3 yıldır evliyim..bu süre zarfında bi çok sorunlar yaşandı.ama bi şekilde üstesinde gelindi.oysa şimdi ikimizinde birbirimize tahammümüz kalmadı.saygı perdeside indi.o büyüde bozuldu..bugün 1 küfürüne göz yumduysam alttan aldıysam yafın 2 tane küfür etti.böyle böyle herşey katlanıp gidiyo işte..napacagımı şaşırdm..onurum gururm kalmdı.suc bende biliyrm.keske diyrm hep evlenmedeydm.seviyoru ama arrk gücümün tükettğini hissedyrm..çok zor bi insan hep düzeltmeye ayakta tutmaya çalıstm ama a olmuyr..ben bu haytta en büyk saygszlıgı haksızlığı kendime yaptm ve halada yapıyrm..bazenkendime bile anlam veremiurm.gideyim bitsin diyrm..olmuyr.kalaym diyrm olmuyr..hangisi zor.
3 yıldır evliyim..bu süre zarfında bi çok sorunlar yaşandı.ama bi şekilde üstesinde gelindi.oysa şimdi ikimizinde birbirimize tahammümüz kalmadı.saygı perdeside indi.o büyüde bozuldu..bugün 1 küfürüne göz yumduysam alttan aldıysam yafın 2 tane küfür etti.böyle böyle herşey katlanıp gidiyo işte..napacagımı şaşırdm..onurum gururm kalmdı.suc bende biliyrm.keske diyrm hep evlenmedeydm.seviyoru ama arrk gücümün tükettğini hissedyrm..çok zor bi insan hep düzeltmeye ayakta tutmaya çalıstm ama a olmuyr..ben bu haytta en büyk saygszlıgı haksızlığı kendime yaptm ve halada yapıyrm..bazenkendime bile anlam veremiurm.gideyim bitsin diyrm..olmuyr.kalaym diyrm olmuyr..hangisi zor.
hepinize ayrı ayrı tesekkr ederim...zamanınızı ayırp okuyup yorum yazıyrsunuz...eşim çok farklı bi kültürle büyümüş..yanı sıra çok çalışmış küçükken hep ezilmiş aşagılanmış..işte böyle sanki psikolojisnn bozuk olduğunu düşünüyrm.ama asla tedaviye yanaşmıyr..çocuk istedim ama pcosum bi kere oldu 8haftalkkn öldü kürtaj oldum.eşim bu dönemde çok yanmdaydı...oda istiyo olsun diyo.ama ben tedavime ara verdm bakalmdiyrm ya bi bakıyrm melk gibi bi bakyrm canavar kırıp döküur herşyi sinirlenince sayıyo işte...boyle işte artk yoruldm dengesizleştm onun bu davranışrınla.severek evlndk ama eskisi gibi değliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?