• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitmek zorunda miyim?

cimrilikten cnm başka bir şey değil. annemle kardeşim; kardeşimin bir arkadaşının evine gitmişler. annemler donmuş. annem sobanın altını açıyomuş ev sahibi kadın gelip kapatıyormuş. kızı elektrikli yakmış kadın gelip kapatmış.

aynı kadın kaleriferli bizim eve geldi donuyorum dedi tutturdu:) annemler bir de ufo yaktı . misafire saygı duymak gerek. en azından misafir varken yak demi ama

Canım bu aile zor durumda gercekten. Senin dedigin gibiler de var cevremde onlari zaten hic tinlamam bile gitmem derim gitmem ki esim de o konularda iyi ayirt eder o da israr etmez o tip kisilere. Sen de bosver hic takma

Canim inanki birkac kez gittim usudugum ortada. Esimi anlamiyorum aslinda ben. Kat kat giyinip yine de gidecegim. Hasta olursam esime cemkiririm artik:)

canım hayırlı doğumlar diliyorum sana..
gerçekten hele bazıları var ki her yerde her konuya muhalefet,
bir de dik dik konuşuyorya Allahım sanırsın KKnın genel müdürü :47:
ama sen takılma çünkü arkadaş çok boş herlde her türlü konuda her yerde her an
her şeye muhalefet :52::52::52::52:

evet yaa. gerçektende. insanlar buraya dertlerini anlatıyor. moral bulmaya çalışıyor. ama konu sahibine bir yüklenme. bir muhalefet. sanırsın kendi hayatları harika. çok iyiler. çok düşünceliler. melekler melek. o yüzden insanları yargılıyorlar. eleştirinin de yumuşak söylenmesi var. yakında burda kimse konu açmayacak

Canım bu aile zor durumda gercekten. Senin dedigin gibiler de var cevremde onlari zaten hic tinlamam bile gitmem derim gitmem ki esim de o konularda iyi ayirt eder o da israr etmez o tip kisilere. Sen de bosver hic takma

o zaman başka. kat kat giyin. gidince de bir küçük battaniye iste. bacaklarını ört. oldu bitti.

Sag elin verdigini sol el bilmez ama, elimizden geldigince canim biseyler yapmaya calisiyoruz esimde de cok haklari var sagolsunlar

Çok duygulandım nedense. Hele küçük çocuk varsa, Allah yardım etsin
Sen davet o zaman onları. Ben de soğuğa hiç dayanamam. Yani ev ortamıysa hele hiç kaldıramam, hemen gerilirim.

evet yaa. gerçektende. insanlar buraya dertlerini anlatıyor. moral bulmaya çalışıyor. ama konu sahibine bir yüklenme. bir muhalefet. sanırsın kendi hayatları harika. çok iyiler. çok düşünceliler. melekler melek. o yüzden insanları yargılıyorlar. eleştirinin de yumuşak söylenmesi var. yakında burda kimse konu açmayacak

bende bunu anlayamıyorum arkadaşım..iyi kötü küçük yada büyük kendimize sıkıntı ettiğimiz ya da kafamıza takılan konularda kendi hemcinslerimizden yardım umuyoruz, olumlu olumsuz akıl danışıyoruz. ama bazıları gerçekten diriyi öldürler. kibarlıktan, anlayıştan yoksun heleki empati hiç yok. bu nedir yani
inan ki sıkıntımızın konusu olan şahsa direkt sıkıntımızı söylesek eminim daha ılımlı yanıtlar alırız. tartışmaya yer arıyolar can sıkıntısı BOŞluk işte:47:

o zaman başka. kat kat giyin. gidince de bir küçük battaniye iste. bacaklarını ört. oldu bitti.

Oyle yapicam canim sagol

Çok duygulandım nedense. Hele küçük çocuk varsa, Allah yardım etsin
Sen davet o zaman onları. Ben de soğuğa hiç dayanamam. Yani ev ortamıysa hele hiç kaldıramam, hemen gerilirim.

Canim bu sefer degil ama sonrakine edicem. Uzulmeni istemem . Maddi durumlari iyi degil ama cok da magdur degiller. Sadece insan cocuklara uzuluyor dedigin gibi. Yoksa ev haniminin oncelikleri biraz farkli.ellerine gecen parayi farkli bi sekilde degerlendirmek icin kendini baya bi kismis durumda

Oyle yapicam canim sagol

Canim bu sefer degil ama sonrakine edicem. Uzulmeni istemem . Maddi durumlari iyi degil ama cok da magdur degiller. Sadece insan cocuklara uzuluyor dedigin gibi. Yoksa ev haniminin oncelikleri biraz farkli.ellerine gecen parayi farkli bi sekilde degerlendirmek icin kendini baya bi kismis durumda

bu da kötü ya. Bazı insanlar yatırım yapacağım ev alacağım diye suyunu çıkarıyor hayatın.
Ben çocuğumdan fedakarlık edip de bilmem kaç yıl sonra oturacağım evi şimdiden düşünüyorsam ne komik bana.

Şimdi kimse soğukta oturmaz çocuk varsa evde hele anne babanın nasıl içine siner. Belki de sadece yemek yedikleri salonda yoktur soba filan ama oturma odasında vardır illa. Olmasa bile sıkı giyinin çok soğuk yok zaten çift çorap kazak giyin gidin.

bu da kötü ya. Bazı insanlar yatırım yapacağım ev alacağım diye suyunu çıkarıyor hayatın.
Ben çocuğumdan fedakarlık edip de bilmem kaç yıl sonra oturacağım evi şimdiden düşünüyorsam ne komik bana.

evet malesef. Cok hirsli mal konusunda. Hep zorluk icinde yasadigindan dolayi biseyler yapmak istiyo ama zaten zor olan hayati daha da zorlasiyo

Şimdi kimse soğukta oturmaz çocuk varsa evde hele anne babanın nasıl içine siner. Belki de sadece yemek yedikleri salonda yoktur soba filan ama oturma odasında vardır illa. Olmasa bile sıkı giyinin çok soğuk yok zaten çift çorap kazak giyin gidin.

Soba var ama kurulu degil. Ayni zamanda kombi de var ama yanmiyor

evet malesef. Cok hirsli mal konusunda. Hep zorluk icinde yasadigindan dolayi biseyler yapmak istiyo ama zaten zor olan hayati daha da zorlasiyo

kendini geçtim de çocuklar için yapmasa bari.yaz gelse bari de yavrucaklar üşümese:ssz:

Maddi durumları çok müsait değildir kısıtlı açar kombiyi ya da sobayı kısıtlı yakar ev en azından ılık olur onu anlarım. Ama birikim yapacağım diye çocukları soğukta bırakmayı hiç anlamam. Benim önceliğim çocuklarımdır onların rahatı ve sağlığıdır. Üzerinizi sıkı giyinip gidebilirsiniz hatta kadına da ben çok üşüyorum çocuklar üşümüyor mu ev biraz soğuk gibi derseniz belki anlar.

oraya giderken pantolon kazak tarzı giyin
yanında da hırka patik olmadı bere falan götür
oturunca da giy "valla geçen çok dondum.. o yüzden tedarikliyim" de ama gülerek
hamilesin hasta olsan ilaç falan da alamazsın Allah korusun
ama bence muhakkak söyle..

kıyamam çocuklarada gerçi onun çocukları daha sağlıklıdır. bir ülkede minicik bebekleri buz gibi suya koyuyorlardı ya onun gibi.. en azından inşallah öledir.

bende üşürüm... hatta annem bir ara kombiyi kısmıştı ozaman hasta olmuştum. o günden beri kimse seslenemiyor. çıt kırıldım benimde... çok üşüyeceğimi bilsem gidemem sanırım. ama şu an iş yeride soğuk ya. sırtım tutuldu:27:

Durumları yoksa yapacak bir şey yok malesef...

Kalin kazak hirka corap tayt birde sal alin ustunuze terlersiniz bile.. Evden patikleriniz varsa goturun sanmıyorum tir tir titreyin ski ski giyinince

bence sıkı sıkı giyin git. azıcık oturursun bir bahane bulup kalkarsınız sonra. :) bu arada allah yardımcın olsun.

Ben hamile degilim bizde misafirlige gittik teyzemgildi durumları iyiydi cimrilikten açmadılar hamile kuzenim tehlike geçirdi ben çok kötü üşüttüm altınızdan içlik falan giyin giderken şal şeklinde polar battaniye tarzı eşyanız varsa onuda giyin aman diyeyim tehlikeli bir dönem kuzenim çok durmaz artık gittigimizde sonuçta bir yemek altı üstü evladınızdan önemli değil

Back
X