Gitmek istiyorum gidemiyorum arada kaldım

Bence annen hazir gelmisken annenle git.Ve bir sure kesinlikle konusma. Hem atanamamissin bu hic atanamayacaksin demek degil ki. Soyledigi sozler igrenc otesi. Allah akil fikir versin

boşanmal için annenizle gitmeyin.
ayrı kalmak dinlenmek için gidin.
eminim eşinizde böyle olsun istemez ama bir gerçek var nette araştırın
hamilelik /dogum/lousalıkta erkekler de etkileniyormuş.
ruh hallerine yansıyabiliyormuş.
dokunmak birlikte olmak istememe sebebi galiba dogum da yaşadıgı birşey olursa korkusu
bebek oldugunda yorulma uykusuz kalma evliligi bir süre zor bir döneme sokuyor.
atlatacaksınız merak etmeyin

Malesef öyle yine benim canımı sıkan Onca şey yaptı gelince onu büyük bir kavga bekliupr
Bebeğinize hiç mi acımıyor sunuz pardon da ?
Bu kavga gürültülerden en çok etkileniyor farkında mısınız ???? Şu an alıcıları ne kadar açık.
Çocuğum oldu olalı onun yanında 1 kere kavga etmedim. Eşim beni zorlasa da yapmadım . Bebeğim yokken yaptım ne yaptıysam. Az Bebeğinizi düşünün ya hala kendi cinsellik derdinize dusmussunuz
Adama üslup olarak çok çirkin şekilde erkeklik yapamıyorsun a getirmissiniz olayı. Herşeyi söylemenin bir adabı var. Sizi nezakete davet ediyorum. Hep ben hep ben olmaz yani. Zaten siz esinizi bosamazsaniz bu gidişle o sizi bosayacak

Eşinin ettiği laf çok çirkin. Ama altında yatan sebebi görmüyor musun? Cinsel yetersizliğinin acısını senden çıkarıyor. Erkekler özellikle de Türk erkekleri beceriksizliğinin erken boşalmasının sertleşememesinin acısını eşinden çıkarıyorlar bugüne dek duyduğum gördüğüm kadarıyla. Sen de istemeyerek de olsa yarasına tuz bastıkça çıldırıyor. Tedavi ol demen işe yaramayacak şu durumda çünkü kabul etmez. Eğer düzelsin istiyorsan öncelikle evden bir süre git, gurursuz kalma gözünde. Annen boşanmanı istemiyorsa ona da burnunu sürtene dek kalacağını söyle. Sonrasında asla cinselliğin lafını açma, isteme. Kendi farkedip çözmeye çalışacaktır diye umuyorum. Cinsellik evlilikte çok çok önemli. Eğer karşılıklı olarak istekleriniz uyuşmuyorsa zaten bir süre sonra o evlilik biter.

Kriziantemcicegi size ücretli öğretmenlik doğum parası hakkın da sorularımolacak.diger postunuza msj yazamadım kusura bakmayin

Back
X