• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gırtlağıma kadar doluyum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wcy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiçbirini yapamıyorum çok sıkıcı geliyor , psikologa gitmeliyim farkındayım ama içimden gelmiyor. Saçma bir psikolojideyim.
Beynimin bir oyunu mu acaba?
Bende zor bir hayat yasadim
Bir donem bitki gibiydim biraz yemek biraz su.
Ama hep birseylerle ugrastim
Resim yaptim dikis yaptim boya yaptim bulmaca cozdum
Dusunmeme engel ne varsa yaptim
Dusundukce deliriyor insan.
Kendini dinlemeyi birak

• Beğen
Reactions: Wcy
olur mu öyle sey düsünce yapini degistir. belki dünyayi degistremezsin ama kücük dünyalarin umudu ola bilirsin. meslegini ona göre sece bilirsin. sadece kücük bir örnek hemsire veya ebe dogru yapildiginda ne kadar güzel bir meslek. yolda nineye yoldan gercekn yardim etmek ne kadar güzel birsey. liste cok uzar büyük düsünme yapa bilcegin seni gercekten icten ice cok mutlu ede bilcek bi konuya odaklan. o konuda derinles... neler yaparsin neler hepimizin gururu olursun
Hmm evet aslında haklısınız. Bölümünden memnunum ileriye dönük olarak sosyal çalışmacı olmak istiyorum, taciz, istismar, tecavüz konularıyla ilgilenmek istiyorum, benim gibi ve daha zor durumda olanlara faydam dokunsun istiyorum.. Bunları düşünmek bile bana huzur veriyor.
Ama şu an öyle bir haldeyim ki sanırım tek çarem biraz zaman ve sabır..

Canim her insanin yapmaktan mutlu oldugu seyler vardir.Onlara yogunlasabilirsin icini ferahlaticak seyler yap ve kendine guven bir de bu sikintinin nedeni yasadigin bir olay veya bir insanla alakali da olabilir oyleyse o sorunu cozmeye calis.Allah yardimcin olsun.

• Beğen
Bende zor bir hayat yasadim
Bir donem bitki gibiydim biraz yemek biraz su.
Ama hep birseylerle ugrastim
Resim yaptim dikis yaptim boya yaptim bulmaca cozdum
Dusunmeme engel ne varsa yaptim
Dusundukce deliriyor insan.
Kendini dinlemeyi birak
Yapıyorum daha doğrusu yapmaya çalışıyorum hemencecik sıkılıyorum bunu çözemiyorum işte. Çizim yapıyorum ,bir şeyler yapıyorum sıkıcı geliyor bırakıyorum sebebi ne çözemedim.

Hmm evet aslında haklısınız. Bölümünden memnunum ileriye dönük olarak sosyal çalışmacı olmak istiyorum, taciz, istismar, tecavüz konularıyla ilgilenmek istiyorum, benim gibi ve daha zor durumda olanlara faydam dokunsun istiyorum.. Bunları düşünmek bile bana huzur veriyor.
Ama şu an öyle bir haldeyim ki sanırım tek çarem biraz zaman ve sabır..

zaman sabir ve güzel seylere odaklanmak :KK15:

Canim her insanin yapmaktan mutlu oldugu seyler vardir.Onlara yogunlasabilirsin icini ferahlaticak seyler yap ve kendine guven bir de bu sikintinin nedeni yasadigin bir olay veya bir insanla alakali da olabilir oyleyse o sorunu cozmeye calis.Allah yardimcin olsun.
Evet , inşallah zamanla çözücem..
Allah razı olsun.

Bir hayal kirikligi mi yasadin? birilerine mi darginsin? Ben de ayni sekilde oluyorum bunlar oldugunda. Guvenim sarsildiginda mesela. Onu yap bunu yap gecerleri biliyoruz aslinda ama sikinti yapmak istememek... Seni anlayabilirim eger bu sekilde bir durum varsa insan her seyden elini ayagini cekmek istiyor icine kapaniyor

• Beğen
Bir hayal kirikligi mi yasadin? birilerine mi darginsin? Ben de ayni sekilde oluyorum bunlar oldugunda. Guvenim sarsildiginda mesela. Onu yap bunu yap gecerleri biliyoruz aslinda ama sikinti yapmak istememek... Seni anlayabilirim eger bu sekilde bir durum varsa insan her seyden elini ayagini cekmek istiyor icine kapaniyor
Evet aslında hayatımda olup biten herşeye. Anneme öbürüne diğerine, Sevdiğime çoğu kişiye. Ama yakınındakilerin hiçbir şey olmamış gibi devam etmeleri ve benide kendileri gibi yapmaları, çok saçma işte herşey.

Evet aslında hayatımda olup biten herşeye. Anneme öbürüne diğerine, Sevdiğime çoğu kişiye. Ama yakınındakilerin hiçbir şey olmamış gibi devam etmeleri ve benide kendileri gibi yapmaları, çok saçma işte herşey.
Kirginliklar insani bu sekilde etkiliyo bu ders alma evresi galiba benim de yasadigim bazi seyler bana o hisleri veriyo suan ve kendi kendime ders al bu olanlardan herkese guvenme seklinde konusuyorum bu evreyi ne resim yapmak ne gezmek hicbir sey gecirmiyor sadece zaman gecirebilir oyalanmalik seyler o ani kurtariyor ama senin benim gibi gece basini yastiga koydugunda yeniden aklinda canlanmaya basliyor. Zamandan baska bir sey yok elimizde bunlar da hafifler elbet belki de bir savunma mekanizmasidir beynimizde. Kimse bizi kiramasin diye.

• Beğen
Kirginliklar insani bu sekilde etkiliyo bu ders alma evresi galiba benim de yasadigim bazi seyler bana o hisleri veriyo suan ve kendi kendime ders al bu olanlardan herkese guvenme seklinde konusuyorum bu evreyi ne resim yapmak ne gezmek hicbir sey gecirmiyor sadece zaman gecirebilir oyalanmalik seyler o ani kurtariyor ama senin benim gibi gece basini yastiga koydugunda yeniden aklinda canlanmaya basliyor. Zamandan baska bir sey yok elimizde bunlar da hafifler elbet belki de bir savunma mekanizmasidir beynimizde. Kimse bizi kiramasin diye.
Sanırım öyle. Olayın yarattığı etkinin kuvveti, tam da dediğiniz gibi herşeyden kendimi soyutlamama neden oluyor. Ne kadar üzücü, tamamen düzelebilmenin tek çaresi de zaman. Bir süre bu şekilde hiçbir şey yapmadan geçireyim en azındn bir şeyleri yapamıyorum diye üzülmem. Birgün herşeyden tat alıp mutlu huzurlu olurum inşallah..
Söyledikleriniz iyi geldi çok teşekkür ederim.

Bilmiyorum sorun ne?Canım acıyor, ağlamak istiyorum. Gözlerim doluyor fakat eskisi gibi ağlayamıyorum bile.
Hiçbir şey geçmiyor içimden. Herşeyden sıkılıyorum, hayatıma odaklanamıyorum. Yaşım gereği hayatın farkına varıp yüzleşmeye mi çalışıyorum acaba? Sürekli birşeyleri sorguluyorum, bir sürü fikirler içinde yığılıp kalıyorum.
Yapmam gereken şeyler var çok önemli ama yapamıyorum. Demik ki o karar önemli değiller...Sağlığım için kendim için birşeyleri yapmaya başlamalıyım ama yok yapamıyorum, bir adım atamıyorum.. Neyim var benim?
HEr insanın başına gelebilir böyle durumlar
Bazılarının kısa... bazılarının uzun dönem ...
Kendinizi bırakmamalısınız
Tek başınıza çıkın biraz kıyafet alın
Saçlarınızı uçlarından alın
Biraz da nefes alın :)

• Beğen
HEr insanın başına gelebilir böyle durumlar
Bazılarının kısa... bazılarının uzun dönem ...
Kendinizi bırakmamalısınız
Tek başınıza çıkın biraz kıyafet alın
Saçlarınızı uçlarından alın
Biraz da nefes alın :)
Elbette gelebilir,gelsin hiç önemli değil ama ne bileyim yarattığı etkiler bunlar sanırım tuhaf yani herşey sıkıcı geliyor içimden hiçbir şey gelmiyor, yapıyorum tat almıyorum, ağlamaya çalışıyorum o bile olmuyor. Halbuki içim sıkıntıda olduğu zaman yüzüm gözüm şişene kadar ağlar çok rahatlardım.
Huzur istiyorum, kendimi zamanın kollarına bırakacam.

Elbette gelebilir,gelsin hiç önemli değil ama ne bileyim yarattığı etkiler bunlar sanırım tuhaf yani herşey sıkıcı geliyor içimden hiçbir şey gelmiyor, yapıyorum tat almıyorum, ağlamaya çalışıyorum o bile olmuyor. Halbuki içim sıkıntıda olduğu zaman yüzüm gözüm şişene kadar ağlar çok rahatlardım.
Huzur istiyorum, kendimi zamanın kollarına bırakacam.
Az kaldı inş hadi bakalım ;)

• Beğen
Benımde arada böyle oluyor.
Tam bır dibe batıyorum .
Hemde ortada bısey yokken , mutlu bır evliliğim varken .
Sonra diyorum sen hayırdır H E . . Kendıne gel . Kafamı dağıtmak için sinemlara , kankeytolarla bululmaya , eşle tatle çıkmalar.
KEndıme gelıyorum .
Allahım sağlığımızı elimizden almasın.

• Beğen
Benımde arada böyle oluyor.
Tam bır dibe batıyorum .
Hemde ortada bısey yokken , mutlu bır evliliğim varken .
Sonra diyorum sen hayırdır H E . . Kendıne gel . Kafamı dağıtmak için sinemlara , kankeytolarla bululmaya , eşle tatle çıkmalar.
KEndıme gelıyorum .
Allahım sağlığımızı elimizden almasın.
Hıh işte benim içimden gelmiyor. Herşey sıkıcı. Bakalım belki de zamanla düzelir. Düzelmezsem yine yazarım, buraya yazmak azıcık da olsa rahatlatıyor.
Amin, cümlemizin.

Hıh işte benim içimden gelmiyor. Herşey sıkıcı. Bakalım belki de zamanla düzelir. Düzelmezsem yine yazarım, buraya yazmak azıcık da olsa rahatlatıyor.
Amin, cümlemizin.
YAzzz yazz . İçini dök . Burası rahatlatıyor .
Zor durumda olanları görunce diyorum senınkıdee dert mı

• Beğen
Back
X