• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmeli miyim yoksa gitmemeli miyim ???

O zaman madem düğün yaza ise, nişana hiç gitme. Sözünüz ne zaman belli değil mi.
Askerde şuan sevgilim düğünden 4 ay önce gelicek bilmiyorum söz zamanı belli değil yani süprizleri sever kendisi planlıyosa bile söylemez :)

Ben olsam gitmezdim.Ama anneniz ayıp olur demiş. Hem düğün bile değil nişan. o_OGiderseniz de çok kalmayın bence.

Ben olsam gitmezdim.Ama anneniz ayıp olur demiş. Hem düğün bile değil nişan. o_OGiderseniz de çok kalmayın bence.
Yani gidince sonuna kadar kalmam lazım çünkü evlerimiz çok yakın değil sevgilim eve bırakıcak çünkü :/

Yani gidince sonuna kadar kalmam lazım çünkü evlerimiz çok yakın değil sevgilim eve bırakıcak çünkü :/

Nişan sonuçta illaki gitmeniz gerekmez. Ama anladığım kadarıyla siz de gitmek istiyorsunuz. Düğüne gitseniz. Hem o zamana kadar sizin ilişkinizde belki resmiyet kazanır.Ben rahat edemezdim de ondan dedim.

Nişan sonuçta illaki gitmeniz gerekmez. Ama anladığım kadarıyla siz de gitmek istiyorsunuz. Düğüne gitseniz. Hem o zamana kadar sizin ilişkinizde belki resmiyet kazanır.Ben rahat edemezdim de ondan dedim.
Anladım çok teşekkürler bakalım daha zaman var zaten

Back
X