- 15 Ocak 2014
- 5.953
- 5.132
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
O kadar sinirim bozukki.. Şuan yazdıklarımı gözyaşlarımla dalım kolum kırık halde yazıyorum yazacak gidecek konuşacak kimsem yok.. Onun için rica ediyorum lütfen iğnelemeden gerçekten yardım etmek isteyen arkadaslar yazsın.. Öğretmenim ve atanamadım özelde çalıştım bebek olana kadar bebeğim sekiz aylık ve ben dokuz aydr çalışmıyorum.. Eşimle sorunlarımız vardı ama öyle uzaklaşmak soğumak olmadı için.. Ama şuan ona o kadar uzağım ki. Gerçekten hayatından gidip ona büyük dersler vermek istiyorum.. Konuya gelince son bir yıldır herşey e kızan baguran öfkeli sorunu olan bir adam oldu ne desem eleştirir tepki verir VS son iki aydr süreklilik dile getirdim onu gideceğime böyle yaparsa biteceğini inandırmaya çalıştım ki inandımı bilmiyor çünkü gidecek ailem yok herkes kendi derdinde.. Her neyse bana söz verdi üç gündr sanki yeni evliymş gibi yasadık hayatı hiç sesini yükseltmdei eleştirmedi çiçek bile almış.. Hatta dün gece msj attım herşey düzeliyor çok mutluyum VS.. Bugun yine sebepsiz yere bagurmalar kızmalar onun iyiliği üç gün işte neyse bazı konularda isteksiz oldugu icin akşam otururken bi doktora gitsen bak dha çok gençsin bende bi kadınım bana dedim bunun üzerine benden boşan sabah akşam kendini s.ktrcek bi adam bul dedi.. İnanabiliyormsnz? Dört yıldır aynı yastığa baş koydğn adam bu cümleyi kullandı o an başımdan kaynar sular döküldü tamam dedim odaya geldim ağlama krizine girdim o sırada bizim içerde priz patladı küfürler havada uçuşuyor prizi ben taktım sarjum dolsun diye.. Yani o an ki korku panikle o laf unutuldu ama ben unutmuyorum kalbim acıyor annem geleck Hafta sonu onunla gitmek istiyorum.. Zaten ona da dedim bitti annemle gideceğim dedim.. Ben napım boşanaymmı çok mutsuzum.. Boşansam napcam arkamdam ailem yok işim yok param yok.. Kalsam dayanacak gücüm kalmadı o kadar aradayım ki.. Bana dua edin