gitmek mi zor kalmak mı

Bende onun aılesını hıc aramadım bayramda..o benı kaybetmeyı goze almıs.ben nıye kazanmak ıcın ugrasayım...ne derlerse desınler arkamdan.kaynanamlara cok anlattm zamanında.erkektır yapar her evlılıkte olur dedıler.yedıgın onunde yemedıgın arkanda dedıler.hersey yemek ıcmekmıs gıbı.bu 3.tokatıydı bana..artık kım ne der ne dusunur umrumdada degıl acıkcası.ben onlar ıcın dogmadım..ama bu surec cok agır.zoruma gıdıyor.demek hep benım zorumla yurumus bu zamana kadar.....

Cnm ben çok çektim evliliğimi burnumdan getirdiler psikolojik tedavi görüyorum eğer çalışıyor olsaydım yada arkamda güveneceğim bir annem babam olsaydı boşanırdim saygı sevgi kalmadı hic. Tahammül edemiyorum

Ya ben bu "yediğin önünde yemediğin arkanda"" lafiNi hiç anlamıyorum. Banada dedi esim hep. Canıma okudular. Ne yediysemde burnundan getirdiler

Siddete karsiyiz bunu önce söyleyeyim. Ama maalesef siddet olmayan evliligide bizim türk milletinde mumla ararsin.
Bizim bir üniverstede docent ve karisi hastanede hemsire olan bir tanidiklarimiz var, hep imrenerek bakardik onlara, okadar kibar davranirlardiki birbirlerini, tatlim vs diye hitap ederlerdi misafirlige gittigimiz zaman. 13 senedir evliler, bizde 4 senedir taniyoruz.
Bir gün biraz muhabbet derine gitti, eslerimizin kötü huylarindan bahsettik, valla kadin dediki ilk evlendigi siralar, galiba evliligin ikinci ücüncü yilinda esi bunu cok kötü dövermis. Hep ailesine cok para yardimi yaparmis, kavga olurmus evde ve basimi yerlere (!) vurdu dedi.
Adama bakiyorum, evrim gecirmis ozaman, hicde öyle birisine benzemiyor. Bosanmak üzereyken kayinbabasi tekrar ikna etmismis ikisini tekrar denemeye, buda bir kere daha tokat atarsan giderim demis ama sonra evlilik, kendine güven vs hakkinda cok kitap okumus ve uygulamis cogu seyi. O tür kitaplari bende cok okudum, cok tavsiye ederim.
Birdaha olmamis, simdide iki cocuklari var. Kadin anlatmasa, kimsenin aklina gelmez, milletin dört duvar arasinda ne yasadigini bilemiyorsun iste...

Daha bayram bitmedi. Bence sen sana düseni yap ve ailesini ara. Lafi uzatmaya gerek yok. Ara, bayraminiz mubarek olsun, iyisinizdir insallah vs havadan sudan bahset ve kapat.
Lafi uzatir gibi olurlarsa, komsum burda bayramlasmaya geldi, sonra konussak, müsait degilim vs gibi birsey uydurursun. Bir bayramda bile aramadi demesinler.
Esinle barisirsin tekrar yada barismassin o belli olmaz. O sizin bileceginiz birsey, bosanip tekrar evlenenler bile var, yani bence ailesiyle öyle yada böyle bayramlas. Sen akilli ol.
Sana karsi kullana bilecekleri, iclenebilecekleri birseyleri olmasin. Ayrica bosansan bile, elimden gelen herseyi ve fazlasini yaptim ama olmadi dersin, icin rahat olur.
Ailesiyle bayramlasmassan zaten geri barissaniz bile huzurunuz kalmaz, maalesef ailelerin tutumlari bizleri cok etkiliyor. Bu yüzden kisa bir telefon görüsmesiyle hallet bu olayi.
Esin yaninda olmadan zaten ailesine gidip el öpemessin, kimsede yanliz gitmeni beklemez zaten.

Birde ne var sanki esinede biri bir osmanli tokat atsa...aleme ibret icin, söyle iki etrafinda dönecek kadar, belki akli basina gelir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…