- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gorgusuz patavatsiz kadın. :))ayy.sinir oldum gitmeyin bence ben olsam aslaaa gitmezdimKızlar bi konuda fikir almak istiyorum sizden,siz olsanız napardınız benim yerime kendinizi koyarak cevap vermenizi bekliyorum .
Çalıştığım kurumda benden yaş olarak bayağı büyük 2 kadın var Nagihan ve Hasret.Nagihan ben işe başladıktan 3 sene sonra emekli oldu, hasret hala çalışıyor, bunlar yıllarca aynı kurumda çalışmışlar. Nagihan'ın kızının düğünü var ve hasretle ben onun yanına uğramıştık birkaç hafta önce ve şöyle dedi '' davetiye getiricem size,hasret sana fotoğraflı davetiye getiricem,ela sana normal davetiye vericem'' dedi.niye dedim bende ''biz çok yakınlarımıza fotoğraflı davetiye veriyoruz hatıra olarak saklasınlar diye''dedi. bende şakayla '' bende gelmem o zaman'' dedim ''aaaa yapma ,az basılmış yoksa sana da verirdim dedi''ama çok bozuldum tamam ben onla çok yakın değilim ama yüzüme karşı bu lafı söylemesi hoş olmadı sanki.Kardeşime anlattım tamam siz çok yakın değilsiniz ama yüzüne karşı biz çok yakınlarımıza bu davetiyeyi veriyoruz demesi hoş olmamış sen bilirsin ama gitme düğüne dedi bende gitmemeyi düşünüyorum. Siz olsanız napardınız?
Bu arada davetiye geldi ve bana normal davetiye gelmiş
İnsanlar niye sevgili bulunca satış moduna geçerler anlamış değilim :)))gider gibi yap gitme :)
Benim bir arkadaşım sevigilisi olduktan sonra benimle münasebeti kesmişti sonra iş evlilik gününe geldiğinde beni aradı buluşalım falan dedi. Eski günlerin hatırına gittim konuştum muhabbet ettim daveteyisini verdi inşallah gelmeye çalışıcam dedim .Sonuç : Tabiki gitmedim
yok ya hem sevgili bulunca benimle irtibatı kes sonra gelecek adam olmayınca gel düğünüme .o işler öyle olmuyor:)
Konular farklı ama sonuç aynı aslında bence gitme hafif bir imada bulunmuş ve hoş değil.
Hiç sorma bir arkadaşım daha aynısını yaptı ama bu sefer ki diğeri gibi iyice irtibatı kesmedi sevmişliğine verdim bu sefer ama irtibatı ben kestim. Aradam bir yıl geçti aradı hatalıyım dedi hatasını kabul etti ve çocukla biz görüşürken ayrıldı. Şu an ona bir şans verdim ama sonrası ne olur bilemem . Yani varya artık alıştım biliyor musun bu konularda satılmaya yani onların da karakteri bu ya da bir erkek kurtuluş olarak görülüyor sanırım hayatının merkezine alıyorlar. 30 yaşıma geldim ne bir erkek için kız arkadşımı sattım ne de irtibatı kestim. Hepsinin yeri ayrıdır bu ne saçmalık .İnsanlar niye sevgili bulunca satış moduna geçerler anlamış değilim :)))
Açıklama yapmasaydı düğün sahibi siZin böyle bir uygulamadan haberiniz olmayacaktı.artı düğünde belkide halay başı olacaktınız.Fakat art niyet aramadan yaklaşırsak kişi açık ve dürüst konuşan bir bayan.art niyet ararsak yaptığı terbiyesizlik nezaket kurallarına aykırı.Kızlar bi konuda fikir almak istiyorum sizden,siz olsanız napardınız benim yerime kendinizi koyarak cevap vermenizi bekliyorum .
Çalıştığım kurumda benden yaş olarak bayağı büyük 2 kadın var Nagihan ve Hasret.Nagihan ben işe başladıktan 3 sene sonra emekli oldu, hasret hala çalışıyor, bunlar yıllarca aynı kurumda çalışmışlar. Nagihan'ın kızının düğünü var ve hasretle ben onun yanına uğramıştık birkaç hafta önce ve şöyle dedi '' davetiye getiricem size,hasret sana fotoğraflı davetiye getiricem,ela sana normal davetiye vericem'' dedi.niye dedim bende ''biz çok yakınlarımıza fotoğraflı davetiye veriyoruz hatıra olarak saklasınlar diye''dedi. bende şakayla '' bende gelmem o zaman'' dedim ''aaaa yapma ,az basılmış yoksa sana da verirdim dedi''ama çok bozuldum tamam ben onla çok yakın değilim ama yüzüme karşı bu lafı söylemesi hoş olmadı sanki.Kardeşime anlattım tamam siz çok yakın değilsiniz ama yüzüne karşı biz çok yakınlarımıza bu davetiyeyi veriyoruz demesi hoş olmamış sen bilirsin ama gitme düğüne dedi bende gitmemeyi düşünüyorum. Siz olsanız napardınız?
Bu arada davetiye geldi ve bana normal davetiye gelmiş
Kızlar bi konuda fikir almak istiyorum sizden,siz olsanız napardınız benim yerime kendinizi koyarak cevap vermenizi bekliyorum .
Bu arada davetiye geldi ve bana normal davetiy gelmiş