- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
kızlar kafam o kadar karışık ki, evlendiğimden beri kayınvalidemlerle görümcemle yaşadığım sıkıntının sonu yok. önceki konularımı da bilen bilir. eltimle aramı da görümcem bozmuştu. ağzımdan çıkmayan şeyleri yalan yanlış gidip farklı şekilde anlatmıştı. herşeyi anlatmaya kalksam çok uzar. çok dışladılar beni ve oğlumu. kadın evlendiğimden beri beni bi kez olsun insan yerine koymadı. oğlumu da beni de yolda görünce kafasını çeviriyor görmemezlikten geliyor. ama aynı yaştaki eltimin oğlunu yere göğe koyamıyorlar. aynı binada oturuyoruz. alt kattan çocuk sevmelerinin sesi tüm binayı sarıyor. durum böyle olunca oğlumda üzülüyor bende öyle. en son ipler kopmadan önce beni sevmemelerine rağmen görümcem ,görücü usulü biriyle tanışacakken ben gittim yanında. tanıştılar anlaştılar, çok kısa sürede istemeye geldiler, söz oldu nişan oldu derken hepsinde yüzüme bile bakmazlarken yanlarında oldum. elimden gelen her yardımı yaptım. gece gündüz uğraştım onlar için. en on bohça hazırlanırken sevgili kaynanam beni bi kez olsun umursamadı. sadece diğer 2 gelini olsun istedi yanında. onlarla yaptı herşeyi yine takmadı beni. bende dışlandığımı söyledim ona. ondan sonra da zaten ipler koptu. annemlere gidip geldim memlekete. geldiğimiz gün binaya çıkarken gördüler bizi, oğlum arabanın camına vurdu baksınlar die bakıp kafalarını çevirip evlerine çıktı bende çok içerledim. şimdi görmemezlikten geliyo beni. haftaya düğünü var görümcemin ama bi kez olsun ne konusan var ne umursayan. bende gitmek istemediğimi söyledim eşime. bu durumda siz olsaydınız gidermiydiniz?
Son düzenleme: