Gitmek istiyorum gidemiyorum arada kaldım

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.953
5.132
398
O kadar sinirim bozukki.. Şuan yazdıklarımı gözyaşlarımla dalım kolum kırık halde yazıyorum yazacak gidecek konuşacak kimsem yok.. Onun için rica ediyorum lütfen iğnelemeden gerçekten yardım etmek isteyen arkadaslar yazsın.. Öğretmenim ve atanamadım özelde çalıştım bebek olana kadar bebeğim sekiz aylık ve ben dokuz aydr çalışmıyorum.. Eşimle sorunlarımız vardı ama öyle uzaklaşmak soğumak olmadı için.. Ama şuan ona o kadar uzağım ki. Gerçekten hayatından gidip ona büyük dersler vermek istiyorum.. Konuya gelince son bir yıldır herşey e kızan baguran öfkeli sorunu olan bir adam oldu ne desem eleştirir tepki verir VS son iki aydr süreklilik dile getirdim onu gideceğime böyle yaparsa biteceğini inandırmaya çalıştım ki inandımı bilmiyor çünkü gidecek ailem yok herkes kendi derdinde.. Her neyse bana söz verdi üç gündr sanki yeni evliymş gibi yasadık hayatı hiç sesini yükseltmdei eleştirmedi çiçek bile almış.. Hatta dün gece msj attım herşey düzeliyor çok mutluyum VS.. Bugun yine sebepsiz yere bagurmalar kızmalar onun iyiliği üç gün işte neyse bazı konularda isteksiz oldugu icin akşam otururken bi doktora gitsen bak dha çok gençsin bende bi kadınım bana dedim bunun üzerine benden boşan sabah akşam kendini s.ktrcek bi adam bul dedi.. İnanabiliyormsnz? Dört yıldır aynı yastığa baş koydğn adam bu cümleyi kullandı o an başımdan kaynar sular döküldü tamam dedim odaya geldim ağlama krizine girdim o sırada bizim içerde priz patladı küfürler havada uçuşuyor prizi ben taktım sarjum dolsun diye.. Yani o an ki korku panikle o laf unutuldu ama ben unutmuyorum kalbim acıyor annem geleck Hafta sonu onunla gitmek istiyorum.. Zaten ona da dedim bitti annemle gideceğim dedim.. Ben napım boşanaymmı çok mutsuzum.. Boşansam napcam arkamdam ailem yok işim yok param yok.. Kalsam dayanacak gücüm kalmadı o kadar aradayım ki.. Bana dua edin

Ah anlasalar keşke derdinizin cinsellik değilde;anlaşılmak,saygı sevgi görmek olduğunu ama bu modeller böyle evlilikte kadın herşeyi yapar heleki calismiyosa erkekte çalışsın gelsin her hizmeti yapılsın ya telefonla oynasın ya tv izlesin!!Çocuğun herşeyiyle anne ilgilesin ama hasta olmasın olursa zaten bakamiyosun çocuğa!!
Allah hidayet versin bencede biraz gidin annenize ıyi gelir belki biraz ayrı kalmak yok olmuyorsada belki işiniz olur o arada toparlar kendinizi hayatınıza bakarsınız..
Hakkinizda hayırlısı olsun insallah :işsiz:

Sana karşı saygısı yok galiba öyle anladım konuyu özetle istersen biraz annene git iki tarafta kendini dinlesin

Biraz annene git.kendini dinle.esinde kendini bır görsün. Umarim ki görur ve sana saygi duymasi gerektigini anlayarak yanina gelir

Çok saygısızca konuşmuş ve sinir anında söylenen sözler unutulmuyor haklısın bu konuda.Belki özür dileyecek kendine gelince hatasını anlayacak ama kendi için çözüm bulmak yerine hakaret etmesi hoş olmamış.Birazcık ailenle kalabilirsin bence.Sen daha iyi tanırsın tabi,bu 3 5 günlük ayrılık eşine sence iyi gelir mi yoksa büsbütün soğukluk mu girer. Birde bu probleminiz bayadır var mıydı yoksa doğumla,hamilelikle birlikte mi ortaya çıktı?

O kadar sinirim bozukki.. Şuan yazdıklarımı gözyaşlarımla dalım kolum kırık halde yazıyorum yazacak gidecek konuşacak kimsem yok.. Onun için rica ediyorum lütfen iğnelemeden gerçekten yardım etmek isteyen arkadaslar yazsın.. Öğretmenim ve atanamadım özelde çalıştım bebek olana kadar bebeğim sekiz aylık ve ben dokuz aydr çalışmıyorum.. Eşimle sorunlarımız vardı ama öyle uzaklaşmak soğumak olmadı için.. Ama şuan ona o kadar uzağım ki. Gerçekten hayatından gidip ona büyük dersler vermek istiyorum.. Konuya gelince son bir yıldır herşey e kızan baguran öfkeli sorunu olan bir adam oldu ne desem eleştirir tepki verir VS son iki aydr süreklilik dile getirdim onu gideceğime böyle yaparsa biteceğini inandırmaya çalıştım ki inandımı bilmiyor çünkü gidecek ailem yok herkes kendi derdinde.. Her neyse bana söz verdi üç gündr sanki yeni evliymş gibi yasadık hayatı hiç sesini yükseltmdei eleştirmedi çiçek bile almış.. Hatta dün gece msj attım herşey düzeliyor çok mutluyum VS.. Bugun yine sebepsiz yere bagurmalar kızmalar onun iyiliği üç gün işte neyse bazı konularda isteksiz oldugu icin akşam otururken bi doktora gitsen bak dha çok gençsin bende bi kadınım bana dedim bunun üzerine benden boşan sabah akşam kendini s.ktrcek bi adam bul dedi.. İnanabiliyormsnz? Dört yıldır aynı yastığa baş koydğn adam bu cümleyi kullandı o an başımdan kaynar sular döküldü tamam dedim odaya geldim ağlama krizine girdim o sırada bizim içerde priz patladı küfürler havada uçuşuyor prizi ben taktım sarjum dolsun diye.. Yani o an ki korku panikle o laf unutuldu ama ben unutmuyorum kalbim acıyor annem geleck Hafta sonu onunla gitmek istiyorum.. Zaten ona da dedim bitti annemle gideceğim dedim.. Ben napım boşanaymmı çok mutsuzum.. Boşansam napcam arkamdam ailem yok işim yok param yok.. Kalsam dayanacak gücüm kalmadı o kadar aradayım ki.. Bana dua edin
peki bu süreçte sen kendine bakıyo musun. zayıf mısın güzel kokuyo musun saçın başın düzgün mü saldın mı kendini

O nasil laf kocan cok terbiyesiz. bnce ona guzel bi ders vermelisin annenle git bisure orda kal akli basina gelir belki :sinirli::sinirli:

Gitmediniz galiba degil mi?
Bence bu seviyeye inmis adamdan artik hayir gelmez öyle ya da boyle ayrilirsiniz, bari kendinizi maddi manevi hazirlayin ayrılığa.

Yanlış anlama ama umarım eleştiriye açık bir insansındir. Senin konularını az çok biliyorum . Başlarda esin çok ılımlı idi. Sanırım zamanla senin saçma sapan gereksiz triplerinden yoruldu . Zaten sana kendini değiştir diye birçok üye söylemişti. Şimdi sen hatalisin demiyorum ama cuvaldizi birde kendine batırıp konuşmak gerek. Adamı en sonunda çıldırtan sensin. Ayrıca benimde 8 aylık bebeğim var bilemiyorum bende mi sorun ama inan bazen yorgunluktan sizip kaldığım oluyo. Değil cinsellik. Bebekten sonra halim kalmadı ki. Eşim de öyle. Belkide yoruluyordur

Back
X