abi katili olur dedi. Ne yapcağimi bilmiyorum eşimi çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum bu ahlaksızdan nasıl kurtulcam lütfen bana yardımcı olun( biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
hep bu diziler bozdu gençleri adi yapımcıların oyuncağı oldular.Lütfen kayınpederine konuş kv nasıl oğlunu hizaya getiremiyo ağzı açık kalıp o çocuğunu paralaması lazımdı o da ilginç vakaKayınvalide oğlunu hizaya getiremiyorsa, bir de babasına söyleyin. Eşime söyleyip, onun da başını belaya sokmak istemiyorum ama bu böyle devam ederse başka çarem yok deyin. Ben olsam en baştan eşime söylerdim ya, bir bildiğiniz vardır herhalde diyorum. Yalnız kayınpeder de olayı çözemezse, eşinizden saklamayın artık. Sonra siz suçlu olursunuz bir de.
Öff ne iğrenç, kansız insanlar var yahu. Dışarıdaki iti kopuğu eksikti, bir de aile içinden çıkıyor şeref yoksunları.
Eşim askerdeyken çiçek gönderirdi şimdi göndermiyo şükürler olsun. Ama mesaj atıyo sevdiğini filan söylüyor. Numaramı değiştirmeyi düşündüm ama aile içinde bulması çok kolay olur. Şuan istanbulda annesi gönderdi ama mesajlara devam ediyor bilmiyorum gerçekten ne yapcam bilemiyorm. Eşimi kaybetmekten çok korkuyorm
Kayınpederimle konuştum umarım çare olurEğer söylemezsen kaybedeceksin ,nereye kadar saklanabilir ?. Hala msj atıyomuş ya eşin msjı görse ve sizi karşılıklı yazısıyo zannetse ,o zman napıcaksın bence anlat gerekirse tlfnu eşine ver bak ben cvp vermediğim halde yazıyo dersin hatta onun yanında yaz tersle gelen cvpları göster ama saklamaaaa saklama bi şekilde anlat...
Kayınpederimle konuştum umarım çare olur![]()
Ayyy canım çok kötü bir durum.....Kayınpederimle konuştum umarım çare olur![]()
Banane isterse õldursun zaten ailesinin namusu olmus birine yani ailesinin bir ferdine sarkan seref yoksunlari yasamamali bence dunya uzerinde boyle pislikler barinmasin..Söylemeyi istiyorum ama eşim gerçekten sert biri kötü bişey yapmasından korkuyorum![]()
Arti, o evde ne diye durursun.tavrini farkettin adamin cek git ananin evine yani..ufff sinirlendim yine..Ben okurken aman millet kıırlmaısn diye kayınvalidenin evinde mi kalınır gibi düşünürken
Sonrasında ağzım açık kaldı
Kaynında deli cesareti var
Sende biraz saf mısın fazla mı sakinsin bilemedim
Biri bana bunu yapsa daha ilk aşamada alnını karışlarım
Sen işyerime sepet sepet çiçekler geliyo ay napıcam mı diyosun, iş çiçeğe gelmeden tavrını koymalıydın
Gitmişti sanırsam kendi evine, annesini de kendi yanına çağırmıştıArti, o evde ne diye durursun.tavrini farkettin adamin cek git ananin evine yani..ufff sinirlendim yine..