• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Git gide batıyor muyuz?

Bana öyle dese yapardım bir gece makyajı sürerdim şöyle koyu bordo ruju bida demeye korkardı:))

Bizde durum tam tersi . Benim ki de kızıyor bi yere gideceğimiz de makyaj yapmama.
Ya altı üstü şuraya gideceğiz ne gerek var süslenmeye diyor.
Hatta o uyurken kalkıp önce makyaj yapıyorum :KK48:

Ben makyaj malzemesine para harcayan biri olsa da yapıyorum o kadar para vermisim nie yapmicam ki yapmasam da bişey demez ama yapincada hiç yakismamis doğal halin daha güzel Diyo ayı :) erkekler ne değişik yaratıklar ya

Aman yarabbi:KK57:
Benim eşimde bir yere gideceğimiz zaman ben makyaj yaparken elimden makyaj ürünlerimi alır tamam yeter abartma yapma şunu falan diye
Ben de eşime sinir olurdum ama bu şekilde karışması da hoş değil bence eşinin.

Bu ara nazar mı desem göz mü desem yoksa sadece benden kaynaklı sorun mu desem ne desem bilemiyorum..

Bugün izinliyiz. Öğleden sonra dışarı çıkalım dedik. Ben öğleye kadar evi toparladım, ütü yaptım, kahvaltı bulaşıklarını vs yıkadım. Eşim dışarıya gitti. Saat 4 civarı aradım geldi. Ben giyinmiştim hazırdım. Önce makyaj yapsana dedi. Bende hafta içi bir kaç gün makyajlı gezdim zaten normalde de çok yapmam da sevmem de.

Her neyse ya makyaj yapmıyım hiç canım istemedi zaten yakın bi yerlere gideceğiz dedim. Sonra da şakayla karışık o kadar mı çirkinim makyajsız bir yere çıkarmıyosun dedim. O da sanki yapınca claudia schiffer'a benziyosun da dedi. Ben şaşırdım. Biraz sert söylemiş olabilirim ama çok ısrar etti makyaj yapmam için. "Ya bir ruj sürücen o makyaj mı sürsene" vs vs konuştu.

Neyse yaptım makyajı. Üzerime bi ceket giydim. Boynuma da şal alıcam. Malum havalar soğuk ama tam kış havası değil. O sebeple mont giymedim.
Bu sefer de ona taktı. Yeni montunu giy bunu giyme donarsın konuştu da konuştu.
Bende söylenmeye başladım. Ne kıyafet beğeniyosun ne makyaj. Yaptığım hiç bişey hoşuna gitmiyo dedim.

Tam kapıya geldik ayakkabı giyiyoruz. Sen bu aralar çok sivri konuşuyosun. Kendine çeki düzen ver dedi. Bende beğenmiyosan gitmeyelim çıkmayalım falan derken eşimde tamam gitmiyoruz dedi. Döndük kapıdan.

Ya anlayamıyorum gerçekten bende mi bi gariplik var. Hep ben mi haksızım. Şimdi de yine konuşmuyoruz. Eminim ki min. 3 gün uzayacak bu konu.

Siz ne düşünüyorsunuz? Ben mi çok dırdırcıyım?

Hep eşimin beklediği gibi giyinip makyaj yapmak zorunda mıyım?

Zaten işle ilgili çok sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Bu aralar ondan daha fazla ilgi bekliyor olabilirim. Buda çeneme vurmuş olabilir. Ama onun tutumu doğru mu?

Fikrinizi paylaşır mısınız?

Süslen giyin kuşan :) benim esimde ruj sursem aklini yiyor birisi bakacak diye malum benim dudaklar biraz kalin suslen gözünü doyur sadece disari cikarken degil evdeykende suslen parfumunu sik ben gecelikle gezerim evde makyajimi sevmez ama gozunun önünde hep fildir fildir dolanirim :D gözünü gönlünü bir doyur bakim bir hafta böyle denesene bir hu seferde bi bahane bulacak mi

bence çok kırıcı bir davranış eşinizin yaptıgı....
samimi bir arkm vardı. aynı bınada oturuyorduk bir şey vermek için 5 dk ugramıstım onlarda eşiyle dısarı çıkacak hazırlanıyorlar bır taraftan.
adam bu nasıl kıyafet köylü gibi gıyınıyorsun falan fılan dıye aşagılıyordu.
daha öncede yapmış.
ne kadar kötü bir şey ya. ark mın gözlerı dolu dolu cıkmıstı odasından.

Kadınları anlömak zor diyor ya erkekler .. herkesin sorunu farksz kimi yaptırmıyo giydirmiyo diye dert eder kimi yap dedi die.. bakımlı görmek istiyorsa nazlanmayın bende eşim bi yere giderken gittiği yere göre giysin istiyorum ama hiç olmayacak yerde spor tisört kot giyiyor giymemesi gereken yere kumas pantolon gömlek gyiyo fittiriyorumm

Düsündügün dogru olsa Halle Berry'den tut Adriana lila'ya kadar hic aldatilmaz, cok mutlu olurlardi. Eger enisten ablani aldattiysa o onun seref yoksunu, ahlak yoksunu olmasi ile alakalidir. Kadinlar esya degildir, süslü bebek degiliz! Istedigimiz zaman makjaj yapariz, istediginiz zaman evde esofman ile otururuz!

İster makyaj yap, ister esofmanla otur tutan mi var? Ben kadinin basina geleni yazdim.

Benim eşimde makyajimi beğenirse bana bagirip çağırıyor eskiden iltifat ederdi anlamiyorum :D hangi kadin sevmez makyaji giyimi kusami..

adam her daim eşini bakımlı görmek istiyor

Bakimli olmak esittir makyaj yapmak mi demek? Bu nasil sığ bir dusunce gercekten. Ben hic makyaj kullanmayan bir insanim, gayette bakimliyim. Insanin bakimli ve guzel gozukmesi icin makyaja ihtiyaci yoktur. Makyaj olayini yazik kendi hemcinslerimize boyle dayatiyoruz.

Bakimli olmak esittir makyaj yapmak mi demek? Bu nasil sığ bir dusunce gercekten. Ben hic makyaj kullanmayan bir insanim, gayette bakimliyim. Insanin bakimli ve guzel gozukmesi icin makyaja ihtiyaci yoktur. Makyaj olayini yazik kendi hemcinslerimize boyle dayatiyoruz.
tabiki de bakımlı olmak sadece makyaj demek değildir öncelikle temizliğine giyimine dikkat etmektir

fakat makyaj da bakımlılığa dahildir bakımlılık makyajı da kapsar

ben kadına makyaj yapmıyorsun bakımsızsın demek istemedim siz öyle anlamışsınız

ben bakımlı kelimesi makyajı da kapsadığı için o kelimeyi zikrettim ne var bunda sonraki msjmda da söyledim zaten

robot değil insanız her zaman her zaman makyaj yapmak şıkır şıkır giyinmek canımız isteyebilir diye

Bu ara nazar mı desem göz mü desem yoksa sadece benden kaynaklı sorun mu desem ne desem bilemiyorum..

Bugün izinliyiz. Öğleden sonra dışarı çıkalım dedik. Ben öğleye kadar evi toparladım, ütü yaptım, kahvaltı bulaşıklarını vs yıkadım. Eşim dışarıya gitti. Saat 4 civarı aradım geldi. Ben giyinmiştim hazırdım. Önce makyaj yapsana dedi. Bende hafta içi bir kaç gün makyajlı gezdim zaten normalde de çok yapmam da sevmem de.

Her neyse ya makyaj yapmıyım hiç canım istemedi zaten yakın bi yerlere gideceğiz dedim. Sonra da şakayla karışık o kadar mı çirkinim makyajsız bir yere çıkarmıyosun dedim. O da sanki yapınca claudia schiffer'a benziyosun da dedi. Ben şaşırdım. Biraz sert söylemiş olabilirim ama çok ısrar etti makyaj yapmam için. "Ya bir ruj sürücen o makyaj mı sürsene" vs vs konuştu.

Neyse yaptım makyajı. Üzerime bi ceket giydim. Boynuma da şal alıcam. Malum havalar soğuk ama tam kış havası değil. O sebeple mont giymedim.
Bu sefer de ona taktı. Yeni montunu giy bunu giyme donarsın konuştu da konuştu.
Bende söylenmeye başladım. Ne kıyafet beğeniyosun ne makyaj. Yaptığım hiç bişey hoşuna gitmiyo dedim.

Tam kapıya geldik ayakkabı giyiyoruz. Sen bu aralar çok sivri konuşuyosun. Kendine çeki düzen ver dedi. Bende beğenmiyosan gitmeyelim çıkmayalım falan derken eşimde tamam gitmiyoruz dedi. Döndük kapıdan.

Ya anlayamıyorum gerçekten bende mi bi gariplik var. Hep ben mi haksızım. Şimdi de yine konuşmuyoruz. Eminim ki min. 3 gün uzayacak bu konu.

Siz ne düşünüyorsunuz? Ben mi çok dırdırcıyım?

Hep eşimin beklediği gibi giyinip makyaj yapmak zorunda mıyım?

Zaten işle ilgili çok sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Bu aralar ondan daha fazla ilgi bekliyor olabilirim. Buda çeneme vurmuş olabilir. Ama onun tutumu doğru mu?

Fikrinizi paylaşır mısınız?
Bence eşiniz yanlış yapmış ama anladığım kadarıyla siz de biraz stres dolayısıyla sizin deyiminizle dır dır etmişsiniz. Biraz naz yaparak, gülerek laf atın ki ardından muhabbet kötüye gitmesin bence.

tabiki de bakımlı olmak sadece makyaj demek değildir öncelikle temizliğine giyimine dikkat etmektir

fakat makyaj da bakımlılığa dahildir bakımlılık makyajı da kapsar

ben kadına makyaj yapmıyorsun bakımsızsın demek istemedim siz öyle anlamışsınız

ben bakımlı kelimesi makyajı da kapsadığı için o kelimeyi zikrettim ne var bunda sonraki msjmda da söyledim zaten

robot değil insanız her zaman her zaman makyaj yapmak şıkır şıkır giyinmek canımız isteyebilir diye

Ben butun yorumlarinizi okumadim, yukarda okudugum yoruma gore yorum yaptim. Aslinda sorun zaten bakimli denildiginde makyajinda bunun bir parcasi sayilmasi. Bakimli olmakla makyaji bir tutan bir dunyada yasiyor hale geldik. Kendimize bunu zorunlu hale getirdik. Oyle ki makyaj yapmamissan bakimsiz oluyorsun. Bunu sizi tenzih ederek yaziyorum. Ben bu duruma uzuluyorum.

Kesinlikle robot degiliz, iyi gunlerimizde oluyor kotu gunlerimizde. Makyaj elbette bir tercihtir. Ben bu tercihi kullanmiyorum. Ama insanlarinda bunu bir tercih olarak gormesinden yanayim. Kocalarimizinda,eşlerimizinde sevgililerimizinde. Illa makyaj yap diye direten bir eş damarima fena basmis olur. Konu sahibine de uzuldum, boyle bir eşe sahip oldugu icin..

Esimde haftaici bakimli gider ise hafta sonuda fix bol sort tisort vs. O tabikide rahat takilmak istiyor ama ben de bazen esimi sik gormek istiyorum.Hele alakasiz giyince sinir oluyorum o onun altina oldumu diyorum ve kombin yapiyorum.Ne onu sevmedigimden, ne de begenmedigim vs. Degil aksine cok zevklidir ve esimi cok begenirim ama her diyalogu didiklersek hepimizde bir sorun bulunur.Belliki o da sizi sik gormek istemis biraz ozenmenizi istemis bence cok takilicak bir durum degil ne guzel sizden bekliyor bunlari disarida aramiyor

Katılıyorum bakımlılık öz temizlikten başlar makyaj bana göre ekstradır kimi sever kimi sevmez. Ben az sevenlerdenim. Ama diğer bakımlarımı aksatmam. Hepimiz biliyoruz ki nice makyajlı hemcinslerimiz diğer temel bakımlarını ihmal edebiliyor

Back
X