• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

git demek kolaymi lan ne degisti

Ben hic iyi degilim ki zaten bebegimi her kucagima aldigimda onunla beraber yaptigim tek sey hungur hungur aglamak ve agladigimi gorunce eliyle iki yanagimi sıkıyo sertce ve geçmişine mi agliyosun ozlediysen gule gule siyo sertce itiyo :'-( ben iyi degilm ya

ortada hem sozlu hem fiziksel siddet var bebegide duello malzemesi yapmissiniz yasinizda cok kucuk evlilik icin nerden tutsan elinde kalan bir evlilik

ailen yok mu senin?
hangi anne baba kızının eziyet çekmesini ister ki yada eşinin ailesi nasıl insanlar sen dayak yerken çay içip çekirdek mi çitliyorlar.genç yaşta aldığın yanlış kararın hayatını karartmasına izin verme

Aileme bisey soyleyemiyorum ufak tefek nadir seylere rast gelip tavirlarini koydular ama esimin agzi pis kavga ederler diye korkuyorum ya beni anlayin bende hayatimi karartmak istemiyorum bende gitmek yeni hayat yeni saglikli daha iyi bir baslangic istiyorum ama bebegim var onsuz yapabilirmiyim onu dusunuyorum :'-( :'-(

Esin çokmu anlayissiz acaba karşına Alsan tatlı dille kendini duygularını ifade etsen genç yasta anne oldum bocaliyorum senin beni sevmediğini düşünüyorum kendimi bu evde yalniz hissediyorum sen bana vurduğunda küfür ettiğinde gururum kırılıyor bebegimizede ilgi gosteremiyorum falan fıstık bunları kagidada dokebilirsin acaba ise yararmi

Aileme bisey soyleyemiyorum ufak tefek nadir seylere rast gelip tavirlarini koydular ama esimin agzi pis kavga ederler diye korkuyorum ya beni anlayin bende hayatimi karartmak istemiyorum bende gitmek yeni hayat yeni saglikli daha iyi bir baslangic istiyorum ama bebegim var onsuz yapabilirmiyim onu dusunuyorum :'-( :'-(
sana arkadaşımın hayatından örnek vereyim
kaçarak evlendi, çok vakit kaybetmeden çocuk yaptılar.adam zaman geçtikçe pislikleşti kıza eziyet etti nede olsa arkası yok diye ölümle tehtit etti ki buna teşebbüs etmişliğide var.kız ayrılmak isteyince adam çocuğu vermem nereye gidersen git dedi kavga kıyamet ve ardı kesilmeyen tehtitler
arkadaşımın cümlesi şu oldu
''onunla yaşarkende ölüm riskim var, en azından denemiş olurum'' çocuğunu aldı ve dava açtı hala devam ediyor davası o sürekli eziyet eden adam bir kaç kere çocuğunu almaya çalıştı sonra kız hadi bakalım dedi yolladı çocuğu nede olsa babası adam 4. gün çocuğu geri yolladı bakamıyorum dedi.
tehtitlerin işe yaramadığını gördü şimdi davalara katılmıyor ama eninde sonunda bu dava bitecek.arkadaşım oğlunu aldı ve çalışmaya başladı.
bu örneği gözümle gördükten sonra kimse bana nasıl yaparım, aman yapamam şu bu demesin isteyen yapıyor......

Ahhhhhhhhh neler neler demedim hickira hickira caresizce agladim karsinda bana dedogi tek sey bundan sonra boyle guzelim. Isine gelirse burfasin isine gelmiyosa kapidaa :'-( :'-(

Kaçarak mı evlenmiştiniz?

Kararim kesinlesti bwbegimide alip gidicem bi sure uzaklara sonra sakinlesince tekrar ist gelirim. Yapacak baska bisey yok ruh sagligimi kaybediyorum

Bu nasıl başlık yahu lan falan?
Evlenip çocuk yapmak için ne bu acele? Neden insanlar bu kadar evlilik meraklısı oluyor anlamış değilim. Maşallah küfürler, seviyesiz laflar havada uçuyor sizde.

Sakin cocugunu birakma birakilirmi ya bosaninca anneliktende mi bosanican birde devamli cocugun yaninda aglama onuda dusun sen artik annesin senin ilk dusunecegin o olmali onsuz hayatti nasil dusunebilirsin

Çok özür dileyerek size inanmadığımı söylemek istiyorum.
Umarım, gerçekten sahtedir konunuz.

Annem cok cabaladi yaoma etme dedi ben lise iki okuyodum biraktim soylemistim o zamanda vermezseniz kacarim diye evet konum gercek degil suan bi ayagim bebegimin besiginde sallaniyo sacma salak aglayarak yaziyorum komik olan evdeki herkes uyudu ama benm eaim ortaliklarda yok eve gelmedi Rabbim sabir ver

Eklentiler

• IMG-20150305-WA0010.webp
    IMG-20150305-WA0010.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 278
Bana bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz.
Lütfen fotoğrafları kaldırın.
Bir annenin kızı ağlıyor yalvarıyor diye onu evlendirmesini benim mantığım almıyor.
Madem ağlamasına dayanamayıp bir çocuğu evlendiriyor, şimdi de arkasında duracak, elini üzerinden çekmeyecek.
Şayet konunuz gerçekse tek suçlu bir ergenin tepinmesine boyun eğdiği için ailenizdir. Ailenize dönün, ne kavga kopacaksa kopsun.

Ahhhhhhhhh neler neler demedim hickira hickira caresizce agladim karsinda bana dedogi tek sey bundan sonra boyle guzelim. Isine gelirse burfasin isine gelmiyosa kapidaa :'-( :'-(
Boşanmaktan başka yol yok o zaman ama çocuğunu öyle bi aileye bırakma zaten sana verirler velayetini ahhhh insan en büyük iyiliği de kötülüğü de kendi kendine yapıyor Allah yardımcı olsun

Çocuğunuz ufaksa size verirler babaya değil. Zaten şiddet ortamında büyüyen çocuğunda psikolojisi bozulur ona da yazık. Ailenizden destek isteyin.

Back
X