gitmek istemiyorum

nekibu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
130
16
98
Diğer
Benden iki yaş ufak erkek kardeşim var hiç onaylamadığımız biriyle evlenmek üzere.
Aslında nişanlı oldukları dönem boyunca hep anlaşmazlıkları vardı
niye evleniyorlar onu da bilmiyorum.Kız bir iki kez bize gelmiştir onun dışında ne arar ne sorar
küstah tavırlar içinde.Ailesi evlilik sürecinde bizimle hiç muhatap değil:95:
her şeyi kendi aralarında halledip durdular.Kardeşimin maddi olarak karşılayamayacağı talepleri oluyor ki
düğün de bunların arasında..Ama maalesef kardeşim hep kızın istekleri doğrultusunda hareket etti
ailesini asla dinlemiyor
Şimdi bende(hatta ailem de) düğünlerine katılmak istemiyoruz can sıkıcı şeyler işte bunaldım kaç gündür görüşlerinizi almak istedim
:44:

Benden iki yaş ufak erkek kardeşim var hiç onaylamadığımız biriyle evlenmek üzere.
Aslında nişanlı oldukları dönem boyunca hep anlaşmazlıkları vardı
niye evleniyorlar onu da bilmiyorum.Kız bir iki kez bize gelmiştir onun dışında ne arar ne sorar
küstah tavırlar içinde.Ailesi evlilik sürecinde bizimle hiç muhatap değil:95:
her şeyi kendi aralarında halledip durdular.Kardeşimin maddi olarak karşılayamayacağı talepleri oluyor ki
düğün de bunların arasında..Ama maalesef kardeşim hep kızın istekleri doğrultusunda hareket etti
ailesini asla dinlemiyor
Şimdi bende(hatta ailem de) düğünlerine katılmak istemiyoruz can sıkıcı şeyler işte bunaldım kaç gündür görüşlerinizi almak istedim
:44:

seni cok iyi anliyorum . insallah kardesin sonunda mutsuz olmaz...

Sağol Lilasu inşallah..biz de mutsuz olacağından endişeleniyoruz :/

Kardeşim 27 kız 23 yaşında canım

kardeşinin yası küçük değilmiş.Bazı şeyleri görememesinin nedeni herlade çok seviyor bazı şeyleri sineye çekiyor evlenince de kendi kararlarının geçerli olacağını düşünyor.Ya da sizin anlayışınızla kardeşinin anlayışı farklı olabilir.bu olanları siz onunla konuşmadınız mı yorumu nedir

benimde 27 yaşında erkek kardeşim var ve hangi kararı alırsa alsın onu yanlız bırakmamız mümkün değil...
siz onun ailesisiniz şu an farkında olmasada mutlaka bir gün olacaktır...
23 yaşındaki bir kızdan çok fazla olgunluk beklemeyin bence...
kardeşinize sahip çıkın...

zor bir durum canım insan ne yardan geçebiliyor ne serden ne gitsen oluyor arada kırgınlık oluyor çünkü ne gitmesen sonuçta kardeşin :(

Konuştuk ama dediğin gibi sanırım fazla bağlanmış..
Tartıştığımız da oldu hatta sevmek zorunda değilsiniz de dedi
Ama kıza karşı olumlu davranmamızı bekliyor hala.Ya valla klasik görümce tavrı demeyin sakın da
nişanlısı öyle böyle değil yani tarzı zaten uçmuş gitmiş pek marjinal :82: öte yandan yapmacık bi hanımefendi gelin
edaları yapsa da şirretlik akıyor her halinden benim annem de sessiz yumuşak biridir babamda öyle ..onlar için üzülüyorum en çok

Konuştuk ama dediğin gibi sanırım fazla bağlanmış..
Tartıştığımız da oldu hatta sevmek zorunda değilsiniz de dedi
Ama kıza karşı olumlu davranmamızı bekliyor hala.Ya valla klasik görümce tavrı demeyin sakın da
nişanlısı öyle böyle değil yani tarzı zaten uçmuş gitmiş pek marjinal :82: öte yandan yapmacık bi hanımefendi gelin
edaları yapsa da şirretlik akıyor her halinden benim annem de sessiz yumuşak biridir babamda öyle ..onlar için üzülüyorum en çok

bence de ona destek olun kararı yanlışsa da bir gün anlıcak nasıl olsa. şuan onu bu karardan vazgeçiremezsiniz ki zaten öyle de olmuş onay vermemişsiniz ama dinlememiş sizi. artık tek yapabilceğiniz üstünüze düşen görevi yapmak. o sizin kardeşiniz.

benimde 27 yaşında erkek kardeşim var ve hangi kararı alırsa alsın onu yanlız bırakmamız mümkün değil...
siz onun ailesisiniz şu an farkında olmasada mutlaka bir gün olacaktır...
23 yaşındaki bir kızdan çok fazla olgunluk beklemeyin bence...
kardeşinize sahip çıkın...
Zaten yalnız bırakmadık da bardağın taştığı nokta var bir de..
Yani aile "oğlumdur" ne yapıyım diye sahip çıkınca bu kez kız tarafı
bunu kendi lehine kullanmaya çalışıyor anlatabiliyor muyum
o zaman aile de diyor ki oğlumsa da bi yere kadar

bence de ona destek olun kararı yanlışsa da bir gün anlıcak nasıl olsa. şuan onu bu karardan vazgeçiremezsiniz ki zaten öyle de olmuş onay vermemişsiniz ama dinlememiş sizi. artık tek yapabilceğiniz üstünüze düşen görevi yapmak. o sizin kardeşiniz.

bende aynı düşünüyorum..evlenicek olan ikisi sonuçta...marjinal haliyle beğenmiş kardeşiniz demek..yapabilecek bir şey yok...

Zaten yalnız bırakmadık da bardağın taştığı nokta var bir de..
Yani aile "oğlumdur" ne yapıyım diye sahip çıkınca bu kez kız tarafı
bunu kendi lehine kullanmaya çalışıyor anlatabiliyor muyum
o zaman aile de diyor ki oğlumsa da bi yere kadar

her anne babanın görevi evladına bir düğün yapmak..biraz imkanlarını zorlayabilirler..

canım sen söylensen zaten adın çıkar dokuza birdaha asla inmez sekize inan.dediğin gibi adını kötü görümceye çıkarırlar.Hele de kardeşin onun ağzına bakıyosa ohooo işiniz zor valla.Ben anlamıyorum bu tip erkeklerin davranışlarını.ayrıca nişanlısına ben cokta suç bulmuyorum.Sorun senin kardeşinde iş kardeşinde bitiyo yani iş erkeklerde bitiyo diye düşünüyorum konuşturmasın öyle saçma sapan, hareketlerine çeki düzen verdirsin öyle herşeye amenna demesin.e yüz bulmuş kardeşinizden demek ki.Zor bi durum Allah yardımcınız olsun.Zaman herşeyi gösterir, kör olan gözlere bile...:49:

Ben ona beğendi diye birşey diyemem zaten ama sevmediğim kişiyle akraba olmaya tepkim budur o yüzden gitmek istemiyorum

her anne babanın görevi evladına bir düğün yapmak..biraz imkanlarını zorlayabilirler..

neden anne babaya böyle bir görev yüklensin ki ? seviyorlarsa gider atar imzayı zaten ev verdiler eşya verdiler
hanfendi bir yüzükten başka bişey istemem derkennnn

canım sen söylensen zaten adın çıkar dokuza birdaha asla inmez sekize inan.dediğin gibi adını kötü görümceye çıkarırlar.Hele de kardeşin onun ağzına bakıyosa ohooo işiniz zor valla.Ben anlamıyorum bu tip erkeklerin davranışlarını.ayrıca nişanlısına ben cokta suç bulmuyorum.Sorun senin kardeşinde iş kardeşinde bitiyo yani iş erkeklerde bitiyo diye düşünüyorum konuşturmasın öyle saçma sapan, hareketlerine çeki düzen verdirsin öyle herşeye amenna demesin.e yüz bulmuş kardeşinizden demek ki.Zor bi durum Allah yardımcınız olsun.Zaman herşeyi gösterir, kör olan gözlere bile...:49:

çok doğru ezmoce aynen dediğin gibi o kadar şımartırsa olacağı bu

hımmm nasıp bu işler birazda ama suda var kardeşinizi sizden sogutabılırsınız ve gelinn iice kendi tarafına ceker.benımde abımin nişanlısı benım arkadasım olmasına rağmen nişanlanınca bı havalara gırdı kızın bana hiçç bii alakası olmadı bende abımle tartıştım banadasevmıyebılırsın dedi ama sonra düşündüm be abımı çkk sevıyorum ve onun için herseye katlanmak zorundayımm sonucta oo canımm böle düşünmek insanı bırazdaha rahatlatıyoo yada benii:)))

neden anne babaya böyle bir görev yüklensin ki ? seviyorlarsa gider atar imzayı zaten ev verdiler eşya verdiler
hanfendi bir yüzükten başka bişey istemem derkennnn

ya burası avrupamı amerikamı türkiye..
insanlar evlatlarını maddi koşullarını zorlayaraktan evlendirir..mutlu olsun diye...evladım ama bir yere kadar diye bir şey sözkonusu olabilirmi...benimde bir oğlum var böyle bir şey deme şansımız varmı..
bende eşimin ailesi ile akraba olmak istemezdim...ama akrabayız..yani bu bizim elimizde olan bir şey değil...
bu herkez için geçerli...

hımmm nasıp bu işler birazda ama suda var kardeşinizi sizden sogutabılırsınız ve gelinn iice kendi tarafına ceker.benımde abımin nişanlısı benım arkadasım olmasına rağmen nişanlanınca bı havalara gırdı kızın bana hiçç bii alakası olmadı bende abımle tartıştım banadasevmıyebılırsın dedi ama sonra düşündüm be abımı çkk sevıyorum ve onun için herseye katlanmak zorundayımm sonucta oo canımm böle düşünmek insanı bırazdaha rahatlatıyoo yada benii:)))

delirtiyorlar insanı canım haklısın tabii o konuda aramız soğusun istemem ama ailesini hiçe sayan adam bunu hakediyor biraz

Back
X