• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Git gide batıyor muyuz?

Benim hayatıma bu kadar müdahale etmeni istemiyorum ve bu konuda çok netim derdim ve asla konuyu uzatmazdım...

Eşiniz bu tür yorumlar yapabilir bence bu hayatına karışmak değil. Bende eşime diyorum bu olmaz bunu giyme ya da ne biliyim bu ara kilo aldin gibi. Yani bunu onu beğenmedigimden yapmıyorum elbette. Ama adı üstünde eşim ben bu tür şeyleri soylemezsem ona başka kim söylerki? Belki o gün solgun görünüyorsunuzdur belki hava serindir hakikaten. Siz sanki konuyu biraz uzatmissiniz gibi geldi...

İnsanlarin tahammul sinirlari her alanda oldugu gibi evlilikte de azalmis. Yani ne var sanki makyaj yap, guzel giyin dediyse birlikte vakit gecireceksiniz gozune hos gorunmen icin soylemis belli ki. Baskalarina baksa sen bakimsizsin diye daha mi iyi olur? Erkekler flort donemindeki ozeni evlilikte de bekliyor sanirim her ne kadar kendileri ozenli olmasa da.. Zamaninda ablama da dedim bak kendine diye dogurdu ev is guc derken saldi kendini esi de ondan bakimli olmasini isterdi hep sakayla da olsa soylerdi ama ablam dinlemez beni her halimle sevsin modunda gezerdi.adam napti hooop bi citirin kollarina atladi. Sonra ablam spor fitness bakim derken illallah etti ama kadini da gondermeyi basardi. Esinin aciklamasi da suydu: kadini sevmedim sadece tarzindan hoslandim! Bla bla. Yol yakinken triplesmek yerine onleminizi alin.

off off yani. ben o çıtırla birlikte kocayı da yollardım. bahsettiğiniz örnek pek doğru değil bence

Eşin kaba ve densiz bence
Makyaj yap diye istekte bulunuyo yetmiyo yapsan da aman aman bi güzelliğin olmuyo diyo resmen
Ben dış görünüşe takık insanları sevmem, demek ki yaşlandıkça neler neler diyecek kendine bile bakmadan..

kocanız sizi o gün bakımlı görmek istemiş. ne var bunda. hemen devlet meselesine,kişilik haklarına bağlamayalım olayı. ne var biraz süslenseydiniz de eşinizin gönlü olsaydı.

bakım şart.eşten önce kendimiz içinnnn

Bu ara nazar mı desem göz mü desem yoksa sadece benden kaynaklı sorun mu desem ne desem bilemiyorum..

Bugün izinliyiz. Öğleden sonra dışarı çıkalım dedik. Ben öğleye kadar evi toparladım, ütü yaptım, kahvaltı bulaşıklarını vs yıkadım. Eşim dışarıya gitti. Saat 4 civarı aradım geldi. Ben giyinmiştim hazırdım. Önce makyaj yapsana dedi. Bende hafta içi bir kaç gün makyajlı gezdim zaten normalde de çok yapmam da sevmem de.

Her neyse ya makyaj yapmıyım hiç canım istemedi zaten yakın bi yerlere gideceğiz dedim. Sonra da şakayla karışık o kadar mı çirkinim makyajsız bir yere çıkarmıyosun dedim. O da sanki yapınca claudia schiffer'a benziyosun da dedi. Ben şaşırdım. Biraz sert söylemiş olabilirim ama çok ısrar etti makyaj yapmam için. "Ya bir ruj sürücen o makyaj mı sürsene" vs vs konuştu.

Neyse yaptım makyajı. Üzerime bi ceket giydim. Boynuma da şal alıcam. Malum havalar soğuk ama tam kış havası değil. O sebeple mont giymedim.
Bu sefer de ona taktı. Yeni montunu giy bunu giyme donarsın konuştu da konuştu.
Bende söylenmeye başladım. Ne kıyafet beğeniyosun ne makyaj. Yaptığım hiç bişey hoşuna gitmiyo dedim.

Tam kapıya geldik ayakkabı giyiyoruz. Sen bu aralar çok sivri konuşuyosun. Kendine çeki düzen ver dedi. Bende beğenmiyosan gitmeyelim çıkmayalım falan derken eşimde tamam gitmiyoruz dedi. Döndük kapıdan.

Ya anlayamıyorum gerçekten bende mi bi gariplik var. Hep ben mi haksızım. Şimdi de yine konuşmuyoruz. Eminim ki min. 3 gün uzayacak bu konu.

Siz ne düşünüyorsunuz? Ben mi çok dırdırcıyım?

Hep eşimin beklediği gibi giyinip makyaj yapmak zorunda mıyım?

Zaten işle ilgili çok sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Bu aralar ondan daha fazla ilgi bekliyor olabilirim. Buda çeneme vurmuş olabilir. Ama onun tutumu doğru mu?

Fikrinizi paylaşır mısınız?

Ohoo. Sen dırdırcı görmemişsin. Eşin fazla özgüvenli sanırım. Ona ne canım?? Sana bu şekilde yaklaşmaması lazımdı.

Bu ara nazar mı desem göz mü desem yoksa sadece benden kaynaklı sorun mu desem ne desem bilemiyorum..

Bugün izinliyiz. Öğleden sonra dışarı çıkalım dedik. Ben öğleye kadar evi toparladım, ütü yaptım, kahvaltı bulaşıklarını vs yıkadım. Eşim dışarıya gitti. Saat 4 civarı aradım geldi. Ben giyinmiştim hazırdım. Önce makyaj yapsana dedi. Bende hafta içi bir kaç gün makyajlı gezdim zaten normalde de çok yapmam da sevmem de.

Her neyse ya makyaj yapmıyım hiç canım istemedi zaten yakın bi yerlere gideceğiz dedim. Sonra da şakayla karışık o kadar mı çirkinim makyajsız bir yere çıkarmıyosun dedim. O da sanki yapınca claudia schiffer'a benziyosun da dedi. Ben şaşırdım. Biraz sert söylemiş olabilirim ama çok ısrar etti makyaj yapmam için. "Ya bir ruj sürücen o makyaj mı sürsene" vs vs konuştu.

Neyse yaptım makyajı. Üzerime bi ceket giydim. Boynuma da şal alıcam. Malum havalar soğuk ama tam kış havası değil. O sebeple mont giymedim.
Bu sefer de ona taktı. Yeni montunu giy bunu giyme donarsın konuştu da konuştu.
Bende söylenmeye başladım. Ne kıyafet beğeniyosun ne makyaj. Yaptığım hiç bişey hoşuna gitmiyo dedim.

Tam kapıya geldik ayakkabı giyiyoruz. Sen bu aralar çok sivri konuşuyosun. Kendine çeki düzen ver dedi. Bende beğenmiyosan gitmeyelim çıkmayalım falan derken eşimde tamam gitmiyoruz dedi. Döndük kapıdan.

Ya anlayamıyorum gerçekten bende mi bi gariplik var. Hep ben mi haksızım. Şimdi de yine konuşmuyoruz. Eminim ki min. 3 gün uzayacak bu konu.

Siz ne düşünüyorsunuz? Ben mi çok dırdırcıyım?

Hep eşimin beklediği gibi giyinip makyaj yapmak zorunda mıyım?

Zaten işle ilgili çok sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Bu aralar ondan daha fazla ilgi bekliyor olabilirim. Buda çeneme vurmuş olabilir. Ama onun tutumu doğru mu?

Fikrinizi paylaşır mısınız?

Eşiniz aslinda çok normal bisey istemiş. Makyaj yapınca sizi daha çok beğeniyor. Demekki.Stre

sizi kırmadan söylemenin bi yolu var mı bilemiyorum ama
eşiniz bariz bi şekilde makyajsız sizi beğenmiyo farkında mısınız
he ayrıca bi kere de tamam de dediğini tartışmadan yapıver
hep böyle misin bilmiyorum

Begenmiyor demek yerine makyajli bakımlı daha çok beğeniyor Bence

Çoğunlukla dediğini tartışmadan yapıyorum zaten. O söylemeden süslendiğim giyindiğim zamanlarda oluyor.
Ama zaman zamanda rahat olmak istiyorum. Haftalık iznimde rahat kıyafetler giymek, makyaj yapmadan dolaşmak istedim. Ve inanın buda nadir olan birşey. O dışarı çıkalım demeden daha hazırlanırım ki bilirim her pazar gezdiğimizi.

Çoğunlukla dediğini tartışmadan yapıyorum zaten. O söylemeden süslendiğim giyindiğim zamanlarda oluyor.
Ama zaman zamanda rahat olmak istiyorum. Haftalık iznimde rahat kıyafetler giymek, makyaj yapmadan dolaşmak istedim. Ve inanın buda nadir olan birşey. O dışarı çıkalım demeden daha hazırlanırım ki bilirim her pazar gezdiğimizi.

bişeyi merak ettim.eşiniz de kendine bakan bi erkek mi.yani saçını başını yapan giyimine kuşamına dikkat eden birisi mi yoksa tek taraflı sizden mi bekliyor sadece

Begenmiyor demek yerine makyajli bakımlı daha çok beğeniyor Bence
Aslında kendi ağzıyla söyledi, kabaca yapınca sanki çok mu güzel oluyorsun tarzında konuştu ama zaten 7 aylık evliyiz, ne kadar yaşlanmış ne kadar değişmiş olabilirim ki beni şimdi beğenmesin. Çok uzun zaman olmadı tanışıp evleneli. Bence net olarak her türlü beğenmiyor :KK64::KK64:

bişeyi merak ettim.eşiniz de kendine bakan bi erkek mi.yani saçını başını yapan giyimine kuşamına dikkat eden birisi mi yoksa tek taraflı sizden mi bekliyor sadece
Yani nasıl anlatayım iş dolayısıyla 2 günde bir traş olur, kıyafetleri genellikle spordur. Seçerken çok zorlanmaz. Alır geçirir sırtına. Birşey alacağımız zaman da zorlanmayız. Yani aman aman bir bakımı yok. Pasaklı da değildir. Jilet gibi tam takım da dolaşmaz

Aslında kendi ağzıyla söyledi, kabaca yapınca sanki çok mu güzel oluyorsun tarzında konuştu ama zaten 7 aylık evliyiz, ne kadar yaşlanmış ne kadar değişmiş olabilirim ki beni şimdi beğenmesin. Çok uzun zaman olmadı tanışıp evleneli. Bence net olarak her türlü beğenmiyor :KK64::KK64:
Seviyorsan ikinizde gayret ederseniz anlayış ve ilgi ile düzelir.yenisiniz daha.sabırlı olun

Seviyorsan ikinizde gayret ederseniz anlayış ve ilgi ile düzelir.yenisiniz daha.sabırlı olun
Ben güzelliğin göreceli ve kesinlikle geçici olduğu düşüncesindeyim. Makyaj, estetik vs gibi yapılan işlemler de uzun süreli uygulamalardan sonra mutlak bozuyor güzelliği. Herkes kendince güzeldir tabii ki lakin bazı sözlerine kırıldım yalnızca. Bana ''sen her halinle güzelsin ama bu ruj sana çok yakışıyor'' tarzında konuşsaydı zaten bu kadar uzamazdı ki istediği zaman o kadar ince ve kibar olabiliyor.

Yani nasıl anlatayım iş dolayısıyla 2 günde bir traş olur, kıyafetleri genellikle spordur. Seçerken çok zorlanmaz. Alır geçirir sırtına. Birşey alacağımız zaman da zorlanmayız. Yani aman aman bir bakımı yok. Pasaklı da değildir. Jilet gibi tam takım da dolaşmaz

O zaman sana naçizane bi tavsiye biraz dişini sık katlan yaptıklarına yap makyajını giy kıyafetini.ama sen de onu taciz et hep spor giyiniyosun biraz değişik giyin yani istemediği hallere sokmaya çalış tıpku onun sana yaptığı gibi devamlı bişey bul bakalım ne kadar dayancak.

O zaman sana naçizane bi tavsiye biraz dişini sık katlan yaptıklarına yap makyajını giy kıyafetini.ama sen de onu taciz et hep spor giyiniyosun biraz değişik giyin yani istemediği hallere sokmaya çalış tıpku onun sana yaptığı gibi devamlı bişey bul bakalım ne kadar dayancak.
Karşılıklı savaştan sonuç çıkar mi evlilik

Evet denenebilir. Bu şekilde beni istediği kalıba sokmak için çabalarına devam ederse yaparım neden olmasın. Teşekkürler fikrinizi paylaştığınız için

Back
X