- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Bence mantıklı mesleginiz uygunsa millet ülke ülke yer değiştirip yaşıyor siz şehir değiştirmişsinzi çok mu en önemlisi mıutluluk sahil olan sakin ol ve ucuz tavsiyem akçay , mersin , samsun ama akçayın iş imkanı kısıtlı olabilirHanımlar burası her bakımdan şans bizim için.Türkiye in dört bir yanından insan var.Yorumlarınızı lütfen esirgemeyin.
Ben istanbulda yaşıyorum.ama bu şehir beni artik boguyor.en iyi -sözde-semtlerinden birindeyim.Kiram da hayli yüksek.değse ama değmiyor bi boğaz gorecegim diye bu kadar kaba insanlar yaşamak istemiyorum...sorsan çok güngörmus insanlardir eminimtrafik deseniz cabası.boğuluyorum alıp başımı gidip yeniden başlayasım var.Yaşım 36. Hiç tanimadigim bir sehirde sıfırdan baslamak..sizce mantikli mi?ama mutsuzum bu şehirde.
Sizce bu mantıklı mı bir de lütfen bir kadinin tek basina yasayabileceği,modern,disari cikip bi eğlenmeye gidilebilecek,sahil kenarı ve en önemlisi ucuz bir sehir varsa önerebilir misiniz?
Ya en önemlisi de şu akrabacılık vs olmayan mümkünse kimsenin kimseye karışmadığı bi yer olsun.
ÇanakkaleHanımlar burası her bakımdan şans bizim için.Türkiye in dört bir yanından insan var.Yorumlarınızı lütfen esirgemeyin.
Ben istanbulda yaşıyorum.ama bu şehir beni artik boguyor.en iyi -sözde-semtlerinden birindeyim.Kiram da hayli yüksek.değse ama değmiyor bi boğaz gorecegim diye bu kadar kaba insanlar yaşamak istemiyorum...sorsan çok güngörmus insanlardir eminimtrafik deseniz cabası.boğuluyorum alıp başımı gidip yeniden başlayasım var.Yaşım 36. Hiç tanimadigim bir sehirde sıfırdan baslamak..sizce mantikli mi?ama mutsuzum bu şehirde.
Sizce bu mantıklı mı bir de lütfen bir kadinin tek basina yasayabileceği,modern,disari cikip bi eğlenmeye gidilebilecek,sahil kenarı ve en önemlisi ucuz bir sehir varsa önerebilir misiniz?
Ya en önemlisi de şu akrabacılık vs olmayan mümkünse kimsenin kimseye karışmadığı bi yer olsun.
Yeniden başlamak mükemmel bir duygu. Ben de bir sahil kasabasında tek başına yeniden başladım. Bütün geçmişi geride bırakarak. Ailemden 300 km. Uzakta. Hayatım boyunca verdiğim en güzel karar. Bulunduğum yer biraz muhafazakar bir yer ama. Ben de muhafazakar biriyim gerçi. Bana uyumlu oldu o açıdan.
Bol şans diliyorum ve asla geciktirmeyin kararınızı diyorum.
Samsun karadeniz ya ondan pek sicak bakamadimBence mantıklı mesleginiz uygunsa millet ülke ülke yer değiştirip yaşıyor siz şehir değiştirmişsinzi çok mu en önemlisi mıutluluk sahil olan sakin ol ve ucuz tavsiyem akçay , mersin , samsun ama akçayın iş imkanı kısıtlı olabilir
Canakkalenin hangi ilcesiÇanakkale
Ne kadar pahalı olsa istanbul kadar olamaz ve güvenlidir. İş imkanı konusunda bir şey diyemem yalnız
Bende burada dogdum ama eskisi gibi degil.boguluyorum artik.cikip sadece bi iki acil bi sey alayim desem tam bir saat trafik.insanlar agresif,mutsuz...yasanmiyorBen de İstanbulluyu doğma büyüme, ama şu an çok sakin bir yerde yaşıyorum inşallah da iş bulup kalacağım burada
İstanbul beni de bogdu.Soylediklerinizle hüzünlendim ayni fikirdeyim.Hanımlar burası her bakımdan şans bizim için.Türkiye in dört bir yanından insan var.Yorumlarınızı lütfen esirgemeyin.
Valla ben Kıbrıstayım şu an, cidden kalmak istiyorum evet bazı imkanlar İstanbul kadar çok değil ama huzur var, insanlar çok tatlı ciddenBende burada dogdum ama eskisi gibi degil.boguluyorum artik.cikip sadece bi iki acil bi sey alayim desem tam bir saat trafik.insanlar agresif,mutsuz...yasanmiyor
Samsun karadeniz ya ondan pek sicak bakamadim
Beni de götürünHanımlar burası her bakımdan şans bizim için.Türkiye in dört bir yanından insan var.Yorumlarınızı lütfen esirgemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?