• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitmek istemiyorum o eve:(

mlk5588

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
306
159
53
Diğer
esimin ailesiyle yasiyoduk gecen sene ,yeni evliydik ve bircok sorunlar oldu anlasamadim ailesiyle ve ensonki gorumcemin kocasiyla buyuk bir tartisma yasadim ayri eve ciktik sukur.simdi aradan bir sene gecti ayri ece cikali ve gorumcemle kocasiyla aramiz anca duzeldi ama yine mesafeliyim enisteyle meraba dan baska muhabbet yok bana kalsa o da olmaz ama kaynanamlata gidince ayni cati altinda oluyoryz ister istemez selamlasmak zorunda kaliyoruz..ve ben kaynanamlara asla gitmek istemiyorum hem o evi gormek istemiyorum hemde o adami gorumcemi kaynanami hicbiirini...cok kotu gunler yasattilar bana..ama esim gitmek istiyor bazen ,aslinda benim ailemle daha cok gorusuyor saolsun ama cok ozleyincede gutmek istiyor annesigile.ona da uzuluyorum .ama ben esim bana bu hafta sonu annemlere gidelim deyince kafamdan asaga kaynar sular dokuluyor gidip gelene kadar evime oluyorum resmen .onlarin yaptiklarini unutmam mlH gibi aklimda .napicam ben bole yasanirmi esim heran hadi gidelim dicek die ödum köpuyo agzinin icine bakiyom ,ben boyle nasil yasayacam:(

Noldu bu kadar çok özelddeğilse paylaşabilirsin hem içini dökmüş olursun

gittiğinde misafir gibi davran mesafe koru ve asla eşinin olmadığı ortamda onlarla başbaşa kalma
laf soylemelerine fırsat verecek bir ortamın olmasın

eşinı sevıyorsan gıdeceksın...dua et allah o insanlara hidayet versın dıye...bu arada enişteyle konuşmak zorunda degılsın bence...

buarada gorumcem ve kocasi neredeyse kaynanamlarla yasiyor cocuklarina kaynanam bakiyir isyerleride kaynabamlarin mahallesinde hep burlijteler .nezamn annesigile gitsek onlarda orda

misafir gibi olmaya calisiyorum ama hizmet bekliyorlar hep elumden geldince yapmiyorum

Sonuçta eşinde şahit olmuş sorunlarına, eşine gitmek istemediğini düzgün bir şekilde belirt ailesini görmek istediğinde kendisi gitsin.

haftada 1 gidiyorsanız 2 haftada ya da 3 haftada bir gidin madem bu kadar rahatsız oluyorsunuz...
eşiniz de siz de kırılmamış olursunuz.. ya da daha az kırılmış olursunuz ..
tek çare bu ....

son zamanlarda bizdede sorun yasandi ayni senin gibiyim gidip gelmek azap gibi ama esimin ailesi sonucunda susuyorum gidiyorum.. bosver muhattap olma fazla sessiz ol en azindan saygimi yaptim gittim dersin

Eşine güzel dille anlat san sık yada hic gitmek istemediginizi Eşinizin sizin ailenize karşı tavrı değişebilir. .Bu riski göze alıyorsanız konuşun yok almiyorsaniz esiniz görüşmek istediği sürece sizinde hatrı için gitmenizi isteyecektir..cunku erkekler çoğunlukla kim haklı haksıza bakmaz..sen onun ailesini istemez sen o da sizinkileri istemez bence...ve esiniz görüştüğü sürece mesafenizi koruyarak git..yoksa ileride çocuk oldumu varsa da aynı şekilde sen gitmediğini için çocuğu alıp gidecektir..hem aile bu kadar sorunlu ise esin izle yalnız kalmalarına mümkün olduğunca fırsat vermeyin ki kanına giremesinler..

esimin ailesiyle yasiyoduk gecen sene ,yeni evliydik ve bircok sorunlar oldu anlasamadim ailesiyle ve ensonki gorumcemin kocasiyla buyuk bir tartisma yasadim ayri eve ciktik sukur.simdi aradan bir sene gecti ayri ece cikali ve gorumcemle kocasiyla aramiz anca duzeldi ama yine mesafeliyim enisteyle meraba dan baska muhabbet yok bana kalsa o da olmaz ama kaynanamlata gidince ayni cati altinda oluyoryz ister istemez selamlasmak zorunda kaliyoruz..ve ben kaynanamlara asla gitmek istemiyorum hem o evi gormek istemiyorum hemde o adami gorumcemi kaynanami hicbiirini...cok kotu gunler yasattilar bana..ama esim gitmek istiyor bazen ,aslinda benim ailemle daha cok gorusuyor saolsun ama cok ozleyincede gutmek istiyor annesigile.ona da uzuluyorum .ama ben esim bana bu hafta sonu annemlere gidelim deyince kafamdan asaga kaynar sular dokuluyor gidip gelene kadar evime oluyorum resmen .onlarin yaptiklarini unutmam mlH gibi aklimda .napicam ben bole yasanirmi esim heran hadi gidelim dicek die ödum köpuyo agzinin icine bakiyom ,ben boyle nasil yasayacam:(

esin senin ailene karsi iyiymis, onunla sorunun yok anladgm kadariyla.. aile olunca mecburen gidip geleceksin, yeter ki esin senden yana olsun, huzursuzlanirsan esini iyice o tarafa itersin.. zamanla o gidip gelmeler de azalir bence ister istemez, evliligin ilk zamanlariyla sonrasi ayni olmuyo gozlemledigim kadariyla, herkesin duzeni oturuyo mesguliyetleri artiyo vs..

Nede olsa esinin ailesi o yuzden esin kesinlikle gitmek zorunda. Ailesini silip atamaz. Seninde onun yaninda olmasini ister. bence cok gitmemeye calis ama esini de ben gitmek istemiyorum onlara diyip uzme. mesafeni de koru

Esiniz her gittiginde sizde gitmek zorunda degilsiniz bence. Guzel guzel anlatin esinize ben vok kirginim icim soguyana kadar biraz daha az grlmek istiyorum. Cunku gelince suratim dusuk oluyor onlarin beni oyle gormesini istemiyorum rahatsiz olurlar vs gibi. Madem esiniz arkanizda o zaman tatli tatli konusulmayi hakediyor

Bizde görüşmüyoruz 5 aydır falan nefret ediyorum onlardan hergün dua ediyorum Allah'a içinde ki kini nefreti söndürmemr yardım etsin die ama elimde değil .yüzlerine baktıkça midem bulanıyor. 4 senelik evliyim bugüne kadar bana yapmadıkları kalmadı . Eşimde yeni barıştı 5 aydır oda kavgalıydı ve ben ve çocuğumla gitmek istediğini söyledi bende tamam dedim . Bu hafta sonu gidip elini öpücem hazmedemiyorum midem bulanıo düşündükçe .

korktugum basima geldi yarin gidiyoruz icime slklnti oturdu kizlar bir gece kalicaz aman allahim gecmek bilmeyen saatler offff o adam da orda napicam ben allahtan bebegim var onla ilgileniyorum..gidemem diyemedim cunku nerdeyse bir aydir gitmedik ve benim ailemle tatile gittik esim yillik izini venim ailenle gecirdi ve bunun ustine gidemem deseydim vicdan yapardim obun icin katlanicam bir gun ama ayaklarim geri geri gidiyor kizlar esimde biliyor gitmek istemedimi ama sizinkilerle geziyoryz bizimkileride mutlu edelim diyor bu hafta sonu ordayiz diyor o eve girince eski gunler gelio aklima bide benden surekli hizmet bekliyolar sinir oluyorum misafir gibi olamiyorum orfa kaynanam soylenio yemek yapamadun of pof bana laf isittirio bende kalkip yapmak zorunda kaliyorum zamaninda hic biseyimi begenmiodu o alflar uzerine hic biseyine dokunmama lazun ama esim rica ediyor iste onu kiramiyorum

yazmissiniz ya o gitsin sen gitme diye bynu daha once ona teklif ettim asla bensiz biyere gitmiyor olsun ailen diyorum git sensiz gitmem diyor beni biliyosun neler yasadimi diyorum benim hatrim icin dio vr ailemle arasi ii oldugu icin dayanamuyorun gitmek zorundakaliyorum

Back
X