Gitmek ya da Kalmak...

• Konu Sahibi Konu Sahibi sally_jack
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sally_jack

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar, benim erkek arkadaşım(3 yıldır birlikteyiz) ocak ayında mezun olacak ve şimdiden uluslararası bir şirkette uzmanlık pozisyonu
için sınavı kazandı,işler yolunda giderse şubatta işe başlayacak.
Fakat işi Bursada olacak ve biz şu an İzmirdeyiz..

Benim okulumun bitmsine daha 1.5 yıl var.

-sizce bu ilişkiyi uzaktan sürdürebilir miyiz?

-evliliği düşündüğünüz erkeğin kariyeri için ailenizden uzaklara taşınmayı göze alabilir miydiniz?

ben sevgili iken ailemi birakipta onunla ayri bi sehire asla gitmem............

aranizda gercek sevgi ve baglilik varsa,dunyanin obur ucundada olsa sevdigin yurutulur ask,,,

bu benim tercihim,,,,,,,mutluluklar dilerim sanaa.s.

canım üzülme eğer sevginiz kuvvetliyse fizanada gitse sürer bu ilişki ben eşimle sevgiliyken 4 sene uzak kaldık ama bitmedi dahada kuvvetlendi sevgimizki şu anda evliyiz onun için bu konuda korkma eğer sevginize güveniyorsan yerimseniben işine gelince çalışacağı pozisyona bakılırsa iyi bir iş hemde bu zamanda çalışsın evlenir sende gidersin onunla beraber ailenle uzak olursun ama napalım her sefanın bir cefası var demişler :1hug: o kadarınada katlanırsınız türkiyeden yurtdışına evlenen o kadar çok kişi varki sen böle yaparsan onlar ne yapsın dimi ? ben eşim nereye giderse gitsin onunla giderim sorunun cevabınıda vereyim bu arada kaydirigubbakcemile4

not: bu söylediklerim gitmek anlamında yani evlendikten sonrası için söyledim yoksa sevgiliyken asla gitmem....

Son düzenleme:
sevginiz gerçekse ne kadar uzakta olduğunun bi önemi yok bence bunu askerlik gibi düşün sevgilin askere gitse mecburen bekliyceksiniz mesafeler sevginizi güçlendirir

desteğiniz için teşekkür ederim :) benim okulum bitmeden zaten biyerlere gitmeye niyetim olamaz. bu 1.5 yılda zaten oda mesleğinde uzmanlaşır ve evlilik olur anca öyle diye düşünüyordum.

-güven sorunumuzda çok çok şükür :)

ama annem, ben kızımı şehirdışına değil semt dışına bile vermem demiş sevgilime :bbo:
oda bu yüzden huzursuz. benimde öyle düşündüğümü sanıyor.

bence uzakta olmak daha iyi yakın olunca sıkılıyor insan

zaman ne gosterır bılınmez dusunupte yıpratma kendını

elise kesinlikle katılıyorum uğrunda çok şeyleri feda edip sevgin aşkın uğruna peşinden gttiğin insanlar hayatları değişince çok kolay kendileride değişebiliyor canım...
seni üzmek asla istemem am bazı kararları alırken hem iyi hem kötü tarafınıda düşünmelisin canım o yüzden sevgii olduğun insanla ciddi şeyler yşamadıkça adımlarını daha düşünerek atmalısın derim....

canım daha okulunun bitmesini 1,5 yıl var... bursa da otobüsle 5 saat... benim ev arkadaşım her haftasonu giderdi sevgilisinin yanına... üzülme... arada mesafe olsa da ilişki yürüyebiliyor... benim sevgilim de iş için istanbula gitmişti... tabii ki yanında gibi olmuyor ama bazı şeyleri gözününde bulundurursan sorunlar azalıyor...

bence sen daha sonrası için de şimdiden plan yapma... işi bursada şu anda ama belki daha sonra başka şehre geçecek... inan yarın ne olacağını bile bilemiyoruz... şimdiden sakın düşünüp de tatlı canını üzme ...

3 senelik bi ilişkiniz olduğuna göre ayrılık sizi çok etkilemez gibime geliyo
yeni bi ilişkiolsaydı kopuş olurdu belki

benimde 4 senelik bi ilişkim var 4 senedir de ayrı şehirlerdeyiz haftadan haftaya görüşürüz her hafta
1,5 saat mesafelik bi yol bizim ki
hiçte öyle kopma durumları fln olmuyor
geçinip gidiyoruz işte
ama bi de arkadaşlarımından biliyorum
hergün 7x 24 beraber olan çiftler birden görüşmemeye başlayınca kopuyorlar
çünkü alişmışlar sürekli yan yana olmaya mesafe olunca ilişkiyi nası yürüteceklerini bilemiyorlar
bi arkadaşımın 8 senelik ilişikisi bu yüzden bitmişti
içini karatmak gibi olmasın ama
kesinlikle bu böyledir denemez tabii

bence gitmeli..1,5 yıl çok kısa bir zaman..gz açıp kapayıncaya kadar geçer...uzaktanda yürütebilirsiniz..böyle ilişkilerde var..iş bulmak ve kariyer yapmak çok zor..eline böyle bir fırsat geçti ise ve o kararsızsa siz gitmesini söyleyin..sonra pişman olabilir...

eğer bu devirde iş bulabildiyse,
sevinin lütfen...
birbirinize güveniyorsanız,sevginize inanıyorsanız,
ne kadar uzak olursanız olun,yakınmış gibi sürer...
hayat bazen bizlere beklemediğimiz süprizler yapabiliyor...
şuan ailemle aynı şehirdeyim ama yarın ne olur bilinmez...
sonuçta herkes kendi hayatını yaşıyor,unutmayın...
hakkınızda hayırlı olan kararı vermenizi diliyorum...
sevgiler...

aslında bizimkisi ileri düzey bir ilişki.zaten herşeyimizi paylaşıyoruz. kendisi evliliği kaçınılmaz görüyor.

aslında bizimkisi ileri düzey bir ilişki.zaten herşeyimizi paylaşıyoruz. kendisi evliliği kaçınılmaz görüyor.

ee sorun ne o zaman...ileride çok pişman olur gitmezse..iyi parada kazanır,hemen evlenirsiniz.millet iş iş diye saçını başını yoluyor..yırtınıyor..1,5 yılda sabredin ne varki..haftasonları görüşürsünüz

ben istanbuldayim, sevgilim bursada. en basindan beri boyleydi, 4,5 yil oldu, hicbir problemimiz yok cok sukur. kamu tarifesi tarzi sinirsiz bir hat, kamerada goruntulu konusma vs sorununuzu cozecektir. 1,5 yil ne ki =)

sunu dusun. sevgilisi 1,5 sene askerlik yapanlar, zorunlu ayri kalanlar var. her insanin hayatinin bir doneminde ayri kalmasi gerekiyor ki gercekten zor bir sinavdan gecsin. dedigim gibi 4,5 yil ayri sehirlerde yasadigimiz halde sevgilim askere gittiginde aptala donmustum. telefon kisitli, kendi basimayim vs... bunun bir de askerligi var, bunu dusunun. gercek ask mesafeden sikayet etmez, onun kapanacagi gunler icin gayret gosterir. her zorlugun bir odulu var inan =)

sanırım haklısınız. aşkımızı bu şekilde sınava tabi tutmak beni korkutuyor :( umarım herşey iyi olur...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X