- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eski nişanlımla nişanlandıktan sonra yaklasımlarımız oldu tozunu kacırmadık ama sarılıp uyudugumuz biraz yakınlasmalarımız oldu nişanlım ilerisinide isstiyordu ben korktuğum için istemiyordum çok seviyordum ilk aşkımdı elimi tutanda beni il öpende şuan diyorum ki iyikide korkmusum iyikide istememişim güvenme erkek arkadaşına bekle
Ben karşı değilim fakat haklısınız sonra bekaretimi bozdu intihar edicim diyorlarNe dememiz lazım? "Git birlikte ol, kır zincirlerini gel aşka"
Olası bir ayrılık durumunda, ileride başka bir ilişkin olunca " sevgilim beni bakiye sanıyor, ne yapmalıyım" diye sormayacaksan buyur yap...
Ayrıca baştan böyle pazarlık etmek çok çirkin değil mi sence de? İlk olacak, sorumluluk almam gerekecek diyen bir erkek var karşında. Neye güveniyorsun.
*evlilik öncesi ilişkiye karşıyım. Hele böyle önceden anlaşmak filan duygu barındırıyor bana göre
Ne dememiz lazım? "Git birlikte ol, kır zincirlerini gel aşka"
Olası bir ayrılık durumunda, ileride başka bir ilişkin olunca " sevgilim beni bakire sanıyor, ne yapmalıyım" diye sormayacaksan buyur yap...
Ayrıca baştan böyle pazarlık etmek çok çirkin değil mi sence de? İlk olacak, sorumluluk almam gerekecek diyen bir erkek var karşında. Neye güveniyorsun.
*evlilik öncesi ilişkiye karşıyım. Hele böyle önceden anlaşmak filan duygu barındırmıyor bana göre, benim fikrim yani
Ben bunu yaşadıkça ona daha bağlandım oda bana aynısını diyordu ama kesinlikle beni zorlamadı istediğini daha yakın olam istediğğini söylüyordu ama benim korkularıma da saygısı vardı bizim ayrılıgımız ailesi yüzünden şimdi diyorum hiç yakınlasmasaydık keşke ne bilim buu beni ona daha çok baglamıs daha çok canımı acıtıyor.Gerçekten mi peki bu yüzden ayrılığa sürdü mü ilişkiyi hiç
Gerçekten mi ne saçmalık!! İnsanların giderken böyle adileşmelerine dayanamıyorum
Öyle şey mi olur ya lütfen şimdi kız istiyorsa girer ama öyle tabulara varsa hiç denemesinCınsel ılıskıye gırmeyın...Sorumluluk almaktan bahsetmıs. Sorumluluk almak evlılıktır. Cınselllık degıl. Her neyse neyden bahsederse bahsetsın bırlıkte olmayın. Soyısmını al sonra al o sorumluluğu![]()
Ben bunu yaşadıkça ona daha bağlandım oda bana aynısını diyordu ama kesinlikle beni zorlamadı istediğini daha yakın olam istediğğini söylüyordu ama benim korkularıma da saygısı vardı bizim ayrılıgımız ailesi yüzünden şimdi diyorum hiç yakınlasmasaydık keşke ne bilim buu beni ona daha çok baglamıs daha çok canımı acıtıyor.
Cınsel ılıskıye gırmeyın...Sorumluluk almaktan bahsetmıs. Sorumluluk almak evlılıktır. Cınselllık degıl. Her neyse neyden bahsederse bahsetsın bırlıkte olmayın. Soyısmını al sonra al o sorumluluğu![]()
Merhaba, erkek arkadaşımla gündemimizde olan inanılmaz git gel yaşadığım bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var bayanlar şimdiden çok teşekkürler..
Yaklaşık 5 aydır birlikteyiz ben 22 o ise 25 yaşında üniversite öğrencileriyiz. Güzel bir birlikteliğimiz var onun beni sevmesine, bana verdiği değere, güvene tekrar tekrar aşık oluyorum. Samimiyetinden şüphem yok. Kendisi yıllarca yurtdışında yaşamış ülkeler gezmiş biri olgun aklı başında, hayata bakışı gerçekten güzel. Bu zamana kadar ne bir aşk yaşamış ne de seks hayatı olmuş bu yaşına kadar olmadığı için bunu bana söylerken utandığı o kadar belliydi ki. Çünkü o sıradan bi kadınla birlikte olamaz titizdir hastalıktan korkar, sevmeden de bi kadına dokunamam der.Ben de cinsel birliktelik yaşamadım fakat aşk yaşadığım erkek arkadaşlarım oldu. Bu erkek arkadaşımla birlikte birkaç defa kaldık yakınlaşmalarımız oldu fakat seks yapmadık. Beni çok istediğini, artık yaşı da itibariyle birşeyler yaşama ihtiyacı olduğunu dile getirdi bile. Başka bir gün de sen hiç yaşamadıysan ilk benimle olucak ve bende bi sorumluluk olucak, bilemiyorum ne yapmalıyım dedi. Sorumluluk olsun istemiyorum yani şöyle bu onun tek başına yapacağı birşey değil sonuçta olursa ikimizin isteğiyle olucak. Ben tabuları olan bi insan değilim, aşkı sonuna kadar yaşamak isterim hele ki onu böylesine severken. Şimdiye kadar hiç rahat olamadım kendimi sıktım kimseye teslim edemedim canımın acımasından da korktum. Ama artık değiştirmeli miyim birşeyleri, ne yapmalıyım
Tamamen katılıyorum, benim sevgilim de 25 yaşına girecek onun da ilişkisi olmamış hiç, demekki kendini tutabilen erkekler varmış, konu sahibinin sevgilisi de kendisini tutsun bir zahmet. Ciddi düşünen erkek söz yapar, nişan yapar hoş sorumluluk almaktan korkan erkek modeliymiş karşınızdaki zat. Muhtemelen bunların hiçbirini yapamayacakCınsel ılıskıye gırmeyın...Sorumluluk almaktan bahsetmıs. Sorumluluk almak evlılıktır. Cınselllık degıl. Her neyse neyden bahsederse bahsetsın bırlıkte olmayın. Soyısmını al sonra al o sorumluluğu![]()