- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
iyi dileklerin ve duaların için çok çok teşekkür ederim canım. aynılarını senin için diliyorum. mantıklı düşünmüşsün. tamam hayallerinin peşinden git, ama iktisatı da bi yandan cebe koy ki, böyle bi durumla karşılaştığında iş bulma garantin olsun.
Okul Öncesini çok araştırdım inanın.
Şu anda ki sistemi de biliyorum. Öğretmenlik bitti.
Öğretmenliği çok istedim ama İktisat'a gittim çünkü 2. yılımdı,bir daha hazırlanamam dedim ve puanım okul öncesi için yeterli değildi.
Bu yüzden de İktisat'ı tercih ettim ve kazandım.
Bölümü öyle ya da böyle bitirirdim ama her defasında öğretmenlik geldi aklıma. Canım acıdı.
Keşke 3. yılıma kalsaydım da adam gibi çalışsaydım dedim.
Bu yıl okula gitmeme kararı aldım. Evdeyim. Şimdiye kadar doğru düzgün çalışmadım ama bu son şansım bunun bilincindeyim ve çalışacağım.
Ama biliyorum,okusam da çok sıkıntı çekeceğim iş bulma konusunda.
İnşAllah siz de bu yıl atanırsınız. Allah yardımcınız olsun.
Malesef üniversite kazanıp,okulu bitirmekle bitmiyor iş. Bir de aşmamız gereken KPSS var.
Ülkenin durumu gittikçe bozuluyor.
Siz İnşAllah atanırsınız bu yıl. Rab'bim yardımcınız olsun.
Ben de baktım hangi bölümden kaç öğretmen atandığına. Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenliğinden neredeyse aynı sayıda öğretmen atanmış.
PDR'nin ataması bile o kadar azalmış ki.
İktisattan yaşadığım ülkede çok rahat iş bulma şansım var. Ama ben illa öğretmenlik istediğim için bölümümü bıraktım.
Açık öğretimden iktisatı devam ettirmeyi düşünüyorum çünkü öğretmenlikte iş bulamazsam iktisatla ilgili bir işe mutlaka girebilirim.
Allah'ın izniyle İnşAllah kazanırım öğretmenliği ve İnşAllah pişman olmam.
umarım her şey gönlünce olur