Gitmeli mi, Gitmemeli mi ? :)

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
158
Kızlar bi konuda fikir almak istiyorum sizden,siz olsanız napardınız benim yerime kendinizi koyarak cevap vermenizi bekliyorum .
Çalıştığım kurumda benden yaş olarak bayağı büyük 2 kadın var Nagihan ve Hasret.Nagihan ben işe başladıktan 3 sene sonra emekli oldu, hasret hala çalışıyor, bunlar yıllarca aynı kurumda çalışmışlar. Nagihan'ın kızının düğünü var ve hasretle ben onun yanına uğramıştık birkaç hafta önce ve şöyle dedi '' davetiye getiricem size,hasret sana fotoğraflı davetiye getiricem,ela sana normal davetiye vericem'' dedi.niye dedim bende ''biz çok yakınlarımıza fotoğraflı davetiye veriyoruz hatıra olarak saklasınlar diye''dedi. bende şakayla '' bende gelmem o zaman'' dedim ''aaaa yapma ,az basılmış yoksa sana da verirdim dedi''ama çok bozuldum tamam ben onla çok yakın değilim ama yüzüme karşı bu lafı söylemesi hoş olmadı sanki.Kardeşime anlattım tamam siz çok yakın değilsiniz ama yüzüne karşı biz çok yakınlarımıza bu davetiyeyi veriyoruz demesi hoş olmamış sen bilirsin ama gitme düğüne dedi bende gitmemeyi düşünüyorum. Siz olsanız napardınız?

Bu arada davetiye geldi ve bana normal davetiye gelmiş

Bana normal geldi garipsemedim.Ben olsam canınız sağolsun düşünmeniz yeter derdim ve gerçekten söylediğim gibi de düşünürdüm.Belkide sen farklı davetiyeler olduğunu görürsün de yanlış anlarsın diye söylemiştir zaten bana öyle geldi.Bence normal gidilmemesi gereken bir durumda göremedim.

resimli pahaliydi cok heveslendik millettten geri kalmayalim dedik bastirdik, ama tabi cokta bastiramadik, simdi kimler versem vermesem diye bin takla atiyorum, arada boyle sacmaliyorum demeye getirmis.
gitmeyi planlaidysaniz gidin yine bosverin.

kızlar davetiyeyi Hasret'e vermiş o getirdi yani kendisi gelmedi

Sayılı yaptırmışlardır muhtemelen resimli/resimsiz davetiyeyi. Bu sebeple açıklama yapmış daha davetiyeyi vermeden size. Ben sorun etmezdim. Sonuçta Nagihan ve Hasret sizden çok daha yakınlarmış.

açıklama yapmasaydı giderdim ,ama söylediklerinden sonra hayatta gitmem,yakınlarını çağırsın o zaman
bende böyle düşündüm yani açıklama yapmasına gerek yoktu ,tamam onlar benden daha samimiler ama biz yakınlarımıza bu davetiyeden veriyoruz özel olarak gelsinler diye sanada bundan ister gel ister gelme der gibi oldu

Kızlar bi konuda fikir almak istiyorum sizden,siz olsanız napardınız benim yerime kendinizi koyarak cevap vermenizi bekliyorum .
Çalıştığım kurumda benden yaş olarak bayağı büyük 2 kadın var Nagihan ve Hasret.Nagihan ben işe başladıktan 3 sene sonra emekli oldu, hasret hala çalışıyor, bunlar yıllarca aynı kurumda çalışmışlar. Nagihan'ın kızının düğünü var ve hasretle ben onun yanına uğramıştık birkaç hafta önce ve şöyle dedi '' davetiye getiricem size,hasret sana fotoğraflı davetiye getiricem,ela sana normal davetiye vericem'' dedi.niye dedim bende ''biz çok yakınlarımıza fotoğraflı davetiye veriyoruz hatıra olarak saklasınlar diye''dedi. bende şakayla '' bende gelmem o zaman'' dedim ''aaaa yapma ,az basılmış yoksa sana da verirdim dedi''ama çok bozuldum tamam ben onla çok yakın değilim ama yüzüme karşı bu lafı söylemesi hoş olmadı sanki.Kardeşime anlattım tamam siz çok yakın değilsiniz ama yüzüne karşı biz çok yakınlarımıza bu davetiyeyi veriyoruz demesi hoş olmamış sen bilirsin ama gitme düğüne dedi bende gitmemeyi düşünüyorum. Siz olsanız napardınız?

Bu konuşma geçmeseydi de gitmeyebilirdim. Fazla samimi olmadığım eski iş arkadaşımın kızının düğünü. Dıdının dıdısı. Fazla samimi olmadığım "şu anki" iş arkadaşımın "kendi" düğünü olsa neyse. Arkadaşlarımla buluşurum, pikniğe giderim daha iyi.

bende böyle düşündüm yani açıklama yapmasına gerek yoktu ,tamam onlar benden daha samimiler ama biz yakınlarımıza bu davetiyeden veriyoruz özel olarak gelsinler diye sanada bundan ister gel ister gelme der gibi oldu

yada katıl altın takma sorarsa biz de tanıdıklarımıza altın takıyoruz de :))))))))))))))

Aman ne olacak sanki resimli olsa , olmasa boşverin patavatsızlık yapmış. Siz büyüklük yapın gidin oda onun ayıbı.

Tamam da birinin size biz cok yakin degiliz demis olmasinin nesi kabahat saygisizlik yada ayip. Evet siz cok yakin degilmissiniz iste ? Oteki kadin belki 20 yil birlikte calistigi birisi yani davetiye geldiginde benimki neden boyle diye sormayin kendi kendinize diye belki aciklama yaomistir. Dugune gidip gitmemek sizin tercihiniz ama sirf bu aciklamadan dolayi gitmemek cok tuhaf.
Esimde cok ``yakinlarimiza`` hattat araciligiyla ile isim yazdirmisti davetiyelerin ustune hatira saklasinlar diye, ki bu verdigimiz kisilerin sakliyacaklarini biliyoruz.
Kadin hakli senede kac tane geliyor davetiye kim sakliyorki herkes ativeriyor ama yakinin olunca hatira diye saklaniyor.

İstersen git istersen gitme keyfine göre takıl. Ama gidersen takı takma kesinlikle...

Yani bu Nagihan bayağı saçmalamış !!
''Hasretçim sana en cafcaflısından elanur sana ise normalinden verecem''
Ne gerek var bu muhabbete resmen muhabbet dibine vurmuş oda yanık kokuları sarmış etrafa.
Ben olsam açıkçası gitmem ,herhalde hasret beni çok zorlayacak ki belki bir ihtimal ama %98 gitmezdim.

Back
X