Gitmeli miyim yoksa gitmemeli miyim ???

elaceyda

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
292
125
Kızlar iyi akşamlar. benim 3 yıldır süren bi ilişkim var gayet güzel gidiyo çok şükür , aslında bu dert sayılmaz ama yine de sizlerden de yorum almak istiyorum yorumlarınızı esirgemeyin olur mu ? :) erkek arkadaşımın ablasının 3 ay sonra nişanı var büyük ve yemekli olucak ailesi illa benimde orda bulunmamı istiyor lakin ben kararsız durumdayım henüz ailelerimiz bile tanışmadı ben onun ailesiyle tanıştım sevgilimin yemin töreninede gittik hep birlikte , ama nişan kalabalık olucak akrabaları beni hiç görmediler ilk defa orda görücekler demezler mi ki bu kız daha sözü nişanı bile yok nasıl gelmiş ailesi nasıl izin vermiş diye açıkcası benim kafam fena karışık sizce gitmem mi doğru yoksa gitmeyipte onun ailesini geri çevirmem mi ? cevaplarınızı esirgemeyin kızlar :)

Kızlar iyi akşamlar. benim 3 yıldır süren bi ilişkim var gayet güzel gidiyo çok şükür , aslında bu dert sayılmaz ama yine de sizlerden de yorum almak istiyorum yorumlarınızı esirgemeyin olur mu ? :) erkek arkadaşımın ablasının 3 ay sonra nişanı var büyük ve yemekli olucak ailesi illa benimde orda bulunmamı istiyor lakin ben kararsız durumdayım henüz ailelerimiz bile tanışmadı ben onun ailesiyle tanıştım sevgilimin yemin töreninede gittik hep birlikte , ama nişan kalabalık olucak akrabaları beni hiç görmediler ilk defa orda görücekler demezler mi ki bu kız daha sözü nişanı bile yok nasıl gelmiş ailesi nasıl izin vermiş diye açıkcası benim kafam fena karışık sizce gitmem mi doğru yoksa gitmeyipte onun ailesini geri çevirmem mi ? cevaplarınızı esirgemeyin kızlar :)
Ben olsam gitmezdim.:KK48:Şimdiden tanımasınlar gerek yok tanımaya.

Iyi de nişanımıza bile gelmedi de derler

Bence aynı şehirde ise gidilmeli hatta böyle abla abi vs birisi var ise onunla birlikte gidilirse şık olur

Ailen ne diyo?? Gizli saklı olacaksa hiç gitme ama annen filan müsade ediyorsa git
Bi de benim hakkımda ne düşünürler acaba diye tasalanma
İnsanoğlu ne düşünürse düşünsün yanlış bişey yapmadığına emin ol yeter

Iyi de nişanımıza bile gelmedi de derler

Bence aynı şehirde ise gidilmeli hatta böyle abla abi vs birisi var ise onunla birlikte gidilirse şık olur
Aynı şehirdeyiz evlerine de gittim daha önce çok seviyorum ailesini inanılmaz tatlı insanlar inşallah hep öyle olur :) demi annemde öyle diyo nişana bile gelmedi derler sonra diyo ayrıca bide yazın düğün var düğün şehir dışında nişana gidip düğüne gitmezsem nasıl olucak

Eğer bir sakıncası olsaydı sevgilin davet etmezdi bence gönül rahatlığıyla git :KK54:

Ailen ne diyo?? Gizli saklı olacaksa hiç gitme ama annen filan müsade ediyorsa git
Bi de benim hakkımda ne düşünürler acaba diye tasalanma
İnsanoğlu ne düşünürse düşünsün yanlış bişey yapmadığına emin ol yeter
Ailem eğer gitmezsen çok ayıp olur diyo canım ,yazın düğünde var o zamana kadar biz sözlenir miyiz bilmiyorum çünkü asker sevgilim haziranda terhis olucak

Sevgiliyken, erkek arkadaşınızın ailesinden ve sizin ailenizden yana sorun yoksa bence nişana gidebilirsiniz. Ama söz, nişan gibi bir resmiyet yokken -şehir dışındaki- düğüne katılmak hoş olmayabilir sanki :KK51:

Sevgiliyken, erkek arkadaşınızın ve sizin ailenizden yana sorun yoksa bence nişana gidebilirsiniz. Ama söz, nişan gibi bir resmiyet yokken -şehir dışındaki- düğüne katılmak hoş olmayabilir sanki :KK51:
Heh işte aynen bende böyle düşünüyorum düğüne gelemem diyede söyledim zaten sevgilim asker gelince hemen iş bulur mu bulsada hemen isteme olur mu bilmiyorum kestiremiyorum o yüzden biraz tedirginim bu kız nişana geldi düğüne niye gelmedi derler mi sonra

Iyi de hem onlar ısrarla çağırıyor hem annen ısrarla git diyor

Niye soru işareti oluştu kafanda ki

Şehir dışındaki düğünü de o zaman gelince düşünürsün

X