Gitmeli mi kalmali mi

eve ggelmeler falan? Gelse bile sizinle ilgilenmemek? Konusmuyorsa uyarida bulun evliliginizin tehlikede oldugunu bilmeli gerci ayri yatıp bunun farkinda olmamak cok zor ama ne diim sanki seni ayrilmaya zorluyor bu adam. Cunku biseksuel degil olsaydi senden bebeginin olmasi cok zordu
Eve gec gelmeler diyecektim

eve ggelmeler falan? Gelse bile sizinle ilgilenmemek? Konusmuyorsa uyarida bulun evliliginizin tehlikede oldugunu bilmeli gerci ayri yatıp bunun farkinda olmamak cok zor ama ne diim sanki seni ayrilmaya zorluyor bu adam. Cunku biseksuel degil olsaydi senden bebeginin olmasi cok zordu
Biseksueller her iki cinsel ilgi duyarlar ve birlikte olurlar..yani bir kadından bebek sahibi olabilir tabiki de

Eve geliyo ama benle ilgilenmiyo.en basiti kocalik yapmiyo.ayri yatiyo.

Biseksueller her iki cinsel ilgi duyarlar ve birlikte olurlar..yani bir kadından bebek sahibi olabilir tabiki de
Oylemi ben farkli bsi düşünmüştüm :)) cidden ben anlamadm öyle oldugunu ama bu o zaman esinden ayri yatmasina engel bsi degil ben iliskye giremoyrlar sandim

O zaman ayağını denk alsın. Böyle giderse ayrılacağınızi söyleyin bakalım ne yapacak
Bgn dedim terapiste gitmion madem annene babana anlatcam seni de terk etcem dedim.siz cozersinuz artik dedim.o da eliyle kiskisladi git tehtit etme bni dedi.is ciddiye binince anlarsin dedim bende.ogluna cok duskun su an sut iciriyo mesela

Oylemi ben farkli bsi düşünmüştüm :)) cidden ben anlamadm öyle oldugunu ama bu o zaman esinden ayri yatmasina engel bsi degil ben iliskye giremoyrlar sandim
Iliski oluyo da cok seyrek araliklarla.mesela bir ay hic yaklasmadi bana.galiba erkeklere daha ilgili.robotik adli konuma bak istersen

Sadece kendinizi yerime koyun napardiniz onu deyin :( muthis yoruldum biktim.onu terk etme dusuncesi bile rahatlatyo bni.buraya derdimi acmasaydim halansalak gibi durumu faretmicektim.kk sayesinde anladim biseyleri

Back
X