Girmiyor+18

Çocuk olmasın diye girmemezlik olur mu spiral taktırın onunla birlikte geri çekilme de yapabilir

Kızlar çok farklı ikinci çocuktan sonra yaklaşık 5 senedir böyle hep ben gidiyorum evlendik evleneli bir kere teklif etmedi bile haliyle artık yoruldum
Evlendiginiz günden beri sizi bir kere bile kadın gibi hissetirmeyen herife niye 2 çocuk? Dışarıdan bakan da evli barklı çocuklu, onu adam sanıyor. Yazık. Bunca senedir değişmeyen nasıl şimdi değişecek? Zamaninda kendi yolunuza baksaydiniz keşke.

her zaman ben gidiyorum yanina ben gitmezsem teklif bile etmiyor gidersem oluyor hatta reddediliyorum bazen, artık kadınlıgimi unuttum sanki ben erkek o kadin bi erkek neden çok afedersinz içine girmeden ilişki yaşar ki sorduğumda cocuk olur diyor bi akıl verin ne yapmlym nasil davranmaliyim

Kardeşim,

Öncelikle eşiniz çok değerli bir insan olduğunu, Onu keşke daha önce tanısaydım gibi yaklaşımlar, ve Onun Kendisi için bir lütuf olduğu telkinlerinde bulunun. Eşinize hayranlık duyduğunuzu eğer bir evladımız olursa inşallah sana benzemesi gerektiğini söyleyin. Kendinizi iyi bir anne olmak için yetiştirdiğinizi ikimizin ortak değeri olan bir evladın sizi daha çok taçlandıracağını ona güzel ve yumuşak sesle anlatın. Bu konuda asla sabırsız davranmayın.

İlişkide ise Onu adeta kral olduğunu hissettirin, bazen uyurken seni hayranlıkla izliyorum diyin. Kulakları ve saçlarını oynayın, Onun sizin için değerli olduğunu yataktayken kulağına sessizce fısıldayın. Gün içerisinde onu çok arzuladığını, Allahım seni başımızdan eksik etmesin diye telkinde bulunun. Bunu söylediğinizde hemen bir ilişkiye girmeyim. Ona sizin söylediğiniz şeyleri kendi iç dünyasında düşünmesine fırsat verin.

Erkeğin hoşlandığı şeye ilgi duymaya çalışın, Hangi takımı tutuyorsa sizde onunla maç izleyin, İlgi alanları ile ilgilenin yorumlarda bulunun. inanın bana Ona değer verdikçe sizi merkezinde tutacaktır. Bir çocuk gördüğünüzde gözleriniz dolmuş gibi tavırlar sergileyin sesinizi çatallaştırarak konuşun, Erkek de artık yavaş yavaş merkezine aldığı eşinin isteklerine ilgi duyacaktır.

Siz 5 yıllık evlisiniz ve 5 yıldır böylemi yapıyor .
Ne diyeceğimi bilemedim , Allah yardımcınız olsun.

Siz 5 yıllık evlisiniz ve 5 yıldır böylemi yapıyor .
Ne diyeceğimi bilemedim , Allah yardımcınız olsun.
11 yıllk 2.çocuktan sonra böyle olmaya başladı öncesinde de gerci bazi sıkıntılar vardı ama 5 seneden beri hep ayni

her zaman ben gidiyorum yanina ben gitmezsem teklif bile etmiyor gidersem oluyor hatta reddediliyorum bazen, artık kadınlıgimi unuttum sanki ben erkek o kadin bi erkek neden çok afedersinz içine girmeden ilişki yaşar ki sorduğumda cocuk olur diyor bi akıl verin ne yapmlym nasil davranmaliyim
Belki bi sorunu vardır güzelcene sorun nedicek yada diğer arkadaşlarında dediği gibi korunmayı bilmiuordur

Cinselliği çocuk olur gözüyle bakiyo terapi alsın eşiniz bnce :(

Back
X