Git-Gel'lerdeyim..

Eşinizin haberi var mı eve hırsız girdiğinden ?

Haberi varsa ailesine söylemeliydi sizi yalnız bırakmamalılardı.

Evde olduğunuz vakit kapıyı sıkı sıkı kitleyin.Balkonları felan uyumadan önce kontrol edin.

Yattığınız odanın kapısını da kilitleyin.

Rabbim korusun o minik yavruyu ve sizi .

Ben okurken ürperdim ,siz yaşamışsın bizzat.

Elleri kırılasıca..Nefret ediyorum bu hırsızlardan işte...O eve girerken eli kolu tutuyor da ,iş bulup çalışmasına gelince mi tutmuyor .

Allahım sen bu lanetlerden evimizi direğimi koru şu mübarek günlerde.

Konu sahibi arkadaşım,eşiniz 1 aya sizi aldıracakmış madem.Sabredin o zamana kadar.

hırsız olayından annemde dahil herkesin haberi var ama evden birşey gitmediği için rahat yaklaştılar. ama benim sorunum giden şey değil ortadaki canım
en baştada bebeğim..
bu telaşımı onlara yansıttığımda ''paranoyak davranma kendine çekme kötüleri'' cümlesini işittim..

az önce görüştümde eylülde alcakmış yanına yani 2 ay...
amin inşallah Rabbim cümlemizi korusun.. şuanki telaşım inanın canım değil sadece bebeğim..
teşekkür ediyorum size ayırdığınız vakite..

Canım ya,.. ne üzüldüm senin için Allah kolaylık versin....ne diyeceğimi de bilemedim....naasıl gencecik bir kadın ve evladı böyle yapayalnız bırakılır aklım almadı....Anne var annecik var,koca var kocacık var derler ya işte öyle bişey demekki senin insanların....Allah yardımcın olsun yavrum...

hırsız olayından annemde dahil herkesin haberi var ama evden birşey gitmediği için rahat yaklaştılar. ama benim sorunum giden şey değil ortadaki canım
en baştada bebeğim..
bu telaşımı onlara yansıttığımda ''paranoyak davranma kendine çekme kötüleri'' cümlesini işittim..

az önce görüştümde eylülde alcakmış yanına yani 2 ay...
amin inşallah Rabbim cümlemizi korusun.. şuanki telaşım inanın canım değil sadece bebeğim..
teşekkür ediyorum size ayırdığınız vakite..

Evden birşey gitmediği için mi bu kadar rahatlarmış...

Sizin canınıza (Allah korusun ) bir zarar gelseydi o zaman nasıl olsa eve birşey olmadı mı diyecekler gene.

Bu hırsızların sağı solu belli olmaz.Nasıl bu kadar rahat davranıyorlar şaştım kaldım.

Ben bile burda gerim gerim geriliyorum.

Onlar oturdukları yerden hareket ediyorlar.

Eşinizin annesiyle konuşup gelmelerini sağlaması gerekiyordu.

Telefonda ses tonu nasıl sıcaklık açısından yani ?

2 ay gelir geçer ,evinize yerleştiğiniz zamanda ne günlerdi be diye hatırlarsınız bugünlerinizi.

Rabbim ağız tadıyla toparlanıp yerleşmenizi sağlar inşallah.

Hiç düşünmeyin,rabbim yardımcı olacak diyin ve sırtınızı O'na verin.

İhtiyacı olanın yanındadır rabbim,inanıyorum ki bu zor günler iyi günlerin habercisi ,doğuşu olacak.

eşimin herşeyi normal, anormal durum sezmedim ama yinede herşeyi Allah bilir çok kafaya takmak istemiyorum iyice sinirlerimin yıpranacağından ve kızıma ilgisiz kalacağımdandır korkum..
tüm güzel ve samimi duygularınız için çok teşekkür ediyorum kabullenip oturcaz seve seve çare göremiyorum :(
Allah a emanet olsun evlatlarımız..

canim kayinvaliden ile aran iyi ise onu ara cagir yanina.durumunu izah et,beni yalniz birakma korkuyorum anne de..bence kosa kosa gelir..allah yardimcin olsun canim.

Ne aileler var ya...annene çok şaşırdımi minicik bebekle genç bir kadın evde tek kalıyor ne olur çıkıp gelse sanki, sen kaldığında bile giderken 'ya kızım yalnız evde ne işin var, kal işte şurda bende torunuma doyayım' demesi gerekmezmi. Valla bizikiler eşim seyahate falan gidince bayram ediyorlar orada kalıcam diye nasıl seviniyorlar.
Eltin teklif etmemiş ama belki bebekle gelmenin zor olacağını düşünmüştür yada aklına bile gelmemiştir samimiyetiniz iyiyse "çok bunaldım bebekle tek başıma, geliyim biraz kalıyım diyorum müsaitmisin" diye sor açık açık

Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz.Bu durumda alın kızınızı eşinizin yanına gidin.Koca Eskişehir'de size kalacak yer mi yok?Eşiniz nerden kalıyorsa siz de kalırsınız.Çocuklu,evli bir kadının yalnız bırakılması çok ayıp.Üstelik başınıza gelen olaylar da malum.
Benim eşim de iş için yurt dışına gitti.Ben müsaittim iş anlamında.Ben eşimi bırakmam yalnız,deyip beni de götürdü.Zor bir şey değil kısacası.Çalışırken bir yere gitmesi gerekse hemen benim ailemi çağırır.Asla beni tek başıma bırakmaz. :ecrin_bebek:
Bence eşinize koyun postayı.Sizi öncelikle onun düşünmesi gerekir.Madem aile olmuşsunuz,ailesini korumak,düşünmek ona düşer öncelikle.mirmirmirmir

allah kolaylık versin korkunu içinde yaşamak zor anneniz niye sizi çağırmıyor anlamış değilim gerçi eşinize durumu bildirin ben korkuyorum ya gel yada ben söyleyemiyorum annemlerden veya eltimden rica et desen olmaz mı

yani benimde anlamadığım eşiniz sırtındamı taşıycak sizi. sizde onunla kalın yada uygun bir yer buluverin. o kadar zaman nasıl yanlız kalıcaksınız siz bebeğinizle bir başınıza. hemde evinize hırsız girmiş. nasıl düşüncesizlik bu anlamadım ben. hem eşini hem çocuğunu düşünmeyen koca,baba, anne, kardeş..... allah yardımıcınız olsun..

elemanlar için ev tutulmuş fakat erkek işi işte hiç ttemizlik yapılmamış öğrenci ayrılmış ev beter durumda yapamazsın diyor.eylüle kadar dişini sık diyor.telefonda oturdum ağladım-ağlama atlayıp geliyim o zaman diyor nasıl gel diyebilirimki tek gelirimiz orası..
tüm sorumluluklar 23 yaşımda sırtımda üstünede ya sabır diyip dişimi sıkcakmışım Allah a emanet..

canim kayinvaliden ile aran iyi ise onu ara cagir yanina.durumunu izah et,beni yalniz birakma korkuyorum anne de..bence kosa kosa gelir..allah yardimcin olsun canim.

kızımı kucağıma aldım - gelmedi
eşim hastanelik oldu başında kimse duramadı - gelmedi
bayram geldi seyran geldi - gelmedi
evime hırsız girdi - gelmedi den ziyade aramadı bile..
kızım kötü düştü organı yırtıldı kanlarla hastaneye gittik haber verdik- gelmedi
şimdi koşa koşa gelmesinden geçtim normal de gelmez :)
gelmesinden geçtim dediğim gibi yanına bile çağırmadı..,
bizi hiç aramaz biz ararız ama kararlıyım bundan sonra havadan sudan aransın konuşulsun.
herşeyi haber verip ilgilenmemesi ayrı kırıcı oluyor..
yazın tatilimizi onların yanında geçirdik anca görüştük ayaklarına gittikten sonra hep ben aradıktan sonra ne anlamı var akrabalığın..

bu arada yanlış anlamadıysam sen ankaradasın eşinde eskişehirde. biliyosun hızlı trenle 1 buçuk saat sürüyor artık eşin hafta sonları gelse en azından belki daha iyi hissedersin?

Trenle her sabah Ankara'ya işe gidip, mesai sonu dönen, Eskişehir'de yaşayan insanlar var.
İçinde bulunduğun ruh halini anlamasını sağlamalısın eşinin
Çok sıkıntılı bir durum, Allah yardımcın olsun

kızımı kucağıma aldım - gelmedi
eşim hastanelik oldu başında kimse duramadı - gelmedi
bayram geldi seyran geldi - gelmedi
evime hırsız girdi - gelmedi den ziyade aramadı bile..
kızım kötü düştü organı yırtıldı kanlarla hastaneye gittik haber verdik- gelmedi
şimdi koşa koşa gelmesinden geçtim normal de gelmez :)
gelmesinden geçtim dediğim gibi yanına bile çağırmadı..,
bizi hiç aramaz biz ararız ama kararlıyım bundan sonra havadan sudan aransın konuşulsun.
herşeyi haber verip ilgilenmemesi ayrı kırıcı oluyor..
yazın tatilimizi onların yanında geçirdik anca görüştük ayaklarına gittikten sonra hep ben aradıktan sonra ne anlamı var akrabalığın..

Geçmiş olsun bilmiyorumkismile

Zor günler geçirmişsiniz gerçekten.

Evladınıza hergeçen gün sıkı sıkı sarılın.Siz onunla olun yeter babannesi olmasın .

Zaten böyle bir kadın hiç olmasa da olur.

kusura bakma ama eşin çok düşüncesşzmiş,böyle şey mi olur,senin neler hissettiğini bilmiyor mu?ev tutmaması çok saçma,iş yeri belli olduktan sonra civarından bi ev tutsun herkes rahat etsin.

kimsesizlerin kimsesi olan rabbim yar ve yardımcın olsun. Allaha sığın canım gece uyumadan önce 7 kere ayetel -kürsiyi oku ve aklına kötü şeyler getirme sabret kendi kendini telkin et korkuyu aklına getirmezsen korkmazsın derdi annem. kimseden kimseye fayda yok şu dünyada tırnağın varsa başını kaşı. birde konu komşuya eşinin evde olmadığını söyleme hatta yatarken eşinin ayakkabılarından birkaç çift kapıya bırak t.v yi açık bırak yattığın odayı mutlaka kilitle farzetki dr yada asker polis eşisin iyi düşün iyi olsun DUALARIMIZ SENİNLE

Çok sıkıntılı bir durum ,Allah yardımcın olsun.
Aramıyorlar mı ,sormuyorlar mı , hadi düşünemdiler diyelim olabilir .
Sen veya eşin hatırlattı hala düşünmüyorlar mı,
Yapacak şey kendini bu ruh halinden kurtarman gerekiyor.
Ya annene gidip kalmayı deneyeceksin (parkta bir süre uzak olsun diyeceksin)
Yada boşvereceksin,
Aramazlarsa aramasınlar de,kendini strese sokma .
Kapını kitle ,kendini oyalayacak basit birşeyle bul, kızını gezdir, Allaha sığın bol bol dua oku.
Geçici birsüre olduğu telkinini ver kendine.
Söylemesi kolay dediğini duyar gibiyim..
Her kulun ayrı bir imtihanı oluyor unutma bunu.
Ama inan güzelim bazı şeyleri zorla yaptıramıyorsun kalpten olması lazım.
Tecrübeyel sabitlenmiştir bunlar.
O yüzden hiç kendini kötü hissetmemeye çalış .
Allahım yardımcın olsun..

Back
X