• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

git demek kolaymi lan ne degisti

böylelerinin anneleride aman kocaya gitsin evini yurdunu bilsin kafasında.bir kız çocuğunun evi yurdu annesinin dizinin dibidir aklı oturunca kocasının yanıdır kocasının dizinin dibi de değildir.birde hemen çocuk yapıyorlar

senin yasindakiler vize -final muhabbeti ederken sen nelerle ugrasiyorsun.
bu devirde bu yasta bebek sahibi 1.5 yillik evli olmak niye ki.
anlamiyorum ve hicbir zaman anlamiycam...

:-) hayir o suan hissettig ofkenin dusuncenin birazda kendimi ona ifade edememenin sonucu tekme tokat dayak yedigim zamanlarda bile cit cikarmadim ona ben :'-(

ya yazmıyım yazmıyım diyorum da seni tekme tokat döven herifi sineye çekiyorsun da ,Git demesi mi zoruna gidiyor?? 19 yaş bir bebek = mutsuzluk

senin yasindakiler vize -final muhabbeti ederken sen nelerle ugrasiyorsun.
bu devirde bu yasta bebek sahibi 1.5 yillik evli olmak niye ki.
anlamiyorum ve hicbir zaman anlamiycam...
marifet sanıyorlar bu konularda ahkam kesmeyi.sen daha çocuksun hem çocuğun var hem bir evin sorumluluğu sırtında hem askere gitmeden biriyle evleniyorsun hem giderim diye karşındakini tehdit ediyorsun.neyin kafasındasınız siz ya.askerlik bir erkeği olgunlaştıran ilk şeydir.ne acelen vardıda evlendin hemen.başlıkta bile atarlı ergensin.Allah çocuğunuza iyi kapılar açsın o akıllı olur inşallah.zira bu kafadakiler 20 yıl sonra daha büyük kayıplarla karşı karşıya kalacak

neden kendini bu kadar desifre ediyorsun? yok esinin ismi, soyadiniz, fotograflar? baska birini mi desifre bu acaba?

böylelerinin anneleride aman kocaya gitsin evini yurdunu bilsin kafasında.bir kız çocuğunun evi yurdu annesinin dizinin dibidir aklı oturunca kocasının yanıdır kocasının dizinin dibi de değildir.birde hemen çocuk yapıyorlar
İroni yapıyorsunuz değil mi?
Şakaysa komik değil, gerçek fikriniz olduğunu bile düşünmek istemiyorum.

İroni yapıyorsunuz değil mi?
Şakaysa komik değil, gerçek fikriniz olduğunu bile düşünmek istemiyorum.
niye?o annede akıl var mı sizce?
bir ergen çıkmış karşısına ben evleneceğim vermezseniz kaçarım diyor anneside kaçmasından korkup izin veriyor mantıklı mı?
alırım elinden telefonu görüştürmem o çocukla okula ben bırakırım çıkışa kadar beklerim.şimdi daha mı iyi.19 yaşında bir çocuğu var kaynanasıyla yaşıyor kocasından dayak yiyor ve ayakta duramıyor.boşandığında gençliği gitmiş bir kız sorunlu bir babadan gelmiş torun kalacak.anneler bu evrelerde ağırlığını koymak zorunda.bu hanım kız annesini kaçarım diye tehdit etmiş kadın izin vermiş evlenmesine.kocasını da ayrılırım diye tehdit etmiş ama adam 2 yıl dayanabilmiş.

Anladık erken evlenmiş, anladık lan lun yazmış başlığa, anladık kocasına sürekli terk ederim vs. demiş

Evlenmiş çoktan neyin saldırısı bu anlamadım ki, evlenmek istiyor olsa tamam engel olmak için eleştirirsiniz ama olmuş artık ve daha kötü hissettirmenin de bir faydası yok.

Lan derse de der kocasına, benim ağzıma yüzüme vuran adamın soyuna sopuna bile söverim, lan az bile ki ağzını bile açmamış. Başlığa yazmış sadece. Herkesin konuşma tarzı İstanbul hamfendisi tarzında olmak zorunda değil.

19 yaşında bir kız, ilişki deneyimi yok, kocasıyla ilişkisinde de hatalar yapması normaldir. Burada düşünülmesi gereken artık başka şeyler, yol gösterilmesi gibi.

Konu sahibi arkadaşım yaşın daha çok genç, olmuş bir hata artık zaten gördüğüm kadarıyla sen de istemiyorsun bu adamla olmayı, bebeğin konusunda da korkma zaten çok küçük. İyi bir avukat da tutarsınız ailenle nafakanı bile alırsın.

Bak sen hele bir git o evden o kocan olacak dangalak nasıl tutuşacak. Şimdi gidemeyeceğini düşünüyor ama bence sende o güç var, yapabilirsin! :cool:

Bunlar sana çok iyi tecrübe ve ders olmuştur, ileride çok daha dikkatli karar vereceğine eminim. Ailen de senin arkanda oldu mu, bebeğinle ve ailenle çok mutlu bir evde büyütebilirsin onu. Annesinin dayak yediğini görmemiş olur. Sıcacık bir yuvası olur :KK68:

niye?o annede akıl var mı sizce?
bir ergen çıkmış karşısına ben evleneceğim vermezseniz kaçarım diyor anneside kaçmasından korkup izin veriyor mantıklı mı?
alırım elinden telefonu görüştürmem o çocukla okula ben bırakırım çıkışa kadar beklerim.şimdi daha mı iyi.19 yaşında bir çocuğu var kaynanasıyla yaşıyor kocasından dayak yiyor ve ayakta duramıyor.boşandığında gençliği gitmiş bir kız sorunlu bir babadan gelmiş torun kalacak.anneler bu evrelerde ağırlığını koymak zorunda.bu hanım kız annesini kaçarım diye tehdit etmiş kadın izin vermiş evlenmesine.kocasını da ayrılırım diye tehdit etmiş ama adam 2 yıl dayanabilmiş.
Bunlarda hemfikiriz. Konuda aileye tepki gösteren benim.
Ben "kadının yeri" temalı düşünceleriniz için alıntılamıştım sizi. :)

Artık onun olmuşsun onun için ceptesin yani
bir yere gidemezsin ortada çocukta var
adam neden hala huyuna gitsin ki
değişeceği varmış askerlikle falan ilgisi yok

kadın dik durmak zorunda bunu anlatmaya çalışıyorum.ufacıkken annesini tehdit ederek evlenmiş bu elemanla.muhakkak elemana da bak senin için ailemi tehdit ettim verdiler sana demiştir.adam askerden gelin büyümüş biraz.ve kızı ezmiş resmen.kadın kendi kendine ayakta durabilmeli.noldu anneni tehdit ettin evlendin, noldu kocanı ayrılmakla tehdit ettin.
kimseden saygı görmüyorsun.
sen kendi kendini değerli yapacaktın.

16 yasinda asik oldugu adama/kadina yillar sonra hala asik olan milyonda birdir. Bir hata yapmis evlenmissin bi de aceleyle cocuk yapmissin, ilerde senin gordugun siddeti cocugun da görecek. Bu ulkede hak hukuk var bebegin cok kucuk mahkeme her kosulda sana verir, git kurtar o cocugu.

tekme tokat dayak yemişsin ve hala git demek kolay mı diyorsun. onun sana git demeden senin gitmen lazımdı.neyse allah yardımcın olsun ama sen boşanamazsın bundan bana öyle geldi.eğer kafanı dinlemek istiyorsan bu arada çocuğunu alıp bir başına gitme ailene git.seni istemeseler dahi kapılarında yat.sana sadece ailen sahip çıkar.gidip kafanı dinleyeceksinde nolcak düzelecek mi?
hayır.
ailene git durumu anlat ve boşanacağın fikrini açıkla.

Ben hic iyi degilim ki zaten bebegimi her kucagima aldigimda onunla beraber yaptigim tek sey hungur hungur aglamak ve agladigimi gorunce eliyle iki yanagimi sıkıyo sertce ve geçmişine mi agliyosun ozlediysen gule gule siyo sertce itiyo :'-( ben iyi degilm ya

ya cnm annen baban yokmu senin bu ne çok kızdım eşinede sanada

adam resmen senle dalga geçiyyor oynuyor sen acı çekiyorsun onun yaptığına bak

Evlilik için de bebek için de çok acele etmişsiniz.
Aileyle oturmak tam bir işkence.

Neyse diğer konuya gelirsek ayrılık kelimesi bu kadar sık ağza alınmamalı.
Ben bunu yanlış buldum.
Bir süre sonra işte bu şekilde ciddiye alınmamaya başlıyor.
Şiddet konusuna hiç girmiycem zaten.

konuyu boşuna siliyorsunuz.1.
bu ceza sebebi 2.
2.sayfada konunuzun alıntısı var 3.
konu silinince geri tekrar geliyor .4.
kısaca bunu yapmak sadece sizin ceza almanıza sebep.

Back
X