- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi Light Of God
selamlar hanımlar.bir derdim var:)umarım yine konuyu yanlış yere açtığımdan taşınmaz:)gitmek gerek evet ama sizin fikirleriniz önemli benim için.empati yapmanız açısından şöyle yazayım:kendinize ait eviniz,kurulu bi düzeniniz var ve çocuğunuzun ilerde kreşti,okuldu iyi standartla huzurla yaşayabileceği güvenilir bi şehirdesiniz.ayrıca eşinizle severek dahası çok aşık olarak evlendiniz.buraya kadar herşey şahane gibi görünebilir:)fakat ne yazık ki size eşinize hatta torununa dünyayı dar etmeye çalışıp çoğu zamanda bunu başarmış bi kvniz var.şöyle anlatayım boşanmanız için uğraşan bi kv.tek seçeneğiz var tayin isteyip gitmek ve sadece siz değil eşiniz daha çok istiyor gitmeyi.fakat eşinizin İstanbuldan başka bi yere tayininin çıkması çok zor en az 3 sene İstanbul’da kirada yaşamak zorundasınız.ayrıca çocuk yetiştirmek,güvenilir bakıcı veya kreş bulmak,trafik vb İstanbul sorunlarını bilirsiniz.aslında tek bir sn durmam bu şehirde çekip gideriz ama kızım açısından yanlış karar vermekten korkuyorum yani burda ona sağladığımız imkanları gittiğimiz yerde sağlayamamaktan endişe duyuyorum.ne yapardınız bu durumda?