• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitmek istemiyorum o eve:(

Anneme zamaninda babaannem, dedem öyle kötü davranmis ki.. ne iftiralar atmislar, ne eziyet etmisler.
Annem ecrini alacağım deyip umursamamis. Yengem de babaanneme yaranmak icin anneme atilan bir iftiraya destek olmus.
Babaannem -çok şükür denilir mi bilmiyorum ama- erken yasta vefat etti. Ben 3-4 yaslarinda idim ona rağmen bana yapmadığını bırakmadı. Ben affetmedim affedemem de.. Yıllarca dedeme gitmedim annemler gitse bile ben o çocuk aklımla arabada bekledigimi cok bilirim.
annem ise onlara hic bir sey olmamis gibi davrandi. Çünkü annemin yada bizim mutsuz durmamiz onlardan uzak durmamiza öyle mutlu oluyorlar ki. Bayramdan bayrama ama 25 yılın ardından tabi.. eskiden öyle değildi. Komsuyduk sürekli her seye annem giderdi.
anneme attiklari iftira ise yengemin başına geldi ve kime muhtac oldu. Anneme.. aylarca bakti hastanede evde.. bir akıl hastasina.. sonra kendine geldi yengem Özür diledi annemden.
ne bileyim insan ne yasarsa yasasin bazi seyleri gormezden gelmek karsi tarafa istediğini vermemek oluyor. Hic bir sey yok gibi davranmak zor ama annem bunu bize yasayarak öğretti. Gelin bize söyle kötü davraniyor demelerine firsat vermiyor kendini ezdirmiyor da.. dengesini kurmak sinirlerimize hakim olmakla basliyor. Allah kolaylık versin
ayrica erkeklerin yaninda olmak kaynanaya laf vermemek olur kocanizla kol kola gidip mutlu mutlu durun. Siz sinirden catlayacaginiza onlar kiskancliktan catlasin

Esine gitmek istemedigini sebeblerini soyle , esin yalniz gitsin gelsin.
Sende.ozel gunlerde gidersin .

yazmissiniz ya o gitsin sen gitme diye bynu daha once ona teklif ettim asla bensiz biyere gitmiyor olsun ailen diyorum git sensiz gitmem diyor beni biliyosun neler yasadimi diyorum benim hatrim icin dio vr ailemle arasi ii oldugu icin dayanamuyorun gitmek zorundakaliyorum
ailene karsi tavir almasini ve inada bindirmesini istemiyosan mecburen katlanacaksin.. bazi erkelwr hakli haksiz diye bakmaz, benim ailemi sevmiyosa bem se onunkini sevmiyorum der.. sanslisin

Birçok kisi sormuş cevap gelmemis bende sormak istiyorum merak ettim neden bu kadar görmeye bile dayanamiyacak kadar kizginsiniz ?

kizlar ohhh sukur geldim evime daha onceki sorunlari yazicamda telden girdigim icin uzun uzun yazamiyorum ama kisaca kaynanam temizlik hastasiydi yaptigim hicbiseyi begenmiodu gorumcem evlendi kocasini getirdi neredeyse betaber yasioduk onlarla e bu iortamda yasanan sorunlari siz tahmin edin artik anlatsamm neler neler banyo wc hersey sorundu yatmak kalkamak hersey

yazmissiniz ya o gitsin sen gitme diye bynu daha once ona teklif ettim asla bensiz biyere gitmiyor olsun ailen diyorum git sensiz gitmem diyor beni biliyosun neler yasadimi diyorum benim hatrim icin dio vr ailemle arasi ii oldugu icin dayanamuyorun gitmek zorundakaliyorum
bence esini tek yollama.
oradaki her saniye de birlikte yasadiginiz gunleri dusun. cok sukur evim var bu sayili saatler bitecek diyerek teselli ol.

Gülü seven dikenine katlanir derler, napicaksiniz onunda ailesi sonucta, nekadar daralsabizda arada cekeceksiniz... Mesafeyi devam ettirin, misafir gibi davranin... Ve sükredin artik kendi eviniz var diye...:ssz:

oradaki tek tesellim evime gelmk saatlet sonra ve bir iskence yi daha tamamladin ve cok sukur evimdeyim yatagimfayim isamalrimlayim ohhhh dunya varmis

Back
X