• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

git demek kolaymi lan ne degisti

adama devamli sert konustuysan, veya ayrilmaya hazir oldugunu belirttiysen ( ki yukarda onu ima etmissin ) adam bikmistir hakli olarak.
Iliskiyi yipratmamak gerek , giderim silerim ben bilirim benim dedigim olsun tavirlari hos olmuyor.
Artik Siz olmusken öyle davranilmasi gerekiyor, yoksa sadece bir imza degil insani Biz veya Siz yapan

Esimle bir bucuk yildir evliyiz iki yillikta bi sevgililik donemimiz oldu. Aramiz fazla fazla iyiydi. Ben biraz daha serttim bu iliskide ne dersem o oluyodu esimle evliligimizin besinci ayinda esim askere gitti ve bitirdi geldi eskiden ufacik bi tartisma sonunda ayrilik soz konusu olunca yalvarirdi ben sensiz yapamam gidemezsin gidersen birakmam oldururum falan. Simdi bir aylik bi bebegimizde var ve en ufak biseyde sen bilirsin gitmek istiyosan git cocugu vermem diyo ve bunu herseferinde soyluyomerak ettigim nyin degistigi. Ben ondokuz yasindayim esim yirmi uc . Bilmiyorum aramizda iyi degil ve kafam cok karisik en ufak biseyde kolumu bukuyo agzima vuruyo el kol yapiyo bilmiyorum
çocuğunuzu bırakıp gidemezsiniz diye düşünüyor..

o masum bebeği öyle bi ortamda yetiştirmek... nedense tek buna takıldım ben!

Yaşınızda küçükmüş. Gerçi olgunluğun yaşla alakası yok ama.

Evlendim nasılsa benim, çocukta oldu bir yere gidemez moduna girmiştir. Bir ara ailenin yanına tatile git bence.

El kadar bebeyi bırakıp gitmeyi düşünmüyorsunuz değil mi?Ayrıca küçücük bir bebekle eşin ne yapabilir ki?Emziremez edemez.

Ya iki kelimesinden biri ***tirgit ama ben oglumu birakamam emziriyorum ve kopamam ondan bazen onida alip gideyim diyorum sonra bi tv kanalinda yayinlanan habere skandal olucagimi biliyorum off elimkolum bagli napcagmi bilmiyorum dayanamiyorum ama
Eşin hasta mı? Çok mu saldırgan?

konu sahibi o resimler seninse buraya koyman çok yanlış. zaten kocan asabi diyorsun,zaten gazetelere haber olurum diyorsun ve 2 tane resmini koyuyorsun konuya.
adam okursa resimden tanıyanlar haber verirse nolacak

ne demek ya dövüyormu bide?

bence ayrilmalisin
meslegin varmi?
ailen destek cikarmi?

Allah yardımcın olsun. ama boşanmak istersen mahkeme bebeği sana verir çünkü sana ihtiyacı var şu anda..

Aynı durumu bir tanıdığımda yaşıyor. Oda şokta çünkü artık kocası onu tabiri caizse sallamıyor
Çünkü adam bıktı sürekli vıdı vıdı. Sürekli lanlı lunlu konuşmalar. Benim sözüm geçerli havaları.
Bir yere kadar sevgi var diye idare ediyorlar sonra bitince onlarda bitiyor
Sizde üzerine çok gidince tabiki artık bunalıyor. Belki bana kızabilirler ama durum böyle.
Şiddet uygulaması elbette çok kötü bunu söylemeye bile gerek yok
Ama şiddet haricindeki şeyler için birazda kendinize bakmanızı öneririm
İnsanlara sözünüzü geçiremeyince değişti mantığına bürünmeyin derim.

Esimle bir bucuk yildir evliyiz iki yillikta bi sevgililik donemimiz oldu. Aramiz fazla fazla iyiydi. Ben biraz daha serttim bu iliskide ne dersem o oluyodu esimle evliligimizin besinci ayinda esim askere gitti ve bitirdi geldi eskiden ufacik bi tartisma sonunda ayrilik soz konusu olunca yalvarirdi ben sensiz yapamam gidemezsin gidersen birakmam oldururum falan. Simdi bir aylik bi bebegimizde var ve en ufak biseyde sen bilirsin gitmek istiyosan git cocugu vermem diyo ve bunu herseferinde soyluyomerak ettigim nyin degistigi. Ben ondokuz yasindayim esim yirmi uc . Bilmiyorum aramizda iyi degil ve kafam cok karisik en ufak biseyde kolumu bukuyo agzima vuruyo el kol yapiyo bilmiyorum

bu kadar çok ayrılıkla tehdit edersen karşındaki bıkar. senin restini görmüş, şimdi o rest çekiyor. sürekli ayrılıkla tehdit ederek, kocanın aklına ayrılık fikrini sen sokmuşsun.
ayrıca eşine lan lun diye hitap etmiyorsun umarım.
biriniz sözlü şiddet, diğeriniz fiziksel şiddet uyguluyor.

Basindan beri saglikli bir iliski degilmis aslinda,zamaninda sen cok cektirmisin,simdide esin sana cektiriyor misliyle hemde..onu halen seviyorsan,ailen destek cikmayacaksa bosandiginda,konus esinle,uzuldugunu anlat,bebegimizi boyle kufurlu,siddet yasanan bir evde buyutmeyelim de kirginliklarini dile getir,eski guzel gunlerinizden bahset,ama sakin duzelmessen ayrilirm giderim deme,adamin buna tepkisi belli zaten.defalarca kovulmusun..yavas yavas,once onun gozundeki degerini tekrar yükselt ki seni kaybetmekten korksun..

19 yaş bir buçuk sene evlilik çocuk buna rağmen hakaret şiddet sonra kafanız mı karışık ? eşiniz kafanızı kırmadan aklınızı başınıza toplayın bence :KK14:

Ben hic iyi degilim ki zaten bebegimi her kucagima aldigimda onunla beraber yaptigim tek sey hungur hungur aglamak ve agladigimi gorunce eliyle iki yanagimi sıkıyo sertce ve geçmişine mi agliyosun ozlediysen gule gule siyo sertce itiyo :'-( ben iyi degilm ya
yuh artık

cocuk yasta bilinci oturmadan evlenmiş/evlendirilmiş hayatı karambola heba edilmiş bir genc kız daha :(

Back
X