- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Kardesiniz teyzeniz gibi bir yakininiz yok mu annenizi cagiracak hatta alttan alttan sizin istediginiz mesaji verecek biri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardesiniz teyzeniz gibi bir yakininiz yok mu annenizi cagiracak hatta alttan alttan sizin istediginiz mesaji verecek biri.
Aslinda dogum sonrasi da kimsenin olmasini istemiyorum kalabalik bende stres yaratiyo
Anneniz sonuçta ama bide hamileliğin son aylarında eşler birbirine öyle çok uzun özel zaman ayırmıyor anneniz böyle düşünüyor sanırım.Çünkü esimle zaten yaklasik 1 aydir ayriyiz dogumdan sonra da iki tarafta gelecek ev cok kalabalik olacak
çok iyiyaşlı insan gitmeye üşenmiştir diye düşünüyorum
normalde düşüncesiz midir anneniz?
sizin afedersiniz doğum üzeri bişey yapmayacağınızı vs düşünmüştür
o yüzden kalayım ne olacak demiştir
Ozel doktor oldugu icin istedigin kadar insanla girebiliyosun ve bileti alsan da böyle bisey derse doktor bileti aciga alip daha sonra istedigin bir tarihte kullanabiliyorsunmuayene esnasında hastanın yakınını dısarı alalım der doktor zaten muayene ederken annenız basınızda beklemıyordur degıl mı ben hıc bır doktorun buna musaade edecegını sanmam
annenız bır doktora gıt gorus ne dıyecek bakalım ona gore demesınde haklı bıletı alırsınız doktor 3 gune hazır ol derse 2 gun ıcın nıye yola gıtsın kadın
50 yas genc demıssınız de cokda genc degıl 34 yasımdayım valla yoruluyorum 50 yasında ınsan ıkı katı yoruluyordur bırde ınsan evınden uzak kalınca daha cok yoruluyor bırsey yapmasa bıle cocugunun da olsa baskasının evı yoruyor
bence annenıze gıt demeyın :) acele eden taraf sız gorunuyorsunuz hele bı esınız gelsın hele bı doktora gıdın nasılsa gıdecek annenız
cok sasırdım bende hep ozel doktora yanımda bırıyle gıttım ama muayene olurken hasta yakınını dısarı alalım deyıp gonderırdı ondan sasırdım ılk defa duydum bunuOzel doktor oldugu icin istedigin kadar insanla girebiliyosun ve bileti alsan da böyle bisey derse doktor bileti aciga alip daha sonra istedigin bir tarihte kullanabiliyorsun