'Git bankadan sperm al çocuk yap' Ece Erken-Serkan Uçar

kkrizantem

Gaza!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
3.612
11.820
http://www.mynet.com/magazin/detay/...dan-sperm-al-cocuk-yap/59433/1#magazin-baslik

Ece Erken'den boşanmak için dava açan Serkan Uçar'ın mahkemeye sunduğu dilekçede ilginç iddialar yer aldı. Erken'den 11 yaş küçük olan Uçar, eşinin kendisini "ergen" diye aşağıladığını ve sadece çocuk yapmış olmak için evlendiğini öne sürdü.

Uçar'ın iddiasına göre, Ece Erken cep telefonu mesajlarıyla bir 'senaryo' oluşturdu. Aynı evde bulunmalarına rağmen eşiyle cep telefonuna gönderdiği mesajlarla iletişim kurdu.

Eşinin tutarsızlığına bir anlam veremeyen Uçar, onun gerçek niyetini İstanbul Aile Mahkemesi'nin verdiği koruma kararıyla anlayabildi. Uçar, Ece Erken'in basına yaptığı açıklamaları da dava dilekçesine ekledi.

Erken'in "Ben çocuk yapmak için evlendim. Şimdilerde millet evleniyor boşanıyor. Artık bunlar çok kolay. Ben de bir kez evlendim boşandım. Çocuk yapmak çok ciddi bir iş. Evlenmeden önce annem ve babam o kadar çok torun istiyorlardı ki 'Git sperm bankasından alıp yap' bile dediler. Çocuk için evlendik" şeklinde bir açıklama yaptığı da belirtildi.

Madem amaç çocuk evlenmeden de yapabilirdin. Ailen doğru demiş sperm bankaları bunun için var.
yani ben ailemle konuştum valla, henüz çocuk istiyor muyum emin değilim ama bir iki seneye kadar sperm bankasından sperm alabilirim dedim.
babam bi ters ters baktı ama anladı ki sonra ciddiyim, sen bilirsin dedi.
en azından saçma sapan bir evlilik yapmış olmam.

yani ben ailemle konuştum valla, henüz çocuk istiyor muyum emin değilim ama bir iki seneye kadar sperm bankasından sperm alabilirim dedim.
babam bi ters ters baktı ama anladı ki sonra ciddiyim, sen bilirsin dedi.
en azından saçma sapan bir evlilik yapmış olmam.
Belki o zamana hayatının aşkını bulursun :KK68:
Benimde çocukluğumdan beri yapacağım en son 2 şeyden biri evlenmekti , Evleneceksin Fikrin değişir derdi büyüklerim , evlenirsem de ancak hayatımın aşkı bu diyerek 1- 2 haftada evlenirim ben derdim (filmlerde olur ya romantik romantik :KK70:),2 hafta da olmaz öle şey derlerdi :KK53:Sonra genç anne olmak istiyorum ama evlenmek istemiyorum derdim ,Oldukça yüksek bir gelirim olacak bende bankadan çocuk sahibi olacaktım , ergenlik düşüncelerime bak :KK53: . Ama sonra evlendim şekerim bankadır spermdir olmadı ama ilk o olmaz dedikleri şeyi yaptım,çokta iyi oldu ; pişman olmadım hiç , bir daha yaparım:KK69:
Belki senin de evlilik ya da çocukla olan düşüncelerin değişir , ya da düşüncelerin tam olarak oturur , her kadın evlenecek diye bir kural yok , evlenmek istemeyip çocuk sahibi olmak isteyen çok kadın var. Eğer evleneceğin doğru insanı bulamadıysan dediğin gibi sırf çocuk için saçma sapan bir evlilik yapmaman daha iyi. Of çenem düşmüş benim daha yazarım da bitireyim baş ağrıtmadan :oops:

Belki o zamana hayatının aşkını bulursun :KK68:
Benimde çocukluğumdan beri yapacağım en son 2 şeyden biri evlenmekti , Evleneceksin Fikrin değişir derdi büyüklerim , evlenirsem de ancak hayatımın aşkı bu diyerek 1- 2 haftada evlenirim ben derdim (filmlerde olur ya romantik romantik :KK70:),2 hafta da olmaz öle şey derlerdi :KK53:Sonra genç anne olmak istiyorum ama evlenmek istemiyorum derdim ,Oldukça yüksek bir gelirim olacak bende bankadan çocuk sahibi olacaktım , ergenlik düşüncelerime bak :KK53: . Ama sonra evlendim şekerim bankadır spermdir olmadı ama ilk o olmaz dedikleri şeyi yaptım,çokta iyi oldu ; pişman olmadım hiç , bir daha yaparım:KK69:
Belki senin de evlilik ya da çocukla olan düşüncelerin değişir , ya da düşüncelerin tam olarak oturur , her kadın evlenecek diye bir kural yok , evlenmek istemeyip çocuk sahibi olmak isteyen çok kadın var. Eğer evleneceğin doğru insanı bulamadıysan dediğin gibi sırf çocuk için saçma sapan bir evlilik yapmaman daha iyi. Of çenem düşmüş benim daha yazarım da bitireyim baş ağrıtmadan :oops:
yani evlilik kısmında çok soru işaretim var. bilmiyorum, eğer sevdiğim biri olursa elbette neden olmasın, yine de bu Türk tipi evlilik pek bana göre değil, hadi kafaya uygun birini buldun, dediğim gibi yaş 30, tanış, evlen, kıçı doğrult çocuk sahibi ol derken peeee, uzun iş gibi bilemedim.
bakıcaz zaman ne gösterecek.

yani evlilik kısmında çok soru işaretim var. bilmiyorum, eğer sevdiğim biri olursa elbette neden olmasın, yine de bu Türk tipi evlilik pek bana göre değil, hadi kafaya uygun birini buldun, dediğim gibi yaş 30, tanış, evlen, kıçı doğrult çocuk sahibi ol derken peeee, uzun iş gibi bilemedim.
bakıcaz zaman ne gösterecek.
Ne istediğini biliyorsan , karşındaki de ne istediğini biliyorsa , bunları açıkça konuşabiliyorsanız o iş olur.Önemli olan ne istediğin ve bunun karşılanıp karşılanmadığı.Bence Sadece aşk yeterli değil bir evlilik için. Evlilik demeyeyim de birliktelik diyeyim . Sanki çok ayrı bir şeymiş gibi oluyor sinir oluyorum.
Bu gelenekleri devam ettirmek zorunda da değilsin , nasıl olmasını istiyorsan öyle yap her şeyi . Spontane bazen çok daha iyi ve güzeldir.

bilemiyorum ben ya. sperm bankasından çocuk yapmanın çok sakıncası var. çocuk için bilhassa. çevresimdeki aile kavramını görüp,psikolojikman çöker. sorgulama yaşar,ve bunun sonucuda hoş olmaz.
anne içinde zor. sperm bankasından çocuk yapan o oyuncu aldı bebeği bir adaya yerleşti: kaçtı resmen.
bence en güzeli bekarda olsann evlatlık almak. bir çocuğu mutlu etmek,ama işte oda kolay değil.

bilemiyorum ben ya. sperm bankasından çocuk yapmanın çok sakıncası ar. çocuk için bilhassa. çevresimdeki aile kavramını görüp,psikolojikman çöker. sorgulama yaşar,ve bunun sonucuda hoş olmaz.
anne içinde zor. sperm bankasından çocuk yapan o oyuncu aldı bebeği bir adaya yerleşti: kaçtı resmen.
bence en güzeli bekarda olsann evlatlık almak. bir çocuğu mutlu etmek,ama işte oda kolay değil.
herkesin kendi fikri ve yaşantısı var sonuçta saygı duyarım ama düşünüyorumda ilerde çocuk büyüyünce babam kim dese ne bilim nasıl cevap verilirki bu soruya. öldümü denir acaba yada gerçek söylense kabullenebilir mi bu durumu :KK64:

X