Gitmeli miyim? Yardıma ihtiyacım var

Adına sevindim. Inşallah benim için de öyle olur

Korkuyorum. Bana veya anneme bi şey yapabilir. Hemen izimi falan kaybettirmem imkansız.nasil yapacağım bilmiyorum

Acilen git bırak bu adamı şiddet var hakaret her türlü aşağılama İnan hiç bir şey yapamaz ,tehdit vs girdimi git savcılığa şikayetçi ol uzaklaştırma al bir sürü korunma yöntemi var ,kendine yazık etme çocuk falan olmadan bırak bu adamı

Kızlar Sakın Kaçarak Evlenmeyin!!!
Aklı başında bir erkek zaten kaçmayı değil ailenizi ikna etmeyi dener.
Bir defa kaçtınızmı da artık ona muhtaç olduğunuzu bilir ve ona göre davranır....

Zararın neresinden dönersen kar

Tabıkıde gıt ve oku korktugunu bellı etme sakın korkarsan ustune gıder bana bısey yapar fılan dıyıpte aklına dusurme nıye yapsın okadar pıskopat bırımı

Korkuyorum. Bana veya anneme bi şey yapabilir. Hemen izimi falan kaybettirmem imkansız.nasil yapacağım bilmiyorum
Kendine ve annem koruma kararı cikart ve şehrinizi değiştirin. Belki memleketiniz uzaktır oraya gidin vekaletinizi verin. Zaten süreç bitene kadwr bittikten sonra yani zaman geçince çocuk yok. Pek unursamaz. Sosyal medyadan birsey paylaşmayın. Gerek yoksada arkadalarinizla akrabalarinizlada görüşmeyin. Türk insaniyiz cenemiz düşüktür. Birine söylerseniz ondan ona yayılır.

Allah yardimcin olsun korkma. Korkarsan ustunr gider. Hic bisey yapamaz.bazen hatamin nereeinden donersen kar. Kendini kurtar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…