Gitmek gerek!

6 yıldır İstanbul'da görev yapıyoruz. Çok şükür kızımın çok iyi bir bakıcısı oldu burda hiç kimsemiz yoktu şimdi de krese verdik. Sitede oturuyoruz kirası da öyle çok pahalı değil. Haftasonu yapılacak o kadar aktivite var ki ben de acaba memleketime tayin istesem burayı arar miyim diye düşünüyorum. İlla gelin diyor söylemiyorum ama aile huzurunuz söz konusuysa İstanbul da ihtimaller arasında ise bence o kadar da olumsuz bakmayın

aylarca oncesinde bende sizin gibi metropol hayati severdim.simdi bakiyorum da cocugun egitim hayati baslayana kadar kucuk bi ilcede yasamak bana daha mantikli.trafik yok gurultu yok.en basitinden kafam rahat bi sekilde acaba telefonum calinir mi cantam calinir mi korkusuyla yasamiyorum.cocuklar icin de daha guvenli oluyor

6 yıldır İstanbul'da görev yapıyoruz. Çok şükür kızımın çok iyi bir bakıcısı oldu burda hiç kimsemiz yoktu şimdi de krese verdik. Sitede oturuyoruz kirası da öyle çok pahalı değil. Haftasonu yapılacak o kadar aktivite var ki ben de acaba memleketime tayin istesem burayı arar miyim diye düşünüyorum. İlla gelin diyor söylemiyorum ama aile huzurunuz söz konusuysa İstanbul da ihtimaller arasında ise bence o kadar da olumsuz bakmayın
Moral oldu yazdıklarınız çok teşekkür ederim.sizde mi öğretmensiniz acaba?semt olarak nerdesiniz uygun ve güvenilirse orayı da yazalım.

Back
X