gırıs katta oturan veya bır yakını oturanlar yardım!!!

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.863
10.314
773
merhaba gırıs katta kendı veya bır yakını oturanlar....

Evı dogal gazlı ve gunes goruyorsa bıle

rutubet olusabılırmı,bırsey yokken ıleryen zamanlarda....

Bu konudakı fıkırlerınız,tecrubelerınız????
Hadı benden yorumlarınızı esırgemeyın )))

evet, kesinlikle oluyor, o yüzden zaten her zaman dikkat etmek lazım. giriş katları ve çatı katları sakıncalıdır

Kirada oturduğum ev giriş kattı.Güneş gören odasında köşe de sandığımın altında rutubet olmuştu.
Çok dikkat edip devamlı kontrol etmek lazım.

Canım ben kiracıyım evimiz ise 1.kat zemin bile değil...ama girişden sonra hemen ilk kapı benim öyle olmasına ragmen rutubet oluyor evde duvarlar nemleniyor yaza nasipse taşınmayı düşünüyorum

Bildiğim kadarıyla toprakla temas olduğu için rutubet olur. Şap mı ne öyle bir şeyle kapatıyorlardı sanki.

kayınvalidem giriş katta oturuyor.altında daire var ama bodrum katı.ev kaloriferli güney cephe ama hiç rutubet yok.karşı dairelerinde varmış.hatta komşu o yüzden taşındı.

bende korkuyorum
benim evim giris
altimiz kiler
dogal olarak buzz gibi asagisi
evde rutubet var gibi
annem anladi ben anlayamaidm tam
odada yattiginda cikardigi giysileri sabah nemli oluyormus
su an tasinamayiz ev alacagiz ama daha zaman belli degil
ben bu rutubetten korunmak icin yapabilirim
o odada bebegim bir kac ay sonra yatmaya baslayacak
baska odada yok
korktum simdi

ben de 1. katta oturuyorum altım boş mağaza
bizden önce evin duvarları nerdeyse yarıya kadar rutubetliydi
ev baştan aşağı yenilendi su boruları vs ve neden bulundu
mutfakta dolap altında bir çeşme vardı ve iyi sarılmadığı için akıtmış hiç de dikkat edilmemiş rutubet bütün evi sarmış
bir de borular plastik değildi eski yapımdı
şimdi hepsi değişti şuan evde rutubet yok inşallah da olmaz

Giriş katta oturdum ilk zamanlarda rutubet yoktu ev sıfır ama ilerleyen günlerde evde dayanılmaz bir nem kokusu oluşmaya başladı. Banyo ile bitişik olan oda daha kötü kokuyordu
hiç tavsiye etmem ben bir daha kesinlikle oturmam

bizim ev de giriş kat ama yüksekte. güneş de görmediği halde fazlasıyla rutubet
aman diyim rutubetli evden mumkun oldugunca kacın valla saglıga da zarar hiç problemim yokken şimdi astım başladı

benimde 1.kat deil ama kapıdan girince ilk kapı altı zemin kat yani ama rutubetten bütün eşyalarım mahvldu daha 1senede hemde hiç ısınmıyor.duvarlardan resman su akıyor.Şimdi hem başka ev hemde yeni eşya masrafı çıktı

ilk oturduğum ev zemin kattı ve resmen duvarlardan su çıkıyordu,şimdiki evim son kat bu seferede çatıdan nem alıyor.en iyisi orta kat
inşallah seneye yeni evime geçicem ve orası orta kat şükür

canım benim evimde giriş kat..fakat ben evlenirken ev baştan aşağı yenilendi..şöleki yerlere tekrardan şap atıldı..
duvarlara macun çekildi..ve evim pek güneş almıyor malesef..ona rağmen çok şükür hiç rutubetim olmadı..
ama bundaki en büyük etken evin yaşı..
o yüzden oturacağın evde bunlara dikkat et..
ısınmıyor demiş arkadaşlarım benim evim kışın sıcak yazın ise serin oluyor..
ama en sevmediğim yönü balkonda olsa birşey sirkeleyemiyorsunuz..
yere değebiliyor..

hepınıze tesekkur ederım.

Yorumları okuyunca cok kararsız kaldım

sonucta kıracı degıl ev benım olacak.

Ama evın ıcı yenı,mutfak dolabına kadar hersey yenı,ama ıste bılemedım sımdı.

Cok da begendım ustelık.rutubet falan yok
muhıtı de begenıyorum ama

ılerıde rutubet olursa korkusu sardı benı...
Sonucta bır suru borca gırılecek

ben giriş katta hiç oturmadım ama giriş katında oturanlardan tek duyduğum ev rutubet oluyor çok kötü koku yapıyor derler.

Bizim evimiz de öğrenci evi, zemin katta hiç rutubet olmadı bu güne kadar... Ama müthiş soğuk çekiyor yerden,doğalgazımız çok fazla gelmesine rağmen ısınmıyor evimiz.... Bir de geçenlerde kanalizasyon taştı, üst katlara birşey olmadı ama olan hep zemin katlara olurmuş öyle diyorlar Neyse onu hallettik... Olabildiğince 2-3. katta olmak en ideali bence...

ben 6 sene giriş katında oturdum. altım boş ardiyeydi. çok güneş almamasına rağmen evim misler gibiydi. çalışıyor olmama ve iyi havalandırmamama rağmen misler gibiydi...

giriş katları ile ara katlar arasında iyi fiyat farkları oluyor. giriş ile başla borçların bitince üste zıplarsın.. Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…