gitmek mi zor kalmak mı

mvkrnlk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
545
5
96
Muğla
3 yıldır evliyim..bu süre zarfında bi çok sorunlar yaşandı.ama bi şekilde üstesinde gelindi.oysa şimdi ikimizinde birbirimize tahammümüz kalmadı.saygı perdeside indi.o büyüde bozuldu..bugün 1 küfürüne göz yumduysam alttan aldıysam yafın 2 tane küfür etti.böyle böyle herşey katlanıp gidiyo işte..napacagımı şaşırdm..onurum gururm kalmdı.suc bende biliyrm.keske diyrm hep evlenmedeydm.seviyoru ama arrk gücümün tükettğini hissedyrm..çok zor bi insan hep düzeltmeye ayakta tutmaya çalıstm ama a olmuyr..ben bu haytta en büyk saygszlıgı haksızlığı kendime yaptm ve halada yapıyrm..bazenkendime bile anlam veremiurm.gideyim bitsin diyrm..olmuyr.kalaym diyrm olmuyr..hangisi zor.

böyle bi durumda kalmak zor bence
niye kalan hayatını sevgisiiz saygısız bi hayata heba edesin kii
belki dışardan konuşmak kolaydır bilemiyorum
evli de değilim ve gün gelir böyle şeyler yaşarım diye de korkuyorum
Allahım herkese mutlu mesut aşk sevgi dolu bi hayat nasip etsin inş..

amin canm.....evlilik eğer iki kişininde ortak bi çbası olarak sürerse herşey süper olur.ancak tek taraflı olunca çok zor.işte o zamn insan yoruluyor ve sorunlarda burda başlıyr

kendini düşünmelisin sen herşeyden önce...
hayat kısa neden mutsuz geçiresinki....

başlığına cevap: kalmak
çocuk yoksa ve çalışıyorsan neden ömrübillah katlanasın ki, evlilik katlanmak anlamına geliyosa neden millet yangın varmış gibi koşa koşa evleniyo

çocuk varsa ve çalışmıyosanda ayrılabilirsin ama bu durumda kadınlar bu kararı daha zor veriyor, ve bu yüzden kimse onları suçlayamaz bence
eğer sorunlar ailevi ise zaten o sorunların çözülme ihtimali yok bence, sadece uykuya yatar gün gelir hortlar yine
ailevi sorunlar dışındaki sorunların daha çözülebilir olduğunu düşünüyorum

Öncelikle evlilikte gurur olmaz. Eşin genel olarak iyi biriyse, sorumluluk sahibiyse diğer kötü huylarına katlanılabilir. Kimse mükemmel değil. Bir çözüm bulunabilir.

Ama sürekli seni aşağılıyor, insan gibi davranmıyorsa, aradaki sevgi bağı aşırı yıpranmışsa yapılacak olan ceketini alıp gitmektir.

ona karşı gram sevgınız kalmadıysa,sizde onun yanında kalmayın..
hayat kısa ömrünüzü böyle üzüntü içinde tüketmeyın..
tabıı burdan gidin demek kolay ama nereye gideceksınız?
gıdecegınız yerde daha zorlu sartlar sızı beklıyor olmasın?
dersenızkı hıcbıse bundan daha zor olamaz..
ozaman 1 dakıka bıle durmayın..
mutlu oldugnuz yerde olun!!

Hissettiklerim seninle birebir aynı ama hareket etmek için ne özgüvenim nede cesaretim var.
Böyle devam ediyor. Mutlumuyum hayır. Mutlu etmek için çaba harcıyormuyum hayır.

bence gitmek zor.. pişman olacağın birşey yapma.. ve sakın şimdilik çocuk düşünme

bence saygı önemli bu bittiyse çok zor yürütmesi sizinki aşk evliliğimiydi? şu yeni nesil erkekler çok küstah ve sorumsuz bütün kadınları anaları gibi olmasın bekliyorlar

Kesinlikle kalmak... Ben gidenlerdenim oradan biliyorum...Boşanma aşamalarında açtığım bir konum var...Uzun zamandır girmiyorum.Bugün girdim bir okudum da tuhaf oldum. 2,5 yıl oldu boşanalı.Ve şimdi Rabbim'e şükürler ediyorum. Şu an hayatımda evlenmeyi düşündüğüm bir insan da var. Evet yaparken zor ama iyi ki diyorum şimdi iyi ki boşanmışım. Olmuyorsa sakın zorlama... Hayat güzel ve bir gününü bile ziyan edemeyecek kadar kısa...Ve bir kere geliyoruz dünyaya. Allah yardımcınız olsun...

hepinize ayrı ayrı tesekkr ederim...zamanınızı ayırp okuyup yorum yazıyrsunuz...eşim çok farklı bi kültürle büyümüş..yanı sıra çok çalışmış küçükken hep ezilmiş aşagılanmış..işte böyle sanki psikolojisnn bozuk olduğunu düşünüyrm.ama asla tedaviye yanaşmıyr..çocuk istedim ama pcosum bi kere oldu 8haftalkkn öldü kürtaj oldum.eşim bu dönemde çok yanmdaydı...oda istiyo olsun diyo.ama ben tedavime ara verdm bakalmdiyrm ya bi bakıyrm melk gibi bi bakyrm canavar kırıp döküur herşyi sinirlenince sayıyo işte...boyle işte artk yoruldm dengesizleştm onun bu davranışrınla.severek evlndk ama eskisi gibi değliz

bende senin gibi hissediyorum canım.çok soruyorum kendime gitmek mi kalmak mı daha zor diye ama çocuklar olunca insan hep kalmaktan devam ettirmekten yana oluyor fakat şu bir gerçek ki eğer çocuklarım olmasaydı kesinlikle giderdim sen de mutlu değilsen huzurun yoksa sürdürmek için kendini paralama eşin çaba sarfetmiyorsa bırak inceldiği yerden kopsun canım

bence kalıp aynı döngüyü tekrar tekrar yaşamak herşeyde daha zor...
hayat akıp gidiyor gidende senden gidiyor...
hayat senin hayatın ve bir kez geliyorsun...
kurtarma fırsatın varsa kurtar eger yoksa...
kalma çünkü en zoru kalmak...

bence ani karar verme biraz süre tanıyın birbirirnize..Eğer düşüceleriniz hala aynıysa ozaman bırakın gitsin..Hiçbirşey sizden önemli değil:)

Eskisi gibi olmamak normal ilişkilerde, hep aynı heyecanlarla gitmiyor ki. Ancak saygısızlıktan bahsetmişsiniz, bu durum başa çıkamayacağınız durumda ise tabi ki kalmak zor.

Eşinizin (+) larını ve (-) lerini yan yana koyup bir tartın, (-) ler çoksa zaten kalmak için bir sebep yok, burada size ne kadar yardımcı olabiliriz bilemiyorum, çünkü ne sizi ne eşinizi tanımıyoruz, madem tedaviye yanaşmıyor, size yakın, üçüncü göz olabilecek birinin fikrine başvurun. İlişkilerde genelde hatalar karşılıklı, nerede kopuyorsunuz, neyi çözemiyorsunuz tahlil edin. Genelde insanların asabiliği mutsuz oldukları şeylere delalettir, eşinizin mutsuzluğu nereden geliyor, sizi neden üzüyor , bir kontak noktası mutlaka vardır.Bazen insanlar objektif bakamıyor olaylara. Olmuyorsa bitirmek gerek tabi, ömür boyu mutsuz yaşanmaz ama kurtulabilecekse neden kurtulmasın, kolay mı kurdunuz yuvanızı, sevdiniz,sevildiniz,emek verdiniz değil mi. Umarım düzeltmenin bir yolunu bulur ve mutlu olursunuz.

senin durumunda kalmak daha zor..sevgi saygı olmadıktan sonra kalmışsın ne fayda.

15 gnundur annemlerdeyım..bana tokat attı ondan sonra ben gıdıcem artık bıttı dedım.bıletımıde aldı geldım.15 gun bekledım bır arar durumumu sorar dıye ama hıc aramadı...ben aradım artık aıleme anlattım bıttı dıycektım acmadı tlfnu.msjla soyledım ıste.oda tmm dedı..ama o aılesıne hıcbısıy anlatmamıs...24 u evlılık yıldonumumuzdu.bı aramasını ısterdım.bayram geldı gecıyo gene aynı.ıcımde fırtınalar kopuyor..cok uzuluyorum.bı yanım artık gucumun olmadıgını soylerken bı yanımda aptalca uzuluyor bıtecegne.karmakarısgm.destegınıze ıhtıyacım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…