• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitmeli mi gitmemeli mi?

gidersem yine kasacaklar kendilerini diye düşünüyorum. çünkü burunları çok havada. sağda solda yine diyecekler bak haksız oldu burnu sürttü de geldi die. ablanın durumuna da çok üzüldüm. ne mutlu ki teyzeleri varmış. uzak ama çok şükür benim oğlumunda bi teyzesi var.

Sende gidip can ciğer kuzusu sarması olma
Eşinle beraber görün gel
Sonra iki de bir 'o senin kardeşinin düğününü bile gelmedi' diyemesinler
Bunca şey yapmışken düğüne gitmezsen haklıyken haksız duruma düşersin

Kasıyolar mı sende kas
Sadece eşini tek bırakma millete karşı

Buraya kadar üzerine düşeni yapmışsın zaten düğüne gitmezsen eğer daha da suçlu çıkarırlar seni

zor bir karar anlıyorum ben olsam bende gitmek istemezdim ama eğer eşin bu konuda arkandaysa düğüne de bir yabancı gibi git altınınızı eşin taksın soğuk bi şekilde kutlar erkenden de kalkarsınız. Böylelikle hem onların eline yeni bir koz vermemiş olursun hem de eşini boynu bükük bırakmamış olursun

ama eşin ailesinin bu tavrına karşı seni desteklemiyorsa kesinlikle gitmemelisin, ben gitmezdim.

normalde eşim için ailesinin mutluluğu hep benimkinden önemli oldu. bi sorun olduğunda da bana karşı tavrı değişti ama onlara bişey demezdi. ama ilk defa en sonki mevzuda yanımda durdu. düğüne de gitmem dediğimde ses çıkartmadı ama zannediyorum o günde gitmem konusunda beni zorlayacak.

bence burada gidip gitmemesinden önce konu sahibine çoğu zaman etkisiz eleman görevi yapılmış. Bu hep bir adım atmış ama karşılığını hep başkası almış gibi..
Belli bir sorun yok aralarında ama bir şey var ki bunu takmıyorlar neden onu anlamak lazım.

bence burada gidip gitmemesinden önce konu sahibine çoğu zaman etkisiz eleman görevi yapılmış. Bu hep bir adım atmış ama karşılığını hep başkası almış gibi..
Belli bir sorun yok aralarında ama bir şey var ki bunu takmıyorlar neden onu anlamak lazım.

çünkü eltime yapılan yalakalıkları görüp sindirmeye çalışırken bi günden bigüne ağzımı açıp yapılan haksızlıklara karşı gelmedim de ondan. sırf kötü olan ben olmayayım die çok şeyi yedim yuttum. o yüzden takmıyorlar cnm.

normalde eşim için ailesinin mutluluğu hep benimkinden önemli oldu. bi sorun olduğunda da bana karşı tavrı değişti ama onlara bişey demezdi. ama ilk defa en sonki mevzuda yanımda durdu. düğüne de gitmem dediğimde ses çıkartmadı ama zannediyorum o günde gitmem konusunda beni zorlayacak.

bence sırf bu gidip gitmeme mevzusunda eşinle münakaşaya girme...üzdüğüne üzüldüğüne değmez sonra...git görün gel ..bukadar..kendi ailenin huzurunu kaçırma bence...

Bilmiyorum İpek
Beni takmayanı bende sallamam
Ama düğününde eşimin hatrına bulunurum

Beni görsünler etsinler diye tanışmadan bohçasına ilgilenmem
Diğer eltimi mi çok seviyo, onla paylaşsınlar bu heyecanları o zaman der kendi evime çıkarım
En azından ben bunu bunu yaptım ama onlar yine beni dışladı diye içerlemem
Adamına göre muamele en güzeli

Bunca şeyi yapıp düğününe gitmezse çok güzel bir koz verir bence karşı tarafa
Aaa görümcesinin düğününe bile gelmedi olur
Aman da bohçayı hazırlamıştı demezler ama bunu derler
Hem eşi de mahcup olabilir

çünkü eltime yapılan yalakalıkları görüp sindirmeye çalışırken bi günden bigüne ağzımı açıp yapılan haksızlıklara karşı gelmedim de ondan. sırf kötü olan ben olmayayım die çok şeyi yedim yuttum. o yüzden takmıyorlar cnm.

işte bu yüzden takmıyorlar. kendin olmamışsın hep vermişsin. doymuşlar özetle. seni bitirmişler alacak bir şey kalmayınca uğraşmıyorlar.:51:

Belli ki eşin sana karşı hatasını anlamış ki destek olmaya başlamış. Bir de onun açısından düşün kızkardeşinin düğünü var ve eşi gelmiyor hoş bir durum değil, eğer eşinin artık bazı şeyleri gördüğüne inanıyorsan onun hatırına gitmelisin bence

Bir de merak ettim seni bu şekilde dışlamalarının belli bir nedeni var mı yoksa yalnız buldular da ezmeye mi çalışıyorlar?

Belli ki eşin sana karşı hatasını anlamış ki destek olmaya başlamış. Bir de onun açısından düşün kızkardeşinin düğünü var ve eşi gelmiyor hoş bir durum değil, eğer eşinin artık bazı şeyleri gördüğüne inanıyorsan onun hatırına gitmelisin bence

Bir de merak ettim seni bu şekilde dışlamalarının belli bir nedeni var mı yoksa yalnız buldular da ezmeye mi çalışıyorlar?

cnmm dediğim gibi aslında yapılan hiçbişey yok. yani benim onlara karşı yapmış olduğum hiç bir saygısızlık bi kırıcılık, bişey yok. zaten eşimde sorduğunda yok diyorlar. ama dışlıyorlar işte. beni bi kenara bırak torunlarını da dışlıyorlar. oğlumu da sevmiyorlar. onlara bu kadar yakın olmamın da etkisi var. aynı binadayız.

Bilmiyorum İpek
Beni takmayanı bende sallamam
Ama düğününde eşimin hatrına bulunurum

Beni görsünler etsinler diye tanışmadan bohçasına ilgilenmem
Diğer eltimi mi çok seviyo, onla paylaşsınlar bu heyecanları o zaman der kendi evime çıkarım
En azından ben bunu bunu yaptım ama onlar yine beni dışladı diye içerlemem
Adamına göre muamele en güzeli

Bunca şeyi yapıp düğününe gitmezse çok güzel bir koz verir bence karşı tarafa
Aaa görümcesinin düğününe bile gelmedi olur
Aman da bohçayı hazırlamıştı demezler ama bunu derler
Hem eşi de mahcup olabilir
Çekirge koz olarak alacaklar mı bakalım. Kızı hiç takmadıklarını düşünüyorum. Yani iyice pasifize etmişler kendi de açıklamış yani.
Bana kalırsa bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa faydası yok, Mossad ajanı gibi plan kursa dokunmaz. Kendi içlerinde sindirmişler bunu.
O yüzden düğüne gidip gitmemesi de nötr etki eder bana kalırsa.
Ben de şahsen hayalet gibi olacağım ortamda olmaktan rahatsızlık duyarım..

cnm düğün konusu açılınca sinirle söyledim gidicem tabii dersin. küslük başka bu başka ben üstüme düşeni yapıyım. onlar bilmez ama olsun de. sanki ondan çekinip geri adım attığını düşünmesin eşin. eşinin ısrarı ile gidiyomuş gibi de olma.

laf arasında sıkıştır gideceğini. KESİNLİKLE GİTMELİSİN BEN OLSAM GİDERDİM:10:

Çekirge koz olarak alacaklar mı bakalım. Kızı hiç takmadıklarını düşünüyorum. Yani iyice pasifize etmişler kendi de açıklamış yani.
Bana kalırsa bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa faydası yok, Mossad ajanı gibi plan kursa dokunmaz. Kendi içlerinde sindirmişler bunu.
O yüzden düğüne gidip gitmemesi de nötr etki eder bana kalırsa.
Ben de şahsen hayalet gibi olacağım ortamda olmaktan rahatsızlık duyarım..

Ben de şahsen hayalet gibi olacağım ortamda olmaktan rahatsızlık duyarım.. bende tam olarak böyle hissedeceğim orada.

cnmm dediğim gibi aslında yapılan hiçbişey yok. yani benim onlara karşı yapmış olduğum hiç bir saygısızlık bi kırıcılık, bişey yok. zaten eşimde sorduğunda yok diyorlar. ama dışlıyorlar işte. beni bi kenara bırak torunlarını da dışlıyorlar. oğlumu da sevmiyorlar. onlara bu kadar yakın olmamın da etkisi var. aynı binadayız.

O zaman git ve soğuk dur eşine de onun hatırına gittiğini hatırlat.

Bundan sonra da onlara karşı kırıcı olmadan sesin çıksın biraz baktın işi çirkefliğe vuruyorlar sen de gerekli ölçüde kırıcı olmayı bil.

Demekki iyilikten anlamayan tiplermiş, ne kadar verirsen o kadar değersizleşirsin böyle insanlara.

Canım hiç kasma kendini. Kesinlikle git. Onların seni ve aileni rahatsız etmesine izin verme. Boşver bazı şeyleri takma. Tam tersine gül geç. Sen sinir oldukça onlar daha da canını yakmaya çalışırlar. Hem akraba eş dost var. Hiç öyle kötü olduğunu belli etme kimseye. Sonra yine çok laf söz olur. Hayat bu boşver. Cahilliklerine ver. Ve gül. Ama bunu gerçekten de isteyerek yap.. Onlar merak etsinler niye bu kadar neşeli diye ;)))

O dugune giderim ne dans ederim ne oynarim ne foto cekinirim ne taki takarim gider oturur misafir giibi doner kapimida acmam onlara geldiklerinde buyur ederim soguk olurum agiz burun bukerim onlari yedi kat yabanci ilan ederim ama evlerine inmem....ama o dugune giderim.kocam yalniz degil...anlatabildin mi canim:)

Yemek belki 2 saat sürecektir; ama sana 20 saat gibi gelecektir; sen yine de dişini sıkıp gitmelisin, eşinin yanında ol, senin yüzüne bakmazlarsa sen de onlara bakma, konuşma. Ailen de uzaktaymış, sana daha da yakınlık gösterip yalnızlık çekmemeni sağlamaları gerekirdi; ama yüce rabbim çok büyük, gün gelir hesaplar döner.

O dugune giderim ne dans ederim ne oynarim ne foto cekinirim ne taki takarim gider oturur misafir giibi doner kapimida acmam onlara geldiklerinde buyur ederim soguk olurum agiz burun bukerim onlari yedi kat yabanci ilan ederim ama evlerine inmem....ama o dugune giderim.kocam yalniz degil...anlatabildin mi canim:)

cnm benim. teşekkür ederim. ağlattın beni. o kadar doluyum o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi...

Yemek belki 2 saat sürecektir; ama sana 20 saat gibi gelecektir; sen yine de dişini sıkıp gitmelisin, eşinin yanında ol, senin yüzüne bakmazlarsa sen de onlara bakma, konuşma. Ailen de uzaktaymış, sana daha da yakınlık gösterip yalnızlık çekmemeni sağlamaları gerekirdi; ama yüce rabbim çok büyük, gün gelir hesaplar döner.

en çok bu zoruma gidiyor. oğluma o kadar kimsesiz hissediyorum ki kendimi. rahatszılığımda var, stres üzüntü yasak bana, kalbimde rahatsızlık var. dilerim eden bulur.

Back
X