Gitmeli mi kalmali mi

Turunculamba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
655
112
123
Selam kizlar
Oncelikle buseksuel oldundan suphem olan bir kocam var.onceki konularima bakarsaniz ayrintisiyla anlarsiniz.simdi iki konu anlatcam.ilki,bi gun esim geldi bohle boyle babamin paraa ihtiyaci var dedi.(bu arada kayincomun evi ayri kirada, ameliyat gecirdi,sureki tedavisi var,onlarin hayat giderlerini k.peder karsiliyo, kayincom calismiyo).babasinin 6-7milyara ihtiyaci varmis bizden kredi cekmemizi istemis.ozet geciyorum.bende faiz olayina karsiyim dedim.oglum dogdugundan beri her ay ceyrek aldik,benim de iki bilezigim vardi.dedim madem zor durumdalar onlari bozalim ver babana dedim.(ki ogluma oda alacaktim onun altiniyla , vazgectim)neyse bu bana bi afra bi tafra.nie boyle davranion dedim yuzume bakmiyo dogru duzgun muhatbina almiyo.madem boyle ters davraniyo dedim madem kotu durumlari annen nie kendine buhar kazanli utu almis dedim.kardesinin hali malum nie icki ictigini,sigara ictigini bildgin halde nie abi gibi uyarmadin dedim vay ben miyim bunu diyen esdi gurledi.bir ay kustu benle yanimda bile yatmadi(iliskiye girmedi,yanimda yemeyemedi konusmadi vs)ikinci konu k.vaideyle bi tartismamiz oldu.muhtemelen k.valide bu konuyu kocama dedi ondan 8 gundur kus bana yine ayni durumlar yasaniyo.k.valideyle tartisma nedenimizse guya ben eltime laf tasimisim.onu evinden aliyoduk benim koca surat asinca o da anlamis abla bu konularda laf oluyo abim ondan mi surat yapiyo bana diye sormustu bunu da kayncom duymus annesine demis.cok uzun oldu ozur dilerim.neticede kocam ufak tefek herseye kusur bulur bagirir tartisir bir de kuser.neymis en basiti bez bosetini neden cok yirtmisim, yada caya niye bergamot atmamisim die bile kizip laf edip bagirmistr.simdi soyleyin ben napiyim .terk etmek istiom bu adami.siz olsaydiniz napardiniz

Anlattiginiz seyler klasik turk ailesi dertleri ama asil derdiniz kocanizin ''biseksuel'' olmasi yani bu konudaki supheleriniz bu basli basina bir sorun bence.. Ayrica kocanizin sizden sanki onu bunu bahane ederek kaciyor olmasi, bu adam zorla falan mi evlenmis sizle ben anlamadim?

Kal bence . Gidip ne yapacaksın ?

Parayı da vermeyi kabul etmişsiniz , çaya da bergamot atmayı unutmamak için çay ve bergamotu karıştırıp bi kavanoza koy .

Kayınvalideler hep aynı zaten , onu hiç sallama.

Ha bi de biseksüeldi di mi ? İşte bunu konuşmalısınız.

Anlattiginiz seyler klasik turk ailesi dertleri ama asil derdiniz kocanizin ''biseksuel'' olmasi yani bu konudaki supheleriniz bu basli basina bir sorun bence.. Ayrica kocanizin sizden sanki onu bunu bahane ederek kaciyor olmasi, bu adam zorla falan mi evlenmis sizle ben anlamadim?
Ayni sey bnm de aklima gelmiyo degil otu copu bahane edip uzak mi kalmaya calisiyo acaba.aslinda kusme huyu hep vardi ama bu derece asla.aksine cok sevdi bni yollrima yazilar yazdi guller dosedi.ayrilalim deyince hungur hungur agladigi gunler biliyorum.o kadar dengesiz ki bazen iyi ama kotu oldugu anlar daha fazla

Kal bence . Gidip ne yapacaksın ?

Parayı da vermeyi kabul etmişsiniz , çaya da bergamot atmayı unutmamak için çay ve bergamotu karıştırıp bi kavanoza koy .

Kayınvalideler hep aynı zaten , onu hiç sallama.

Ha bi de biseksüeldi di mi ? İşte bunu konuşmalısınız.
Gidip naparim bilmiom.ama ondan uzaklasmaya o kadar ihtiyacim var ki.k.valide , bergamot su bu degil mesele.asil derdim bu tarz meselelerden insan karisina boyle kuser mi.aklim almiyo.ayni evde ayri odalarda yasioz .aklin aliyo mu :((((

diğer meseleler neysede biselsüel kocayla olmaz. Bu sorunun üstüne git.
Diger meseleler devede kulak zaten de yani o meseleler bir ay kusecek kadar mi bunu belirtmek istedim.gidersem isin ciddiyetini anlar diorum.konusmuyoki benle yuzume bakmiyo

Diger meseleler devede kulak zaten de yani o meseleler bir ay kusecek kadar mi bunu belirtmek istedim.gidersem isin ciddiyetini anlar diorum.konusmuyoki benle yuzume bakmiyo
O zaman gitme vaktiniz gelmiş. Elle tutulur hiç bir yanı kalmamış ilişkinizin

Biseksuel olduğundan şüphe duyduğunuz bir kocanız var ve siz ota b*ka söylenmesinden şikayetcisiniz..asıl sorun ortada iken bunlara kafa yormak mantıklı mı sizce?
O şüphe ile onunla nasıl birlikte olabiliyorsunuz?

Gidip naparim bilmiom.ama ondan uzaklasmaya o kadar ihtiyacim var ki.k.valide , bergamot su bu degil mesele.asil derdim bu tarz meselelerden insan karisina boyle kuser mi.aklim almiyo.ayni evde ayri odalarda yasioz .aklin aliyo mu :KK43:(((
Bunu esini bi kenara çekip konus. Muhtemelen evide ihmal ediyordur boyle bi durum olsa bile bos buldugun bi vakit konus gece bile olsa nedenini anla nedir derdi bu adamin. Baktın ki olmuyor ayrılmayı düşünüyorsan bunu ona soyle uyar sana birazcik değer veriyorsa duzelir diye dusunuyorum. Ama onemli bulmuyorsa bulunduğu duruma aynen devam edecektir

Bunu esini bi kenara çekip konus. Muhtemelen evide ihmal ediyordur boyle bi durum olsa bile bos buldugun bi vakit konus gece bile olsa nedenini anla nedir derdi bu adamin. Baktın ki olmuyor ayrılmayı düşünüyorsan bunu ona soyle uyar sana birazcik değer veriyorsa duzelir diye dusunuyorum. Ama onemli bulmuyorsa bulunduğu duruma aynen devam edecektir
Bgun konusmayi denedim yuzume bile bakmiyo ki :( olmaz gitmem dedi.evi ihmal etmek derken canim?

Biseksuel olduğundan şüphe duyduğunuz bir kocanız var ve siz ota b*ka söylenmesinden şikayetcisiniz..asıl sorun ortada iken bunlara kafa yormak mantıklı mı sizce?
O şüphe ile onunla nasıl birlikte olabiliyorsunuz?
Cnm bnm obur meseleler elbette bunun yaninda hic.ama iste neyse icimdeki doktum buraya :KK43:bi cikmazdayim ben.bunlar bir ay kusecek meseleer mi sence.amaci ne bunun

Bgun konusmayi denedim yuzume bile bakmiyo ki :KK43: olmaz gitmem dedi.evi ihmal etmek derken canim?
eve ggelmeler falan? Gelse bile sizinle ilgilenmemek? Konusmuyorsa uyarida bulun evliliginizin tehlikede oldugunu bilmeli gerci ayri yatıp bunun farkinda olmamak cok zor ama ne diim sanki seni ayrilmaya zorluyor bu adam. Cunku biseksuel degil olsaydi senden bebeginin olmasi cok zordu

Cnm bnm obur meseleler elbette bunun yaninda hic.ama iste neyse icimdeki doktum buraya :KK43:bi cikmazdayim benbunlar bir ay kusecek meseleer mi sence.amaci ne bunun
Amacı bence boşanma davasını sizin açmanız. Eşiniz biseksuel ve anladığım kadarıyla bu evliliği bitirme derdinde..

Back
X