Gitme bile demedi

COLIN

Müzmin iyi kalpli🤷
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
7.190
44.609
798
Merhabalar,
9 senenin sonunda ben de yolun sonuna geldim. Zaten yürümüyordu. Onca yıldır hep benim fedakarlıklarım tavizlerim sayesinde sürdü. Boşanmanın eşiğinden de döndük ama yine benim sevgime yenik düşmemden dolayı. Düşmemem gerekirdi oysa. Tek taraflı olunca duygular, ilişki de bitmeye mahkummuş eninde sonunda. Evlilik yıldönümümüze 10 gün kala çok kötü kavga ettik. Şiddete maruz kaldım. İnsan inanamıyor yaşadıklarına. Polis eşliğinde ayrıldım o gece evden. 5 gün sonra eşyalarımı almaya gittim ailemle birlikte. Bir de daha beni suçladı kendi ailesiyle birlikte. Şikayetçi oldugum için, olayları buralara getirdiğim için ben suçluymuşum. Bense en azından özür diler diye düşünüyordum salak gibi. Topladım eşyalarımı. Babası geldi yanıma gitme dedi de kendi zahmet edip oturdugu yerden bile kalkmadı. Diyeceksiniz ki şimdi Colin salak mısın adam seni dövmüş sen daha gitme demedi diyorsun. Ben de diyorum bunu kendime. Kalacagımdan da değil kesinlikle. Ama çok saçma da olsa insan karşı taraftan böyle birşey bekliyor. Benden kurtulmak mı istiyordu, bu yüzden mi yaptı herşeyi diyorum kendi kendime ve hazmedemiyorum. 2 hafta oldu evden ayrılalı. O hayatına mutlu mesut devam ediyor. Zor zamanlarının sıkıntısını ben çektim. Ferah günlerin keyfini sürüyor şimdi tek başına. Dön yoluna bak diyorum kendime ama yapamıyorum. Dakikam dakikamı tutmuyor. Hazmedemiyorum olanları. Biliyorum geçecek ama ne kadar sürecek bu haller. Şu zamanları hiç yaşamadan direkt unuttuğumuz zamanlara gidebilsek keşke. Kafam da duygularım da allak bullak. Karman çorman yazdım kusura bakmayın.

Canım ömrünün kalanı geçen giden zamandan daha güzel geçsin inşallah yolun aydın açık olsun

Zor zamanlar ve çok zor bi süreç inanın onca şey yapmalarına rağmen insan bazen aklını kaybetmiş gibi iyi şeylerini düşünüyor.. hata bizde değil onlarda fedakar taraf hep biz olduk hep biz onları çektik hatalarını unuttuk yada sevdiğimiz için unutmak istedik.. onlarda kendilerini bişey olduklarına inandırdılar.. zor ama sabır.. Rabbim feraha çıkarsın inşAllah.. çok dua edin herkes hak ettiğini Yaşar bi gün üzülmeyin

Şaşırdım. Pek tanışmıyoruz ama site içerisinde esprili birkaç yorumuna denk geldiğimi ve bi profil altı konuda komikli muhabbet ettiğimizi anımsıyorum; evliliğinde büyük sorunlar yaşadığın, şiddete uğradığın aklıma gelmezdi.
Geçmiş olsun, bundan sonrası senin için daha olumlu ve huzurlu seyreder umarım.

Evet malesef beynim bana oyun oynuyor. Kötü anıları geriye atıp gülüp eğlendiğiniz anıları sürekli önüne sürüyor. Sonra dönüp yine kendime kızıyorum bunları hatırlayıp düşündüğüm için.

o 9 seneyi emin ol o da bi anda silip atamaz. sefasını sürüyor değil sadece öyle gözükmeye çalışıyor. şiddet görmüşsünüz, oldukça kırılmışsınız normal olarak bi özür beklemişsiniz. ama onu bile çok gördüyse zaten hayatınızda yeri olmamalı. en yakın zamanda unutur toparlanırsınız inşallah her şey gönlünüzce olsun en yakın zamanda da yasal süreci başlatmalısınız

Konunuzu tam ağlayıp yeni toparlanmışken okudum. Benim de birtakım sorunlarım var, evli değilim ama. Şimdi onlardan da bahsedecek değilim ama üzüldüm size de. Sadece çok içten bir şekilde mutlu olmanızı, kolayca atlamanızı diliyorum. Bir an önce toparlanırsınız inşallah. Kimse görmeyecek tabii ki üzüntünüzü buradan, psikolojinizi. Destek almaya çalışın.

İnsan affedecegınden degıl, ufacık bir pısmanlık gormek istiyor senelerın yasananların hatrına.

O hayatına devam ediyorsa sen de et.
Hatta ac davanı bekleme onun acmasını, sıddet goren sensin.
Olay yeni oldugu ıcın, bır an'ının bir an'ını tutmaması normal.

Zaten on gunde hayatına bakıp mutlu olsan anormal olurdu. Normal olan sensin.

Klasik erkek hayatına mutlu mesut devam eder sonra siz onca açıyı çektikten ve toparladıktan sonra pişman olur.. kendinizi kahretmeyin zaman tüm yaraları sarar umarım çocuk yoktur. Varsa da huzursuz ortamda olmasindan iyidir. Size şiddet uygulamış affetmeyin derim.

Geçmiş olsun. Gitme dememesi özür dilememesi çok daha iyi olmuş. Daha önce ayrilacakken vazgeçmişsiniz ama sonunda şiddet görmüşsünüz bilemiyorum belki şimdi özür dilese yine affederdiniz sonu daha kötü olurdu. O yüzden böylesi daha iyi. Zor bir süreç. Allah yardımcınız olsun. Bundan sonra hayatınızda bu kötü günleri unutturacak güzellikler olsun inşallah.

Senin elinde olan bişey değil ki canım o an ki ruhsal durum bile isteye onun iyi yönlerini düşünmüyorsun alışkanlıklar yaşanmışlıklar var ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar çabuk atlatırsın seni hak etseydi şuan yanında olurdu bide böyle düşün canım

Yaşadıklarıma ben de inanamıyorum. Yanlış insanı hayatıma almakla başlayan süreç içinden çıkılmaz bir labirent haline geldi yıllar içinde. Kendi kendimi soktuğum bu yerden yine kendi iradesizliğim yüzünden çıkamadım.

9 seneniz birlikte geçmiş. Gelgitler yaşamanız normal. Çok daha dramatik konular okudum burada ama neden bilmiyorum sizin konunuza çok üzüldüm. Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Konu sahıbı eglencelı tatlı bırı sanırım oyuzden uzulduk. Bende uzuldum cunku

Konu sahıbı eglencelı tatlı bırı sanırım oyuzden uzulduk. Bende uzuldum cunku ♥
Tanıyoruz gibi çünkü hani COLIN yıllardır yorumlarına denk geldiğimiz üyemiz ya hiç özelini okumamıştım ben sanki yakın arkadaşımın böyle bir derdi varmışta sonradan duymuşum gibi bi his ve üzüntü

Evet tam da ilk cümlendeki gibi. O zaman kendimi bu kadar mommok hissetmeyecektim belki de. Dava için ikametgahımı değiştirmem gerekiyormuş önce. Bugün gittim onu bile yapamadım. Annemin yanına döndüğüm için onun imza vermesi gerekiyormuş gidip. Saçma sapan prosedürler. Yarın 75 yaşındaki kadını nüfus müdürlüğüne götürcem bunun için. Pandemi var diyorum, memur yapamam deyip durdu. Bu hafta bitmeden açıcam inşallah davayı da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…