Gitme fikri çık aklımdan

geçen yıl karantinadan bir kaç ay önce arkadaşım istanbuldan antalya merkeze taşındı. hayatının en doğru kararıymış. balkonuna sera yaptı. minik ve muhteşem bir evi var, yaz kış denizde falan :KK76:

Birçok kişinin hayalini seslendirdin şuan:) Özellikle benim gibi büyükşehirde yaşayanların zihnini bu iç ses sürekli yoklar.
Gitmek istesem. Bekar ve öğrenci kesimine aşina olan Eskişehir i isterdim. Eksi yönüyse, kışı uzun ve jilet gibi keser.
Daha ılıman iklimi ve denizi olsun dersem Balıkesir merkezi (memurların çok tercih ettiği ve yeme içme yönüyle uygun bı şehirmis) düşünürdüm

Neden baslayamayasınız ? Az biraz cesaret edin sonrası çorap söküğü gibi gelir. Bazen yenilik yapmak iyi geliyor . Örnegin saç kestirmek yada spora başlamak hatta yeni bir şehire taşınıp yeniden başlamak gibi ...

İşi online yapabiliyorsan sal derim panpa ipi kopar kudurrrrrrrrr

Hangi semtteydin, merak ettim (ifşa olmazsa tabi :))

Konuya gelirsek yani yani maalesef toplumun eğitim kalitesi giderek düşüyor. Ege kasabasında daha az kalabalık ve gürültü çekersin ama insan konusu, komşu konusu tamamen şans. Gittiğin yerde de kaba ve saygısız insanlar olabilir maalesef. İstediğin gibi olmazsa hayalkırıklığına uğrama sonra? :kahve:

İstanbuldaki nezih semtlerde eve çok para verdim, komşum da çok para verdi komşum da üsteğitimli biri madem mutlu olayım diyorsun ama bazen olmuyor. Yüksek eğitimli insanlar da pekala kaba ve saygısız olabiliyor, apartmanda 10kglik köpeği istemediği için dava açabiliyor, gürültü yapabiliyor, kadinlara saygisizca davranabiliyor .. yani "nezih semt" = kibar insan diye bir şey yok maalesef.

Konuya gelirsek ben İtalya köylerini tavsiye ederim. Gayet sessiz sakin huzurlu köyler var, demografik düşüşte olan yerlerde 10.000-20.000 euroya evler bile satılıyor. Yunanistan da keza, kasabalarda gayet uygun fiyatlı evler var. Aklında bulunsun bir hem biscolata abiler de var:halay:
Deme öyle . Bul bana bitane hemen geliyorum 😁😁

Samsun karadeniz ya ondan pek sicak bakamadim
Samsun karadeniz ama Sinop karadenizin antalyası bodrumu Samsun da küçük İstanbulu gibi bir şey hatta daha modern şöyle söyleyeyim özellikle atakum incesu tarafında sokakta giy bikinini denize doğru yürüyerek in kimse kafayı çevirip bakmaz önemsemez

Hanımlar burası her bakımdan şans bizim için.Türkiye in dört bir yanından insan var.Yorumlarınızı lütfen esirgemeyin.

Ben istanbulda yaşıyorum.ama bu şehir beni artik boguyor.en iyi -sözde-semtlerinden birindeyim.Kiram da hayli yüksek.değse ama değmiyor bi boğaz gorecegim diye bu kadar kaba insanlar yaşamak istemiyorum...sorsan çok güngörmus insanlardir eminim🤦trafik deseniz cabası.boğuluyorum alıp başımı gidip yeniden başlayasım var.Yaşım 36. Hiç tanimadigim bir sehirde sıfırdan baslamak..sizce mantikli mi?ama mutsuzum bu şehirde.
Sizce bu mantıklı mı bir de lütfen bir kadinin tek basina yasayabileceği,modern,disari cikip bi eğlenmeye gidilebilecek,sahil kenarı ve en önemlisi ucuz bir sehir varsa önerebilir misiniz?
Ya en önemlisi de şu akrabacılık vs olmayan mümkünse kimsenin kimseye karışmadığı bi yer olsun.
Balıkesir ya da çanakkale güzel bir tercih olabilir sizin için. Hatay da iyi aslında ama biraz kozmopolit.

Süper fikir bence ben destekliyorum siz. Tek önemli unsur iş bulmak gerisi haliyle gelir valla önce bi ev sonra yavas yavas eşyalar. İst dışı düşünüyorsunuz Tekirdağ tarafı yada Karadeniz ise Sinop sahil tarafı düşünebilirsiniz. Biz eşimle eşimin memleketi bandırmaya gideceğiz mesela

Hanımlar burası her bakımdan şans bizim için.Türkiye in dört bir yanından insan var.Yorumlarınızı lütfen esirgemeyin.

Ben istanbulda yaşıyorum.ama bu şehir beni artik boguyor.en iyi -sözde-semtlerinden birindeyim.Kiram da hayli yüksek.değse ama değmiyor bi boğaz gorecegim diye bu kadar kaba insanlar yaşamak istemiyorum...sorsan çok güngörmus insanlardir eminim🤦trafik deseniz cabası.boğuluyorum alıp başımı gidip yeniden başlayasım var.Yaşım 36. Hiç tanimadigim bir sehirde sıfırdan baslamak..sizce mantikli mi?ama mutsuzum bu şehirde.
Sizce bu mantıklı mı bir de lütfen bir kadinin tek basina yasayabileceği,modern,disari cikip bi eğlenmeye gidilebilecek,sahil kenarı ve en önemlisi ucuz bir sehir varsa önerebilir misiniz?
Ya en önemlisi de şu akrabacılık vs olmayan mümkünse kimsenin kimseye karışmadığı bi yer olsun.
İstanbul'u betimlemissin oradan da memnun degilsin.Bu sehirle alakali degil toplumla alakali.Bazi sehirlerde daha baskin bazi sehirlerde ise daha az.İzmiri oneririm.Denize alismissan yabancilik cekmeszsin.

işiniz nedir özel değilse ? yani ofis çalışsanı yada üretim çalışanı vs iseniz sakin yerlerde iş imkanınız az olur. ama home office e adapte olabilen bir işiniz varsa bence pek çok yeri düşünebilirsiniz rahatlıkla.

ben kendime öyle bir düzen kurabilsem urla düşünüyorum.

Back
X