• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmek istemiyorum

biz nisan yapmadik sadece kiz isteme oldu
niyetinde olan o'da gelini bende gelinim, banada yapilabilirdi ama bana sadece bohca goturmek dusuyor herhalde ..
Hayatta allahin bir kulu götüremez beni oraya o zaman...Yenimoda çıktı bide sözlü ne nişanlı ne allahaşkına..Bana ayrımcılık yapani kralı olsa tanımam silerim...

Belki sen alıngansın canım, bak tanıdıkmış belki daha önceden samimiyetleri vardır. O kız ona daha yakın davranıyor olabilir mi?
Bu arada bu bana ayrımcılık gibi geldi, sözlü ve nişanlı ne fark eder ki?

canim inanirmisin
eltim daha teyze diyor anne bile demiyor, o ise kizim kizim diye etrafinda dort donuyor
ben ise anne diyorum, bana kizim denilmemesine ragmen
ben cok daha yakin ve sicak duruyorum eltimden ama sonuc ortada
ayrimcilik her konuda var zaten alistim artik
ayni ortamda olunca cok koyuyor, o gun ve sonraki gun moralism bozuk geciyor bu yuzden ayni ortama gelmek istemiyorum pek

ben konunuzu hatırlıyorum:)
hatta eltiniz kv tanıdıgıydı, baya kıskanıyordunuz demiyim de imreniyordunuz..
nişanlı değilsin diye yapılmıyordur 2 kıza koç bayramlık vs almak zor olur ; size de nişanlıyken alırlar ne var bunda..
kv sizi sevmek zorunda değil ama adetleri oysa nişanlandıgınızda yaparlar, yapmazlarsa da sen sözlünle iyi ol booşver.
ayriyeten bence gitsen bir şey kaybetmezsin eltinle aran iyiymiş çünkü

canim inanirmisin
eltim daha teyze diyor anne bile demiyor, o ise kizim kizim diye etrafinda dort donuyor
ayni ortamda olunca cok koyuyor, o gun ve sonraki gun moralism bozuk geciyor bu yuzden ayni ortama gelmek istemiyorum pek

Sözlüne hiç söyledin mi bunları, mesela sana kızım demediğini ona dediğini? O kızı daha önceden tanıyorsa ağız alışkanlığı belki de. Ben iyi yönünden bakmak istiyorum olaya. :) Bak seni benimsememiş olsa senin de gelmeni istemezdi, yanında olsun istiyor belki de. :)

Sözlüne hiç söyledin mi bunları, mesela sana kızım demediğini ona dediğini? O kızı daha önceden tanıyorsa ağız alışkanlığı belki de. Ben iyi yönünden bakmak istiyorum olaya. :) Bak seni benimsememiş olsa senin de gelmeni istemezdi, yanında olsun istiyor belki de. :)

sozlum biliyor dusuncelerimi hissettiklerimi
ailesiyle iyi anlasmamizi istiyor, ailesinin herseyine bir bahane buluyor, bahane bulamadigi zamanda bosver askim sen benimle evleneceksin nasil olsa umursama diyor

sozlum biliyor dusuncelerimi hissettiklerimi
ailesiyle iyi anlasmamizi istiyor, ailesinin herseyine bir bahane buluyor, bahane bulamadigi zamanda bosver askim sen benimle evleneceksin nasil olsa umursama diyor

Eee doğru söylüyor. Çok büyük sorunlar olmadığı taktirde umursama. Burada ki kv hikayelerini oku, inan ne kadar mesafe o kadar iyi. :) Seni sözlün müstakbel eşin sevsin yeter. Allah tamamına erdirsin inşallah.

Yarim elma gönül alma ... Sizede bir ince kolye ala bilirler diye düsünüyorum :) koc ha gelmis ha gelmemis, napcan kocu :)) sen sözlünle iyi ol yeter ..

canim inanirmisin
mesafe her zaman iyidir. kimseye hak ettiğinden fazla değer göstermeyeceksin. iki gelininde durumu eşit şuanda. biri söz biri nişan diye bir ayrım yapılmamalı. hepsindeki amaç nedir kız istenmiştir ve tanışma evresindesindir. o tarafa yapılıyorsa sanada yapılmalıdır. sadece bir tarafa yapılıyorsa da senin ne işin var orada. o nişanlı sen sözlüsün sözlüye hak değilse. nişana kadar dış kapının maldalı ise diğer tarafa giderken yanlarında olmanın hiç bir mantığı yok. asla ve asla gitme. kendini biraz değerli gör ve ağırdan sat( biliyorum kaba bi tabir ama ne demek istediğimi anladınız umarım)

peki sizin dugun ne zaman yani nişan olcaksa seneye falan sizede ozaman yapılır belki.ama siz hemen evlencekseniz yapilmasi lazim ikinizede sozu nisani yok bu işin

mesafe her zaman iyidir. kimseye hak ettiğinden fazla değer göstermeyeceksin. iki gelininde durumu eşit şuanda. biri söz biri nişan diye bir ayrım yapılmamalı. hepsindeki amaç nedir kız istenmiştir ve tanışma evresindesindir. o tarafa yapılıyorsa sanada yapılmalıdır. sadece bir tarafa yapılıyorsa da senin ne işin var orada. o nişanlı sen sözlüsün sözlüye hak değilse. nişana kadar dış kapının maldalı ise diğer tarafa giderken yanlarında olmanın hiç bir mantığı yok. asla ve asla gitme. kendini biraz değerli gör ve ağırdan sat( biliyorum kaba bi tabir ama ne demek istediğimi anladınız umarım)

tamda dedigin gibi canim
bende aynen boyle dusunuyorum

sence bundan sonra nasil bir tavir almaliyim
kv niye gelmedin diye laf carparsa ne cevap vermeliyim

Koylusuymus, hamaratmis oyle mi evlenince gorurum ben o gelini bakalim kayinvalideniz ona hala kizim diyebilecek mi. Siz hiiiic laf etmeyin zamanla yerler birbirlerini. Hastayim diyip gitmezseniz kiskaniyor sanirlar gidin ki zamani geldiginde yuzlerine vurursunuz yaptiginiz fedakarliklari

tamda dedigin gibi canim
bende aynen boyle dusunuyorum

sence bundan sonra nasil bir tavir almaliyim
kv niye gelmedin diye laf carparsa ne cevap vermeliyim
bence açıkca söylenebilir. sonuçta ben ne sıfatla orada olacağımki bayramlaşmaya gelirim dersin kapatırsın konuyu.

Back
X