Gitme bile demedi

Geçecek COLIN
Allah'ımın izniyle tüm acıların geçecek inşallah.
Şu anda herşey çok taze, biliyorum. Önce hep iyi anılan hatırlıyorsun ama emin ol onun verdiği sıkıntılar çok geçmeden beyninde canlanıyor.
Unutman da alışman da kolay oluyor.
Sen iyileşmek isteyince iyileşme sürecin de hızlı olur bunu unutma.
Allah'ım yardımcın olsun canım benim.
Dualarımdasın.

Nankör pislik.Lutfen üzülme ve merak etme Allah senin değerini ona bildirecektir.Ama arkana belli.Kendine de değer ver artik dünyanın sonu değil.Sımdı hislerin yoğun yaşananlar taze ama gececek dua et bol bol ve ağla sıkma kendini böyle böyle gececek alışacaksın

Sizin 3 küçük kızınız mi vardi? Karıştırdım mi yoksa huzurluydunuz iyiydiniz eşinizle sanki. Çok üzüldüm

Canım onlar basta artiz oluyorlar sonra kuyruklarını sıkıştırıp dönüyorlar.Derdin bu değil biliyorum olmasın da zatn ama o döndüğünde senin içinde bitmiş olacak bir anlam ifade etmeyecek

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Birilerinin geçecek demesi bile o kadar iyi geliyor ki. Bir gün burda " iyi ki bitti, geçti herşey" diyebilmeyi ümit ediyorum.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Birilerinin geçecek demesi bile o kadar iyi geliyor ki. Bir gün burda " iyi ki bitti, geçti herşey" diyebilmeyi ümit ediyorum.

diyeceksin..
üstelik kendi kendine diyeceksin ki bu herif bana vurmasaydı belki boşanmayacaktım ve tekrar sevip aşık olamayacaktım..
her şer'de bizim görmediğimiz bir hayır vardır.

Geçmiş olsun .
Daha olaylar çok yeni zamanla elbet soğuyacak. Sadece biraz zamana ihtiyacınız var. Bir Kadın olarak inanın çok üzüldüm. Lütfen kendi değerinizi bilin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…