git demek kolaymi lan ne degisti

Havva memiss

AzİnsanCokHuzur
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
36
7
Esimle bir bucuk yildir evliyiz iki yillikta bi sevgililik donemimiz oldu. Aramiz fazla fazla iyiydi. Ben biraz daha serttim bu iliskide ne dersem o oluyodu esimle evliligimizin besinci ayinda esim askere gitti ve bitirdi geldi eskiden ufacik bi tartisma sonunda ayrilik soz konusu olunca yalvarirdi ben sensiz yapamam gidemezsin gidersen birakmam oldururum falan. Simdi bir aylik bi bebegimizde var ve en ufak biseyde sen bilirsin gitmek istiyosan git cocugu vermem diyo ve bunu herseferinde soyluyomerak ettigim nyin degistigi. Ben ondokuz yasindayim esim yirmi uc . Bilmiyorum aramizda iyi degil ve kafam cok karisik en ufak biseyde kolumu bukuyo agzima vuruyo el kol yapiyo bilmiyorum

Evliliklerde saygı olmazsa o iş yürümez ,bir de sizde şiddet girmiş işin içine...Çocuk falan var diye kendine güveniyor olmalı ama nafile..çok mutsuzsan ayrılman mantklı ama çok küçüksünüz daha, aile büyüklerini araya sokun ve kendinize çeki düzen verin , ne bilim aile terapistine filan gidin..Çocuk oyuncağı değil bu...

Ayniyiz hep ayni. Kackere denedik ki zaten onun ailesi benden nefret ediyo . Akil veren benim ailem ama esim yani cengiz saygisizligiyla onlarida kiracak diye hic bisey diyemiyorum. Ufacik biaeyde el kaldirmasi dayanilmaz ve bu aralar fazla kufur ediyo en ufak biseyde cok kudur ediyo

:-) hayir o suan hissettig ofkenin dusuncenin birazda kendimi ona ifade edememenin sonucu tekme tokat dayak yedigim zamanlarda bile cit cikarmadim ona ben :'-(

O zamanlarda cok sık ayrilip barisiyoduk biz nisanli kalicaktik askerlik sureci var diye. Esim istemeditamamen kopmaktan korkuyorum dedi . Suan ailesiyle oturuyoruz onlar ayri bidert zaten . Kocamaaan bi kultur farkimiz var.

Ya iki kelimesinden biri ***tirgit ama ben oglumu birakamam emziriyorum ve kopamam ondan bazen onida alip gideyim diyorum sonra bi tv kanalinda yayinlanan habere skandal olucagimi biliyorum off elimkolum bagli napcagmi bilmiyorum dayanamiyorum ama

Bebek var ya artık çantada keklik görüyor sizi. Ne hakla şiddet uygular:KK62:

Yaşınız çok küçükmüş.
Her tartışmada "ayrılırım, ayrılıyorum, ayrılacağım, ayrıldım" laflarını duymaktan sıkılmıştır belki. Siz evcilik oynamışsınız da oyun bitmiş, gerçekler başlamış

Esimle bir bucuk yildir evliyiz iki yillikta bi sevgililik donemimiz oldu. Aramiz fazla fazla iyiydi. Ben biraz daha serttim bu iliskide ne dersem o oluyodu esimle evliligimizin besinci ayinda esim askere gitti ve bitirdi geldi eskiden ufacik bi tartisma sonunda ayrilik soz konusu olunca yalvarirdi ben sensiz yapamam gidemezsin gidersen birakmam oldururum falan. Simdi bir aylik bi bebegimizde var ve en ufak biseyde sen bilirsin gitmek istiyosan git cocugu vermem diyo ve bunu herseferinde soyluyomerak ettigim nyin degistigi. Ben ondokuz yasindayim esim yirmi uc . Bilmiyorum aramizda iyi degil ve kafam cok karisik en ufak biseyde kolumu bukuyo agzima vuruyo el kol yapiyo bilmiyorum
LAN nedir? Eşinizle de bu sekilde mi konuşuyorsunuz ?

Ya soyle soylim. O yakisikli bi adam ama bende cirkin sayilmam cevremizdekiler yakisitirir bizi ben ilk baslarda o yalvariyo diye en ufak bagirdiginda bitsin gidicem ayrilalim derdim. Ondanmi bikmis olabilir acaba .s ya acik soylim mi bebek olmasa bes dk durmam ama bebek var gitsem yapabilirmiyim onu düşünüyorum

İşte bu ben ne dersem o olur tavırları, bu sertlik tavırları belli bir saatten sonra insanı çok sevse bile bıktırıyor. İl zamanlar çekebilirim sanıyor insan, ama olmuyor.. İnsan kendine olan saygısını kaybediyor çünkü. Kararlar ortak alınır, konuşarak orta yol bulunarak alınır. Belki de bu yüzden konuşmanıza tahammmül edemiyordur. Bir de sürekli aylıcağım derseniz sıkılmıştır artık. Yaptığı şeyler iyi değil tabi, şiddet uygulaması falan.

O zamanlarda cok sık ayrilip barisiyoduk biz nisanli kalicaktik askerlik sureci var diye. Esim istemeditamamen kopmaktan korkuyorum dedi . Suan ailesiyle oturuyoruz onlar ayri bidert zaten . Kocamaaan bi kultur farkimiz var.
Yahu 16 yaşında tanıdığınız adamla evlenmişsiniz.
Ergenliğiniz bile bitmeden anne olmuşsunuz.
Kültürünüzün her yanı uyuşsa ne olur?
Bütün kuşları öptünüz, bi' kaldı leylek.

Ben ayrilmayi dusunuyorum oda genc belki anlasabilecegi bi insanla hayatini devam ettirir ama cocugu vermem diyor. Zaten kurulu bi duzenimiz yok kaynanamlarla oturuyoruz. Bari ayri ev olmadan bitsin birgun bitecegi kesin cnku. Ama suanmi gitmeliyim bebegim birazdaha buyusun diyemi beklemeliyim bilmiyorum :'-( :'-(

Her tartışmada gidicem diyene git denir zaten.. Zaten yaşınızda çok küçük bebeğin ne acelesi vardı sanki siz çok büyümüşsünüz gibi.. Bu iş yürümez birde beraber yaşıyormuşsunuz eşinizin ailesiyle tam skandal. 19 yaşında çıtı pıtı bir kız olurdun ayrılsan ama şimdi annesin. Ayrılsan sorumluluğun var! 19 yaşındaki bi kız çocuğuna anne diyemem ben komik yani zaten kendin çocuksun.. Ama bu adama eyvallah da etme. Ayakta durabileceksen ayrıl eşin daha büyümemiş çünkü onu büyütene kadar sen kendin bitersin. Psikolojin alt üst olur ne gerek var.

X